keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Pokemon White: Kunnon koulutusta

Mun kärsivällisyys on ollut viime aikoina tässä pelissä kyllä tosi kovilla...

Yritin mennä viimeiseen saliin vähän katsomaan, että minkäs tasoisia pokemoneja sieltä löytyykään. No huomasin siinä sitten, ettei Mienfoo tai Fraxure pärjännyt siellä ollenkaan, ja nimenomaan niitä halusin kehittää. Siispä suuntasin Route kymmenen pensaaseen, ja hitaasti lähdin kehittämään koko tiimiä yksi kerrallaan 45-levelisiksi. Se oli mun tavoite, ja pitkän uurastuksen jälkeen siihen päästiin. Mutta aikaa se vei kyllä ja paljon!

Menin sitten salille, ja hyväksi onnekseni Mienfoo ja Fraxure pärjäsivät heti paljon paremmin, vaikka piti siellä Pokemon Centerissä kuitenkin pariin kertaan käydä ennen Iristä. :P No Iris sitten taas oli yllättävän helppo, vaikka odotin jotain kauheaa ja mahdotonta saliottelua:

Ensin heitin tietenkin Fraxureni vastaan iriksen Fraxurea (koska haluan aina heittää kaksi samaa pokemonia vastakkain testatakseni kumman on vahvempi), joka hyväksi onnekseni teki vain koko ajan Dragon Dancea kunnon iskemisen sijaan. Siispä sain sen muutamalla iskulla pois pelistä kuluttamatta yhtään vahinkoa. Sen jälkeen heitin esiin Ferrothornin, joka sai heti myrkytettyä Druddigonin. Siinä ei kauaa kestänyt kun se myrkyttyi kuoliaaksi. ;) Lopuksi sain vielä helposti rökitettyä Haxoruksen Samurottilla.

Lähdin siitä sitten kaikki salit voitettuani kohti Pokemon-liigaa. Jännittävää! xD

Cheren otteli taas mua vastaan siellä Route kympillä, mutta eipä siitä ollut taaskaan mitään vastusta. Sen jälkeen pääsin kulkemaan niiden hienojen Badge-porttien läpi, jonka aikana mun piti muistella mun hienoja saliotteluita. Ainakin sen yhden portinavaajan mukaan. :P Lähinnä siinä kirosin mielessäni edelleen niitä Elesan Emolgoita, kun astuin sen salin portin läpi...

Seuraava paikka, Victory Road, onkin sitten aikamoinen sokkelo, mikä tietysti tarkoittaa sitä, että mä tulen eksymään ihan täysin. Ja juuri näin siinä kävikin! Ihan paniikissa ravasin samoissa luolissa edestakaisin, samalla kun mun pokemonit fainttasi yksi kerrallaan. En todellakaan halunnut kuolla siellä ja joutua takaisin alkuun, joten juoksentelin siellä ihan hätäpäissäni koko ajan sinne tänne. :D Lopulta sitten tapahtui ihme ja löysin kuin löysinkin sieltä eteenpäin, ja törmäsin sitten sellaiseen tohtoriin, joka parantaa pokemonini.

Siellä olevilla trainereilla on niin suurilevelisiä pokemoneja, niin jäin sitten ovelasti siihen tohtorin luokse treenamaan villejä pokemoneja vastaan, koska siinä pystyi aina parantamaan tarvittaessa pokemonini. Käytin lähes kaksi tuntia putkeen siihen, kun yksi kerrallaan hitaasti lähdin kouluttamaan jokaisen pokemonini 50-leveliseksi siinä samaisessa luolassa. Arvatkaa olenko kyllästynyt siellä oleviin Durantteihin, Woobatteihin tai Boldoreihin!

Mutta kärsivällisyys ja kova koulutus hoitivat hommansa, ja nyt mulla on tiimissä Mienfoon ja Fraxuren sijaan Mienshao ja Haxorus, sekä tietenkin kuusi voimakasta 50-levelistä pokemonia. Siihen sitten lopetin pelaamisen, ja toivon että harjoitus tuotti tulosta, niin ettei trainereista ole enää liikaa vastusta. Ehkä mä vielä joskus löydän uloskin sieltä Victory Roadista! :D

2 kommenttia:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se vaikea varmaan olekaan, mutta mulle kaikki on vaikeeta, kun meen sekasin niin helposti! xD Mutta ei se nyt mikään ylivoimainen todellakaan ole! ;)

      Poista