tiistai 10. syyskuuta 2013

Pokemon White: Emolgat hautaan

VIHDOINKIN! Tätä on odotettu jo ihan liian pitkääään! Vihdoin ja viimein sain ne himputin Emolgat rökitettyä, ja läpäisin neljännen salin! Let's have a party, people! Yaaaay! :D Sori, mutta mun on pakko vähän tuulettaa. Siitä on niin ikuisuus kun jumituin tähän saliin, niin nyt pitää vähän hehkuttaa tätä odotettua voittoa. :P


Kehitin jääräpäisesti sen Sandileni jostain leveliltä 15 aina 26-tasoiseksi asti, jolloin se oli vihdoinkin tarpeeksi voimakas! Tai kyllä se oikeastaan kuoli (tai pyörtyi) kerran, mutta herätin sen Revivella takaisin eloon. Musta tuntuu että Route vitosen kaikki pokemonit on ihan sukupuuttoon kuolleita, kun ottelin niitä vastaan niin monesti Sandilen kanssa. Jos muuten totta puhutaan, niin eivät ne Emolgat edes olleet siinä loppuvaiheessa se pahin uhka, vaan se himpuran seepra! Mokoma iski critical hittejä niin monesti että menin laskuissa sekasin! ._.

Toivottavasti nyt pääsen pelaamaan lisää kun tämä kauheus on vihdoin ohi, niin pystyn tännekin sitten kirjottelemaan jotain muutakin kuin valituksia Emolgan kauheudesta. :) Jumituin kyllä heti salin jälkeen siinä tiellä, kun se mun rillipää-ystäväni haastoi mut otteluun. Mutta en jaksanutkaan mitenkään panostaa siihen, kun halusin vaan tallentaa ja lopettaa mahdollisimman pian, niin kaikki poket siinä sitten fainttasi aika nopeasti. :D

6 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo niin huomasin. En vaan viimeksi päässyt ikinä tuohon Zebstrikaan asti! :D I suck at this game so baaaaad!

   Ite sain sitten lopulta voitettua Zebstrikan Sandilen aktiivisesti käyttämällään Bite-iskulla. :3 Nakersin sen silleen hitaasti pois pelistä, ja joka välissä aina potioneja kehiin, niin kyllä se siitä sitten hoitui!

   Poista
 2. Miten muistelisin, että tuo Elesa oli tosiaan vähän haastavampi Whitessa kuin sitten jatko-osassa. Eikö nuo pirulaiset vaan hyökkäillet Volt Switchillä?
  Mun mielestä mäkin kuolin Elesaa vastaan kerran... tai siis, nooh "kuolin".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, noiden Emolgoiden (miten tuo taivutetaan?) Volt Switchit olivat kyllä äärimmäisen ärsyttäviä! Mä "kuolin" kyllä tässä useammankin kerran, mutta pyydystettyäni Sandilen ainoastaan kerran. :)

   Poista
 3. Huvittavaa kuunnella kuinka Elesaa moititaan vaikeaksi salijohtajaksi... :/ Itselläni emolgat eivät mahtaneet mitään palpitoadille, joka BTW on loistava pope :DD Suosittelen! Tai sitten mulla kävi vaan tuuri :'DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no jos tiimissä EI ole Palpitoadia, niin se lisää vähän haastetta, eikö vaan? :D On varmaan hieno poke, mutta en siitä niin paljon välitä että ottaisin mukaan tiimiini. Ainakaan tällä hetkellä :)

   Poista