lauantai 14. syyskuuta 2013

Pokemon White: My Team

Tämä on vähän turha teksti siinä mielessä, etten ole mennyt juuri yhtään pelissä eteenpäin. Silti, halusin vaan laittaa tähän ainakin miltä tiimini näyttää tällä hetkellä. :)


Sain siis voitettua edellisen salin jälkeen Cherenin, vaikka se olikin sen vahvan Servinensä vuoksi vähän hankalaa. Jostain syystä mun Simisear kuitenkin rökitti sen tuosta vaan, vaikka oli joku 10 leveliä tätä matalemmalla! Voitettuaan Servinen se sai joku 1000 pointsia lisää kokemusta, ja meni kaksi leveliä ylemmäs saman tien. :D

No joo, sitten vaan rökitin trainereita ja saavuin Driftveil Cityyn sitä kaunista siltaa pitkin. Seuraavaksi lähden antamaan Team Plasmalle kuonoon, jotta pääsen haastamaan Clayn saliotteluun.

8 kommenttia:

 1. Voi Simisear-parkaa! Se on niin muita jäljessä! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo niinhän se on. Mutta Simisearin tarkotus ei olekaan olla pysyvästi tiimissä, joten en sen leveleihin oikein panosta. Se ei ole otellutkaan juuri yhtään koko pelin aikana! Oonko mä ihan kauhea kun roikotan sitä mukanani, mutten kouluta sitä? :D

   Poista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En varmaan aio kouluttaa Simisearia kamalasti, koska se ei ole pysyvästi mun tiimissä. Pyydystin sen alun perin sitä varten, että sain laitettua sille Cutin päästäkseni pelissä eteenpäin. :P En halunnut Cuttia startterille.

   Aion kyllä pyydystää jonkun muun pokemonin sen tilalle, kunhan tiimi tulee täyteen! Samoin saatan luopua Sandilesta, koska en kauheasti välitä siitäkään.

   Pian joo ajattelin pyydystää lisää pokemoneja! Ajattelin että kunhan pääsen tästä seuraavasta gymistä, niin otan tiimiin ainakin kaksi pokea lisää. Mulla on tämmönen ongelma, että pyydystän uusia pokemoneja tosi harvoin, koska en halua tiimiini sellasia joista en pidä tarpeeksi, haha! :D

   Pitäisköhän mun laskea kriteerejä vähän alemmas, kun kukaan ei ole tähän mennessä lähtenyt näiden lisäksi mukaan?

   Poista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Hahah, ehkä pitäisi laskea sitä. Kaikilla on vissiin vähän oma tapansa pelata pokemonia, ja mun on sitten tämmönen; oon niin hirveän tarkka siitä kuka pääsee mukaan tiimiin! :D

   En ole hirveästi ajatellut kenet haluan tänne käyttämään Flyta. Pitänee repäistä joku lintukin tiimiin, ja se voisi olla ehkä Braviary. Se on ihan mukava pokemon. :) Harmi vaan että sen taitaa saada vasta tosi lopussa peliä..

   Poista
  4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  5. Joo, sain juuri pelailessani tuon Flyn, muttei sitä tule loppujen lopuksi kauhean usein käytettyä. Joo, alan kasata joukkuetta nytten kyllä suuremmaksi. Alkaa tuo Simisearinkin läsnäolo ärsyttää, haluan jotain muuta tilalle. :)

   Itse en oikeastaan kato mitään tilastoja pokemoneista, vaan pyydystän vaan sellasia joista tykkään, tai joita tekee mieli muuten vaan kokeilla tiimissä. Joskus saatan kattoa vähän niiden perus statseja ennen kun otan palloon, mutta useimmiten tiimi muodostuu mullekin vähän sattuman ja fiiliksen kautta.

   Poista