sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Pokemon White: Dark Stonen metsästys

Ei sitten muuta kuin nokka kohti Desert Resortia! Siellä pääsin aika nopeasti sinne Relic Castleen, johon yllätys, yllätys eksyin täysin. Eikä se ollut edes mikään monimutkainen sokkelo! D:

Mä vaan onnistun aina eksymään joka paikkaan Pokemonissa. Siellä Castlessakaan en tajunnut ettei siinä juoksuhiekassa saa juosta, tai vajoaa alas, joten ihmettelin sitten vaikka kuinka pitkään, että mitenkäs tässä olisi tarkoitus päästä eteenpäin. Pääsin sitten lopulta vihdoin ja viimein sinne viimeiseen huoneeseen, jossa ei sitten ollutkaan Dark Stonea! Hööööh! Koko matka turhan takia!

Mun rakas Zekrom-palloni
Professori Juniper sitten soitti ja valaisi tilannetta vähäsen, ja menin seuraavaksi suoraan Nacrene Museumille. Ja sieltähän se mun rakas Zekrom-palloni sitten löytyi. Hehe! :D (Oikeesti mä kirjotan tosi väsyneenä tätä, niin kirjotan jotain ihan sekoa varmaan koko ajan! Meinaan kuka sanoo "rakas Zekrom-pallo"??)

No joo, lähdin siitä sitten seuraavaksi takaisin Icirrus Citylle, ja sieltä eteenpäin Route 8 pitkin. Koulutin siellä kaatosateessa Mienfoota ja Axewia, joka kehittyi lopulta Fraxureksi. :) Tullessani lopulta Tubeline Bridgelle, ottelin vielä Biancaa vastaan. Siitä oli kerrankin vähän haastetta, koska jostain syystä sen Stoutlandista oli paljon vastusta kaikille mun pokemoneille! Samoin kuin Musharna oli ärsyttävä! Se teki koko ajan Hypnosisia, kunnes kaikki mun pokemonit oli vaan unten mailla. Awakeningitkin pääsivät loppumaan.

Seuraavaksi sitten kuitenkin sinne sillalle, ja haastamaan pian viimeinen salijohtaja! :)

4 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mutta kuka muu kuin mä! xD
   En tiedä haluanko Zekromia mun tiimiin. Yleensä nuo Legendaariset pokemonit on loppujen lopuksi aika tylsiä tiimissä, mutta katsotaan nyt... :)

   Poista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Mulla on ollut LeafGreenissa Articuno, ja Emeraldissa Rayquaza. Muita legendaarisia ei sitten ole ollutkaan. :)

   Poista