tiistai 3. syyskuuta 2013

Uutta materiaalia XY-Animesta


Lähinnä tässä tuota videon loppupuolta haluan vaan korostaa, missä näkyy uutta materiaalia XY-Animesta! :) Tällä kertaa nuo alotuspokemonit näyttävät paljon hienommilta kuin siinä ensimmäisessä videossa. Saa nähdä mitkä kaikki noista Ash saa tällä kertaa pyydystettyä. En tiedä miksi, mutta mulla on jostain syystä kauhean vahva fiilis siitä, että Ash tulee pyydystämään ainakin Froakien. En tosiaan tiedä miksi, mutta musta vaan tuntuu siltä! :D

Ihan innolla kyllä odottelen jo tätä uutta alkavaa kautta - jotenkin tuo BW-kausi on alkanut vaan kunnolla kyllästyttämään. :S Ja kiva nähdä tosiaan tuota Brockiakin vielä! Saa nähdä millaset kumppanit Ashin mukaan lähtee XY:ssä.

4 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta on kyllä ihan mukavaa että sillä on noita kavereita mukanaan, vaikka välillä ne vähän kyllästyttääkin. :)

   En nyt välttämättä halua suoraan laittaa mitään jaksoja tänne, varsinkaan kun en ikinä löydä/kato niitä Youtubesta, mutta voin ehkä laittaa kuitenkin linkkejä mistä niitä voi kattoa.

   Jotenkin vaan jaksojen laittaminen tänne tuntuisi oudolta, niin en ole koskaan ajatellut laittaa niitä tänne. Kyllähän tuonne Youtubeen onneksi kuitenkin aika nopeasti pääsee. :)

   Poista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Juu, saa aina ehdotella! :) Aina jos on jotain ideoita/toiveita niin sano ääneen vaan! Kaikkea en välttämättä silti pysty toteuttaa (kuten nyt tätä), mutta ehdotelkaa, ehdotelkaa! :D

   Poista