keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Uusi Charizard

Oh dear God, no! This is just horrible! D:

Oikeasti, miksi mun lemppariliskolleni pitää tyrkätä näitä kamalia Mega-muotoja! Charizard on ihana pokemon, mutta nyt nämä Mega-muodot alkaa ärsyttää mua ja pilata koko pokemonia. Se oli täydellinen juuri sellaisenaan, joten MIKSI piti mennä tekemään jotain tällaista??


Olen kuitenkin kauheassa ristiriidassa uutta Mega-Charizardia kohtaan, koska tykkään tästä uudesta designista ihan hirveästi! Ääk! :S En kyllä saisi tykätä tästä, mutta se on upea! Paljon hienompi kuin se toinen Mega-muoto. Tykkään tuosta tummasta värimaailmastakin tosi paljon, vaikkei esim. shiny Charizard ole mikään super-hieno mun mielestä.

Kuitenkin tämä näyttää upealta, ja poden kauheaa syyllisyyttä kun tykkään siitä. Mega-muodot ovat musta nimittäin edeleen tosi huono idea! Saa nähdä saavatko Venusaur ja Blastoisekin uudet Mega-muodot. En kyllä yhtään ihmettelisi jos saisivat. :S


6 kommenttia:

 1. Munki mielestä tää uus Mega Charizard on upea, mutta ajatuksena ihan surkea. Mega Evolutionit on kauheita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hienohan se on, mutta muuten ihan turha! Pärjäisin ihan hyvin ilman näitä Mega-muotoja! :S

   Poista
 2. Hyi hitto, Charmanderin muodot oli niin söpöjä :3 Mut sit tuli tällänen mörökölli >:( Turhia nää megamuodot :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat kyllä täysin turhia, mutta tykkään edelleen tästä uuden mörököllin designista. Olisin kuitenkin pärjännyt varsin hyvin ilmankin tätä.

   Poista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, omasta mielestäni toi Fire/Dragon-juttu oli vähän tarpeeton. Koko tää pokemon on selvästi joku fanien unelmaluomus, josta on tehty väkisin tuollainen tosi coolin näköinen.

   Pidän tämän pokemonin designista edelleen, mutta tuo Dragon-tyypitys ja yleisesti toinen Mega-muoto Charizardille ovat vähän typerä idea.

   Poista