maanantai 9. syyskuuta 2013

Ötököitä

Heippa taas!


Mun teki hirveästi mieli kirjottaa jotakin tänne blogiin, mutten oikein tiennyt että mistä jaksaisin kirjotella. Sitten tajusin etten ole maininnut Vivillonista ja noista sen muodoista paljon mitään, joten päätin kirjottaa näistä kolmesta vähän mielipidettä. :)

Scatterbug

Tällä pokemonilla on maailman tylsin nimi! Olisivat nyt voineet edes sekoittaa nuo kaksi sanaa yhteen, kuten yleensä pokemonien nimien kanssa tehdään, mutta ei näköjään tällä kertaa jaksettu. :S Toinen samanlainen tapaus mistä en tykkää on Talonflame - miksi niin hienolla pokella pitää olla noin tyhmä nimi! No joo, mutta siis tämä toukka...

Scatterbug on vähän tuollainen öh... omituinen. Jotenkin mun mielestä sen ulkonäkö on tosi kummallinen, varsinkin kun sillä on suussaan nuo ihme hampaat. Ei toukilla mitään tuollaisia jättimäisiä pupunhampaita ole! Nuo neliösilmät sen sijaan on ihan söppänät, mutta kaikki muu tässä pokemonissa onkin vähän outoa ja rumaa. Ei mikään paras pokemon-toukka mitä ollaan nähty mun mielestäni, mutta siedettävä kuitenkin.

Spewpa

Tämä taas on siten ihan toinen juttu! En tiedä mikä siinä on, mutta tämän karvapallon ulkonäkö taas miellyttää tosi paljon! :) Spewpa on jotenkin tosi outo pokemon, ja sillä on hassu design, mutta juuri sen takia mä tykkään siitä hirveästi! Lisäksi nuo neliöt sen ympärillä (jotka näyttää kyllä ihan joltain konfetilta) on tosi tyylikkäät ja hauskat. Tykkään kuinka näissä pokemoneissa on tällainen neliö-teema. :3

Vivillon

Vivillon on myös todella nätti tapaus! Luulisi että nämä perhoset alkaisi jo mennä vanhoiksi, mutta mä tykkään tästä ehkä jopa enemmän kuin vaikkapa Beautiflysta. Taas nuo neliökuviot vaan hurmaa mut ihan totaalisesti. :D Musta tuntuu kuin nuo neliöt viittaisi jotenkin pikseleihin, jotka taas vihjaa muistutuksena siitä, että pokemonkin on siirtynyt perinteisistä spriteista kolmiulotteisiksi hahmoiksi. En tiedä mikä näissä neliöissä on taka-ajatuksena, mutta mä ajattelen sen ikään kuin kunnianosoituksena taaksejääneille pikselikuville!

Mitäs mieltä lukijat ovat näisä kolmesta? Kertokaa ihmeessä! :)

 photo vivillon_zps372a83ac.png

10 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sen saa nähdä sitten joskus. :)

   Mun mielestä kyllä jotkut Bug-tyyppiset poket on kyllä voimakkaita, ihan vaan pelkät nämä pelin alkupään perhosetkin. Ainakin mun tiimissä ollut Butterfree oli todella vahva, ja voitin sen avulla monenkin matsin. ;)

   Ajattelin hankkia myös Pokemon Whiten tiimiin jonkun ötökän, vaikken niistä yleensä niin kamalasti välitä. ^^

   Poista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Joo, kyllä ne voi ihan vahvojakin olla. Riippuu vähän ötökästä. :)

   Poista
  4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  5. Niin olisi! Harmi ettei sitä voi saada mistään puskasta randomina! xD

   Poista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh joo laumana niitä Genesectejä vaan puskasta!!
   I want that! :D Haha!

   Poista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Oo-la-laa! Toihan kuolostaa ihanalta ajatukselta! :D Shiny Genesect tiimissä olisi kyllä hieno lisä!

   Poista