keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Pokemon White 2: Alku

Ei muuta kuin heti perään käynnistetään uusi Pokemon-seikkailu! Mietin että oliko mun isoveli mun onnekseni joskus ostanut Pokemon Black 2 ja White 2-versiot, ja olihan se! Sieltä ne löytyivät kaapin perältä, ja aloin sitten innoissani pelaamaan. :) Mutta sitten sattui jotain ikävää:

Nimittäin mun ikivanha DS tuntuu vetelevän viimeisiään, tai sitten vika on pelissä. Pelin se alempi ruutu nimittäin välkkyy mustana koko ajan tosi inhottavasti, niin että oikein silmiin sattuu! D: Onneksi peliä katsotaan lähinnä siitä yläruudusta, mutta ottelujen aikana se kyllä ärsyttää kovasti. Mä oon kuitenkin niin jääräpäinen ihminen, että haluan nauttia pelistä siitä huolimatta, ja lähdin vaan pelaamaan. Toivotaan että se tuosta loppuisi, mutta mikään ei millään tunnu tehoavan siihen...

Snivy on ihana!
No mutta, siitä ei teidän tarvitse huolehtia! Peli alkoi perusmeinigillä, eli lähdin kotoa hakemaan ensimmäistä pokemoniani, ja tapasin tietty rivalrini. Nimesin sen pojan Taaviksi. xD Etsimme yhdessä Biancan, joka oli kiva tavata uudestaan Pokemon Whiten jälkeen. Harmi ettei se tunnista mua, koska pelaan eri henkilöllä. D: Pitkän pohdinnan jälkeen valitsin sitten startterikseni Snivyn. Oshawottia en halunnut, koska se mulla oli viime pelissä, ja tuo Tepig kehittyy niin kauheaksi, etten halunnut koska siihenkään.

Aloitimme sitten yhdessä Snivyn kanssa matkan, ja lähdin etsimään Taavia sieltä ekoilta Routeilta. Mokoma lähti ilman Town Mappiaan. Taavi oli sitten siellä hauskalla pikku ranchilla, missä pyöri niitä Mareepeja siellä täällä. Lisäksi tykkäsin siitä minitehtävästä, jossa piti etsiä kadonnut Herdier. Harkitsin siellä ranchilla Pidovea tiimiini, mutten pyydystänyt sitä ainakaan vielä. Mitä mieltä olette lukijat, ovatko Tranquill ja Unfezant hyviä tiimissä? :)

Palasin sitten kotikylääni ja läpäisin ensimmäisen saliottelun. Chereniäkin oli kiva nähdä uudelleen, mutta ei sekään tuntenut mua! Hööh! D: Jätin pelaamisen sitten siihen, koska en sen inhottavan ruudun vilkkumisen takia voinut pelata kauhean kauan. Silmät olisivat muuten pudonneet päästä pois. Tällä hetkellä Snivyni on muistaakseni 15-levelinen, eli pianhan se jo kehittyykin. Ehkä mun pitää siepata se Pidovekin mukaan tiimiin..

6 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin tein. :)
   Mun Snivyn nature on muistaakseni Calm. Ei mikään paras mutta kelpaa mulle.

   Poista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Joo, niin varmaan on. Mulla ei kuitenkaan ole yleensä tapana kauheasti välittää noista Pokemonien natureista. :)

   Poista
 2. Joo, ota Pidove se on niin sulonen! :)
  Minäkin valitsin Pokemon Whitea pelatessani Snivyn.

  VastaaPoista