maanantai 16. syyskuuta 2013

Pokemon White: Chargestone Cave

Tänään pelasin vaikka kuinka pitkään, mutten loppujen lopuksi tehnyt paljon mitään! Lähdin syvälle Chargestone Caven uumeniin, ja tapasin siellä pian Biancan ja professori Juniperin, sekä hirveästi Team Plasman jäseniä. Ja totta kai aivan hirveästi pokemoneja, joiden loputon ilmestyminen alkoi loppupäässä luolaa ottamaan päähän aika lailla. -.- (Mulla ei ollut yhtäkään Repeliä mukana).


Se luola oli loppujen lopuksi tosi yksinkertainen, mutta mä vaan onnistuin jotenkin menemään siellä ihan sekasin ja eksymään koko ajan umpikujiin. :D Onneksi sentään löysin kaikkea hyötytavaraa, kuten pokepalloja ja Rare Candyja, mutta silti... Aloin jo raivostua kun en meinannut löytää sieltä ulos!

Kun niitä wild pokemoneja ilmestyi ottelemaan ihan koko ajan, päätin pyydystää sieltä jonkun uuden otuksen mun tiimiini. Päädyin lopulta ottamaan mukaan Ferroseedin, koska se vaikutti mukavalta poksulta, ja tykkään muutenkin jostain syystä kovasti Steel-pokemoneista. :) Nyt mun tiimi näyttää siis jo vähän valmiimmalta, ja pian Simisearin voi hyvällä omatunnolla viimein heittää tietokoneen pohjalle lojumaan! Vai oonko mä liian ilkeä? :D Ehkä se saa roikkua mukana vielä jonkin aikaa, vaikka se onkin ihan turhaan mukana. Sen levelit eivät ole nousseet yhtään Driftveil Cityn jälkeen...

No mutta, löysin sitten viimein ulos sieltä pahuksen luolasta, ja saavuin Mistralton Cityyn. Siellä sitten pitää haastaa Skyla saliotteluun, joka sujuu toivottavasti helpommin kuin se Elesan Emolga-sali! D: Ehkä Joltik pääsee loistoonsa tässä gymissä, koska lentopokemonithan ovat heikkoja sähkölle. Tässä muuten kuva siitä, miltä tiimini näyttää tällä hetkellä:

Oi miten kaunis pituusjärjestys.
Noiden levelit ovat nyt ihan epätasaiset, joten koulutan varmaan seuraavaksi jossain pusikossa Joltikin ja Ferroseedin ainakin johonkin tasolle 35. Ja Krokorokin varmaan myös. :) Vasta sitten menen Mistralton Cityn saliin.

4 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ^^ Joltik osaa kyllä onneksi Electro Webin sekä Electro Ballin tällä hetkellä. Krokorok saa kyllä varmaan oleilla tiimissä vielä pitkään. :)

   Poista
 2. Itellä oli Ferroseed tiimissä. Oli ihan mukava poke, vaikka sen speed onkin aika alhaalla muistaakseni. :) Joltik helpottaa tuota gymiä varmaan tosi paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Ferroseed on mukava pokemon. Onhan sen speed vähän matala, muttei nyt niin matala että se haittaisi. Lisäksi laitoin sille käteen Quick Claw-itemin, jotta sen nopeus kasvaa! ^^

   Poista