maanantai 23. syyskuuta 2013

Pokemon White: Tiimi täynnä!

Loppu lähestyy...

Nimittäin saavuin vihdoin Opelucid Cityyn, jossa Team Plasma oli jo täysillä vedättämässä ihmisiä. Sain sitten kuulla Irikselta ja Draydenilta vähän tarinoita Zekromista ja Reshiramista, mutta niiden jaarittelut meni multa vähän ohi. :D Tai no ei nyt sentään, mutta kauan ne jaksoivat puhua.

Seuraavaksi en mennyt suoraan gymille, vaan lähdin Route kymmenelle lintujahtiin. Päätin nimittäin pyydystää sieltä todella sen Ruffletin, jonka kanssa tuli pieniä vaikeuksia. Ensinnäkin, mulla on kauhea pakkomielle siitä, että mun tiimissä täytyy olla aina kolme poikaa ja kolme tyttöä. Koska mulla oli tiimissä vaan kaksi tyttöä, Mienfoo ja Galvantula, päätin että Ruffletin tulee olla tyttö. Siinähän sitten etsiskelin naaraspuolista pokemonia vaikka kuinka kauan, kunnes menin katsomaan Bulbapediasta, että kuinka pieni prosentti Ruffleteista oikeen on naaraita, kun ei niitä vaan näy. Huomasin pahaksi onnekseni, että kaikki Ruffletit ovat poikia! Äääääh! D:

Mun naama näytti juuri tältä kun Rufflet ei millään jäänyt palloon!
No ei se nyt niin paljon haittaa, mutta harmittaa hiukan, että mulla on vaan kaksi tytöä ja neljä poikaa. No joo, lisäksi etsin tietysti kaikkein suurilevelisintä pokemonia, mutta koko ajan niitä tuli vain sieltä pienimmästä päästä. Viimein löysin sitten vähän suurempilevelisen, ja heitin siihen kaikki omistamani Quick Ballit. Mulla oli nimittäin tässä pelissä sellainen toinen pakkomielle, että halusin kaikkien tiimin pokemonien olevan erilaisissa pokepalloissa. Multa löytyi tällä hetkellä eri palloina vaan Quick Balleja, eikä se mokoma lintu tietenkään jäänyt yhteenkään niistä loukkuun!

"Aah! Pysyisit jo siellä!"
Siispä suuntasin takaisin Pokemon Centeriin, ostin lisää Quick Balleja, ja palasin pensaikkoon etsimään sitä suurilevelisintä pokemonia. Vihdoin mua vastaan tuli sitten 41-levelinen Rufflet, joka oli Bulbapedian mukaan se kaikkein suurilevelisin jonka voi tavata. Tökin sen energian hitaasti Ferrothornin Pin Missileillä ihan punaselle, ja sitten sain kuin sainkin monen yrityksen jälkeen sen napattua! Yaaay! :D

Lopetin sitten siihen, mutta seuraavaksi suuntaan tosiaan sinne seuraavale salille. Voi olla, että kehitän ensin kaikki pokemonini suunnilleen samantasoisiksi, koska mua ärsyttää että Mienfoo varsinkin tulee vieläkin joitain leveleitä muita jäljessä. Jos kaikki olisivat vaikkapa tasolla 45 kun menen salille, niin se kuulostaisi hyvältä. Tykkään nimittäin aina salille mentäessä, että kaikki poksut ovat samantasoisia. :)

Tässä nyt joka tapauksessa tämä tiimini tämänhetkinen tilanne, ja lisäsin tuohon vielä millaisiin palloihin kukakin on pyydystetty:


5 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Mienfoon ja Ruffletin kehittäminen tulee varmasti olemaan tosi aikaavievää ja ärsyttävää. En ole löytänyt tuota Eviolitea, joten sitä ei ole kenelläkään. Voisihan siitä olla jonkin verran hyötyä, mutta hyvin olen onneksi pärjännyt ilmankin. :)

   Poista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Joo, tiedän. :) Mutta oon kehittänyt Mienfoon ja Ruffletin jo melkein 50-levelisiksi, niin en varmaan hanki Eviolitea. Pian ne kuitenkin kehittyy! ;)

   Poista
  4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista