tiistai 24. syyskuuta 2013

Hoenn: Treecko

#252 TREECKO

Treecko on vähän tuollainen neutraali pokemon mun silmissäni. Mä en ole siitä oikein mitään mieltä, ja oikeastaan unohdan että koko pokemon on olemassa. Mulla ei ole koskaan ollut sitä tiimissä, enkä ole mitenkään erityisen innostunut kyseisestä otuksesta muutenkaan. Välillä jopa unohdan, että Ashilla on ollut sellainen!

Se on tosi outoa, koska kuten jo ehkä tiedättekin, mä rakastan kaikenlaisia liskoja tosi paljon (varsinkin dinosauruksia ja krokotiilieläimiä, heheh). Ja pienenäkin halusin hirveästi lemmikiksi gekon, johon Treeckokin perustuu, joten miksi mä sitten aina unohdan tämän pokemonin ihan kokonaan? Ehkä se johtuu siitä, etten kuitenkaan vaan pidä tästä pokemonista niin paljon. Tai ainakaan tarpeeksi, että pitäisin sitä yhtenä lemppareistani. Treecko parka on vaan jäänyt täysin unholaan mun silmissäni.

Onhan se ihan söpön näköinen ja hauska tuollainen kiipeilevä gekko, mutta jokin tässä pokemonissa vaan mättää. En osaa sanoa Treeckosta oikein mitään, enkä ajattele siitä oikein mitään, enkä huomioi sen olemassaoloa ikinä millään lailla. Voi gekko-parkaa.

Arvosana: ★★
_________________________________________________________________________________ 

#253 GROVYLE


  
Kuten Treeckonkin kanssa, myös Grovylen kanssa mulla on tämä sama outo ongelma. Eli unohdan aina että tällainenkin pokemon on olemassa. Ja Grovyle on mun mielestä vielä tosi hienon näköinen pokemon! Tykkään kovasti sen designista, koska pidän siitä kun ruohopokemoneista kasvaa tuolla lailla lehtiä tai muita kasvin osia. Kuitenkin mun mielestä Animessa Grovyle näyttää usein jotenkin tosi oudolta. En tiedä mikä siinä on, mutta Animessa tämän muuten kauniin pokemonin design näyttää oudon rumalta, enkä tykkää siitä yhtään. :S

Vaikka Grovyle onkin ulkonäöltään upea, ei siinä oikein muuta hienoa olekaan. En vaan kertakaikkisesti osaa sanoa tästä pokemonista mitään muuta.

Arvosana: ★★
_________________________________________________________________________________ 

#254 SCEPTILE

Sceptile kulkee Treeckon ja Grovylen kanssa hieman samalla linjalla, paitsi että multa löytyy siitä sentään vähän enemmän sanottavaa. :P Treecko ja Grovyle olivat mun mielestä kivan näköisiä, mutta Sceptile taas on musta tooodella ruma.

Ensinnäkin tuo sen häntä! Se on vaan jotain ihan käsittämätöntä, ja ainoa asia mitä voin ajatella sen nähdessäni on vihreä pölyhuiska! Samoin nuo oudot pallot sen selässä on tosi kummalliset. Okei, ymmärrän että Sceptilen selässä ikään kuin kasvaa jotain hedelmiä tai palkoja, mutta silti... Miksi niiden pitää näyttää noin rumilta? Mulle tulee vaan mieleen, että ihan kuin Sceptilen selässä olisi jotain joulukuusen palloja. Varsinkin kun Animessa tehdessään Solar Beamin, ne hohtaakin vielä! o.o Miksi Sceptilen selkään on tyrkätty hehkuvia joulukuusenkoristeita!?

Tykkään muuten tosi paljon tuosta Ashin Sceptilesta. Se on musta mukavan voimakas pokemon, varsinkin kun se rökittää Darkrain Sinnoh-kauden pokemonliigassa! Ja tykkään myös kuinka siinä näkyy hyvin sen luonne; tuollainen vähän syrjäänvetäytyvä, angstaava, mietiskelijä. Heheh. :D Ja ei edes lähetä puhumaan siitä, kuinka söpö tuo keppi on sen suussa! :3 Tykkään niin näistä Ashin pokemoneista, joilla on joku tuollainen oma tavara. (Squirtlen badass-laseja ei tietenkään voita mikään!)

Arvosana: ★★

8 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun lemppari Hoennista on Mudkip. :3 Treecko ei vaan jostain syystä miellytä.

   Poista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Mä ne hirveästi tykkää Torchicista. Onhan se ihan söpö, mutta sen muut muodot on musta ihan kauheita.

   Poista
 2. Tykkään kyllä itse Treeckosta tosi paljon! Muistan valinneeni sen kun pelasin Emeraldia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä valitsin Emeraldissa Mudkipin, joka on mun lemppari. :) Hyvä että Treeckolla on muita faneja, niin ei haittaa etten mä pidä siitä, heheh! :D

   Poista
 3. Treecko on mun mielestä vähän sellanen outo pokémon.. En tiiä oikein miks, oon aika samaa mieltä sun kanssas. Neutraali pokémon mun silmissä myös.

  Ja Mudkip on mun lemppari kanssa :) Torchic kuuluu myös noihin neutraaleihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, outo se kyllä on! Enkä tosiaan osaa sanoa siitä mitään muuta.

   Mudkip on ihana! ;) Torchic on ihan söpö, mutta sen kehitysmuodoista en tykkää yhtään.

   Poista