tiistai 17. syyskuuta 2013

Pokemon White: Axew tiimiin!

Tällä pelikerralla en mennyt pelissä eteenpäin oikeastaan yhtään. Sen sijaan lähdin takaisinpäin tutkimaan paikkoja, joihin en ollut ennen päässyt. Unohdin nimittäin kokonaan, että sain ennen Twist Mountainille menoa Surfin, joten tajusin pystyväni vähän surffailemaan siellä sun täällä, ja katsomaan löydänko jotain uusia kivoja paikkoja! :)

Surffailin sitten siellä Route kutosen joessa, ja löysin kuin löysinkin tieni uuten paikkaan: Mistralton Caveen. Siellä kuitenkin oli pilkkopimeää, eikä mulla ole Flashia, niin jätin menemättä sen syvyyksiin. Kuitenkin siellä hyökkäsi kimppuuni villi Axew ja ajattelin, että siinäpä vasta mukava pokemon tiimiin! Siispä pyydystin sieltä uuden jäsenen mukaani!


Axew on kuitenkin vasta 30-levelinen, joten laitoin sille Exp. Sharen, kunnes se kehittyisi noin 40-leveliseksi. Palasin sen jälkeen takaisin Icirrus Cityyn, ja lopetin pelaamisen sinne. Ajattelin pyydystää pian myös jonkun toisen pokemonin tiimiini, jonka seurauksena laitan mun kaltoinkohdellun Simisearin varmaan vihdoinkin tietokoneelle. Seuraavaksi sitten menen kuitenkin joko sinne Dragonspiral Toweriin, tai jos sinne ei vielä pääse niin gymiin! :)

2 kommenttia: