perjantai 20. syyskuuta 2013

Pari sanaa fossiileista ja Animesta


Se on vaan niin sulonen!
Oikeesti mun tekisi mieli hehkuttaa vaan täysillä sata riviä Caps Lock päällä tuosta Tyrantrumista, mutta koitan pitää itseni tyynenä. Se on nimittäin musta NIIN SUPER IHANA! :DD Mainitsin jo miten paljon tykkään sulosesta pikku Tyruntista, mutta tämä... omg! Tyrantrum on vielä samaan aikaan tuollainen super badass että apua sentään! Tämä on musta niin upea, että pidän sitä varmaan koko 6. generationin parhaana pokena tällä hetkellä! :D Tuo mun on PAKKO SAADA! AAAAAH! Auttakaa mua! (Oon ihan liian suuri dinosaurus-fani.)

Tuo toinen dino on kyllä tosi upea myöskin! Ihanat nuo sen ihme lärpäkkeet tuossa niskassa. Ja tuo häntä on söpö kuin se menee tuolla laikka kiemuralle kuin kameleontilla.  :3 Varmaan yhdet parhaista fossiileista ikinä!

Sitten tuosta Animesta voisi mainita vielä sen verran, että Ashin uudet ystävät kuulostavat musta tosi kivoilta. Aluksi olin vähän silleen eeäähhh... Mutta nyt ne vaikuttaa tosi kivoilta. Voin vaan kuvitella tuon Bonnien etsimässä vaimoa Clemontille! xD Tulee väkisin vähän Brock mieleen. Tässä on varmaan vähän samaa meininkiä.

Olisin jostain syystä kovasti toivonut että Cilan olisi palannut takaisin ja lähtenyt Ashin mukaan, mutta ei se mitään ettei sitä tapahtunut. Ehkä Cilania nähdään kuitenkin vielä. :) Samoin kuin varmasti Iristäkin.

Yleisesti ottaen olen tosi innoissani tästä alkavasta kaudesta, ja mulla on jotenkin tosi vahva sellanen tunne, että siitä tulee paljon BW-kautta parempi. Se vaan oli niin umpitylsä kausi että huh-huh! :P Toivotaan parasta ja pelätään pahinta, niinhän? ;)

6 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! :) Ja joo, mullla on tapana innostua vähän liikaa kaikesta uudesta! xD
   Mäki ajattelin heti, että ehkä Ashilla nähdään Mega Charizard, tai sitten joku muu Mega-Pokemon. Vaikka oikeastaan toivon ettei noita Mega Evolutioneita hirveästi käytettäisi tuossa Animessa. :)

   Poista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Totta. :) Itse en noita Pokemon Adventureja ole ikinä seurannut, vaan katson ainoastaan Animea ja pelailen pelejä. ;)

   Poista
  4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  5. Uskon! ^^ Ehkä pitäisi joskus tutustua siihenkin.

   Poista