perjantai 27. syyskuuta 2013

Hoenn: 257 Blaziken

Tuli/Tappelutyyppinen liekki-pokemon:

257 BLAZIKEN


Yök, yök ja vielä kerran YÖK! Blaziken on AIVAN KAMALA! Inhoan tätä pokemonia ihan hirveästi, ja toivon ettei koko otusta olisi olemassakaan! Blaziken on jotain niin hirveetä että... en keksi siitä edes tarpeeksi kamalaa sanottavaa! Vaikka se todella ansaitsisi sen! D:

Taas tappelupokemon, kuten Combuskenkin. Lisäksi todella, todella ruma design! En tiedä mikä siinä on, mutta inhoan tämän pokemonin ulkonäköä ihan järkyttävän paljon! Se ei näytä musta yhtään Torchicin muodolta, eikä edes linnulta! Samoin Blazikenin shiny-versio on tosi tylsä, eikä eroa normaalista juuri yhtään! En ehkä yleensä kiinnitä tämmöiseen huomiota, mutta Blazikenin tapauksessa haluan huomioida kaikki pikku yksityiskohdat, jotka tekevät siitä kamalan pokemonin! Ja jotta tästä otuksesta saataisiin vielä kamalampi, sille tietty annettiin vielä Mega-muoto joita muutenkin inhoan, jolloin siitä tuli entistäkin rumempi!

Blazikenin saa mun puolesta vetää vessanpöntöstä alas! En jäisi kaipaamaan yhtään. Tässä pokemonissa ei ole mitään hyvää, tai mitään positiivista. Se on pelkkä rumilus mun silmissäni. Hyh-hyh!

Arvosana: ★

2 kommenttia:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niin taitaa olla. :) Mullakin tämä Fire/Fighting menettelisi ihan hyvin, jos kaikkia tulialotuspokemoneja ei oltaisi vaan tyrkätty sellaisiksi! D: Blaziken on kuiteskin musta ihan kamala, vaikka olisi mikä!

      Poista