maanantai 23. syyskuuta 2013

Johto: 160 Feraligatr

Tämän mun Pokedex-projektini kirjottaminen tuntuu välillä jotenkin liian asialliselta, niin ajattelin vaihtaa vähän näiden tekstien tyyliä. Kyllä kaikki tietää minkä tyyppinen pokemon Bulbasaur on, niin en mene mitään sellaista kirjottamaan enää. xD Sen sijaan koitan nyt pälättää tästä seuraavasta pokemonista ihan mitä huvittaa tai päähän pälkähtää. Sen vuoksi nämä tekstit voivat tulevaisuudessa jäädä myös vähän lyhyiksi.
Tätä vanhemmat Pokedex-tekstit olin kirjoittanut jo kauan sitten niille vanhoille Pokemon-sivuilleni, joten ne olivat vähän erilaisia, mutta tästä lähtien tulee tämmöisiä kirjotuksia kuin tämä Feraligatr-teksti.

160 FERALIGATR


Feraligatr on sitten taas vähän tylsempi pokemon. Tykkään Totodilesta ja Croconawista tosi paljon, mutta jostain syystä Feraligatr ei ole mun mieleen yhtä paljon. Onhan se ihan hyvä pokemon, ja se on ollut mulla tiimissäkin mukana, mutta jotenkin se on vaan tosi tylsä. Ja ruma myös!

Valitin joskus miten Blastoisen rumat/oudot kädet pilaa lähes koko pokemonin mun silmissäni, niin tässä on vähän sitä samaa ongelmaa. Feraligatrin kädet on myös rumat, ja muutenkin siinä pitää olla tuollaisia ihmeen neliö-ulokkeita käsissä, hännässä ja ihan joka paikassa! Se tekee tästä muuten kivasta pokemonista liian oudon näköisen. Jostain syystä se saa Feraligatrin näyttämään mun mielestä jotenkin siltä, kuin se olisi tehty kumista! Lol, that was random. :D

Mutta oikeesti, se on vaan niin ruma! D: Ihan kiva pokemon se muuten on, ja ehkä joitain muita vesistarttereiden muotoja parempi ja hienompi. Se ei kuitenkaan säväytä yhtä lailla kun kaikki muut 2. sukupolven startterien muodot. Meganiumin ja Typhlosion rinnalla tämä on vaan niin tylsä.

Mutta kyllä tästä otuksesta paljon hyvääkin löytyy. Samoin kuin Croconawin kohdalla, toivoisin myös Feraligatrin näkyvän Animessa enemmän. Jotenkin tuntuu että joku Cyndaquil on ruudussa koko ajan, mutta Feraligatria ei näy lähes koskaan. Ehkä Pichu tai Lucario voisi vaihteeksi saada vähemmän ruutuaikaa, KIITOS! -.-

Tiesittekö muuten, että Feraligatrin nimen piti alun perin olla Feraligator, mutta tuo O piti pudottaa pois, koska pokemonien nimessä sai olla korkeintaan 10 kirjainta? Feraligator kuulostaisi kyllä järkevämmältä, mutta ei voi mitään. :)


~ Rupean vielä laittamaan tähän loppuun, millaisen arvosanan antaisin yleisesti millekin pokemonille, käyttämällä elokuvien mukaista tähtiarvostelua. Eli luonnollisesti yhden tähden saanut poke on kamala, ja viisi tähteä saanut ihana! ^^ Kolme tähteä saanut taas on jotain siitä väliltä.

Arvosana Feraligatrista: ★★★

4 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Feraligator olisi kuulostanut niin paljon luonnollisemmalta ja järkevämmältä. :) Porygon2 ja Porygon-Z eivät ole esiintyneet Animessa sen jälkeen kun niiden ensimmäinen muoto Porygon esiintyi siinä yhdessä jaksossa. Kyseisessä jaksossa oli tosi paljon välkkyviä valoja, jonka vuoksi satoja lapsia joutui sairaalaan sen kauhean valojen välkkymisen vuoksi. Sen jälkeen Porygonin muotoja ei olla enää laitettu Animeen.

   Joo, Typhlosion näkyy kyllä myös ihan liian vähän Animessa, ja sekin on niin upea pokemon! Toivoisin että sitäkin nähtäisiin enemmän! Pichu ja Lucario on mun mielestä saaneet vähän liikaa huomiota Animessa, kun noita erilaisia Pichujakin on niin hirveästi (esim. Pikachu-colored Pichu tai Pichu Brothers).

   Poista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista