maanantai 30. syyskuuta 2013

Hoenn: Mudkip

#258 MUDKIP

So I herd you liek Mudkipz?

Kaikilla on monta lempipokemonia, mutta joku niistä on aina se lemppareistakin paras. Mun tapauksessa se on varmaankin Charmander, mutta jestas kuinka lähellä Mudkip on seuraavana jonossa! Mudkip on jotakin niin ihanaa, että sitä on vaikea sanoin kuvailla! :D

En ole ikinä välittänyt kauhean paljon vesistarttereista, mutta Mudkip oli kyllä ehdoton valinta! Valitsin sen Pokemon Emeraldissa mukaani, ja se oli kyllä tosi ihana pokemon tiimissä. :) Sen kehittyessä tuo Water/Ground-yhdistelmä oli kerrassaan ihana, ja Swampert olikin tooosi vahva!

Lisäksi Mudkip on aivan järjettömän söpö! Se on niin suloinen tuollainen pikku aksolotli että huh-huh sentään! Rakastan nimittäin aksolotleja, ja siksi Mudkip ja blogini maskottipokemon Wooper ovat tosi ihania. :3 Mudkip on ihan täydellinen, ihana, virheetön, suloinen ja söpö pieni vesipokemon, jota mä rakastan tosi paljon. Mudkipilla on ihan oma paikkansa mun sydämessä. :3

Arvosana: ★★★★★

_________________________________________________________________________________ 

#259 MARSHTOMP

Marshtomp on kiva, muttei niin kiva kun Mudkip. :) Jostain syystä tykkään Mudkipista ja Swampertista ihan hirveästi, mutta sitten taas Marshtomp on vähän tylsempi tässä välissä. Onhan se ihan söpö, mutta jotenkin samalla vähän kummallinen.

Lisäksi mun mielestä Marshtompissakin on tämä ongelma, että se näyttää Animessa jotenkin tosi oudolta ja tyhmältä. Sugimori-artissa se näyttää tosi söpöltä ja veikeältä, mutta Animessa se on vaan ruma ja kummallinen. En tiedä miksi, mutta sellanen se musta vaan on. :S

Arvosana: ★★
_________________________________________________________________________________

#260 SWAMPERT

Kuten Mudkipkin, myös Swampert on aivan ihana! Ehkä on outoa että sanon tuonnäköisestä ihme sammakkoeläimestä että se on söpö, mutta kun se on! :D Marshtomp ei innosta mua yhtään, mutta tämä on tosi ihana ja vahva poke! Rakastan Swampertia, ja se olikin mulla tosiaan Pokemon Emeraldin tiimissä.

Olisin koko sydämestäni toivonut saavani jotenkin Shiny-Mudkipin, koska siitä olisi kehittynyt tuollainen ihana vaaleanpunainen Swampert, haha! :D Ei noin badass pokemon saa olla pinkki! xD Mutta sellaisen mä olisin juuri sen takia halunnut.

Swampert on aivan ihastuttava pokemon, vahva sellainen ja vaaleanpunaisena aivan loistava. Ei siitä voi keksiä mitään pahaa sanottavaa. :)

Arvosana: ★★★★

6 kommenttia:

 1. Aah <3 Mudkip on ihana, niin söpösöpösöpö! Antaisin 6/5 tähteä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäki meinasin antaa! Se on niin paras! :D

   Poista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, joo! :3 Pikachu ja Pichu ovat kyllä ihania myös, ja niillä oli hauska pelailla aikoinaan Meleetä! :)

   Poista
 3. Mudkip on ihana! :3 Paras pokemon ikinä!

  VastaaPoista