tiistai 24. syyskuuta 2013

Hoenn: 254 Sceptile

Ruohotyyppinen metsä-pokemon:

254 SCEPTILE


Sceptile kulkee Treeckon ja Grovylen kanssa hieman samalla linjalla, paitsi että multa löytyy siitä sentään vähän enemmän sanottavaa. :P Treecko ja Grovyle olivat mun mielestä kivan näköisiä, mutta Sceptile taas on musta tooodella ruma.

Ensinnäkin tuo sen häntä! Se on vaan jotain ihan käsittämätöntä, ja ainoa asia mitä voin ajatella sen nähdessäni on vihreä pölyhuiska! Samoin nuo oudot pallot sen selässä on tosi kummalliset. Okei, ymmärrän että Sceptilen selässä ikään kuin kasvaa jotain hedelmiä tai palkoja, mutta silti... Miksi niiden pitää näyttää noin rumilta? Mulle tulee vaan mieleen, että ihan kuin Sceptilen selässä olisi jotain joulukuusen palloja. Varsinkin kun Animessa tehdessään Solar Beamin, ne hohtaakin vielä! o.o Miksi Sceptilen selkään on tyrkätty hehkuvia joulukuusenkoristeita!?

Tykkään muuten tosi paljon tuosta Ashin Sceptilesta. Se on musta mukavan voimakas pokemon, varsinkin kun se rökittää Darkrain Sinnoh-kauden pokemonliigassa! Ja tykkään myös kuinka siinä näkyy hyvin sen luonne; tuollainen vähän syrjäänvetäytyvä, angstaava, mietiskelijä. Heheh. :D Ja ei edes lähetä puhumaan siitä, kuinka söpö tuo keppi on sen suussa! :3 Tykkään niin näistä Ashin pokemoneista, joilla on joku tuollainen oma tavara. (Squirtlen badass-laseja ei tietenkään voita mikään!)

Arvosana: ★★

6 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, en tiennytkään! :) Mutta Ashin Sceptile on kyllä ihana!

   Poista
 2. Mun mielestä Sceptile on myös aika tylsä ja ruma pokemon. En kauheesti pidä siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän täysin. Mokomat joulukuusenkoristeet! :D

   Poista
 3. Voitko joskus arvostella tähdillä nää aikasemmatkin (tai ainakin tulevat) pokémonit joista oot jo kirjottanut? :) Heh, mua vaan jotenkin kiinnostaa mitä muut on mieltä. Mitä nyt oon katellu niin oon ollu aika paljon samaa mieltä sun kanssa näissä arvosteluissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä ajattelin kirjottaa noista vanhoistakin pokemon-teksteistä tämmöiset tähtiarvostelut jossakin vaiheessa. :) Ja kaikista tulevista pokemoneista ehdottomasti myös!

   Kiva että oot samaa mieltä mun kanssa. :) Ja tosi kiva kuulla, että oot kiinnostunut mun mielipiteistä. Näitä on kivempi kirjottaa, kun tietää että joku tykkää näistä ja lukee näitä! ^^

   Poista