torstai 17. lokakuuta 2013

Pokemon White 2: Tiimi kasvaa

Ensimmäisen salin vedettyäni, jatkoin matkaani ja pyydystin pian tyttö-Pidoven. Pidän siitä naaraspuolisesta Unfezantista enemmän, niin halusin tytön. :3 Snivyni on muuten poika mikä harmittaa, koska olisin halunnut myös tyttö-Snivyn. No mutta.. näillä mennään! :)

Pian tulinkin sitten jo seuraavaan kaupunkiin, josta pyydystin tiimiini piakkoin Growlithen. Se on aivan ihana poke ja olen aina halunnut kokeilla sitä tiimissä! Arcanine on varmasti myös mahtava! Jäin myös miettimään että olisiko tiimiin pitänyt hommata vielä Mareep sieltä ranchilta, mutta jäipä se sitten tekemättä. Ainakin toistaiseksi. En nimittäin millään osaa päättää haluanko sitä mukaan. Ampharos on tosi kiva, mutta toisaalta ei ole sellanen fiilis että hommaisin sitä. :P Mietin tätä vielä.

Menin sitten sinne Rocki-gymille, joka oli musta virkistävällä tavalla erilainen ja mukava paikka. Mua jotenkin ärsyttää ihan hirveästi ne kaikenmaailman labyrintit ennen saliotteluita, varsinkin jos puolessa välissä sitä sokkeloa täytyykin palata takaisin Pokemon Centeriin, ja lähteä sen takia pian taas sokkelon alusta. Sellainen edestakaisin-juoksentelu on vaan musta ihan hirveän ärsyttävää! :S Tässä salissa sen sijaan ei mitään sellaista ollut, vaan paikka oli pelkkä tosi yksinkertainen ja iso huone.

Tässä mun tiimini tämänhetkinen tilanne (mun Snivyni tosiaan kehittyi hienosti saliottelun aikana):

2 kommenttia:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista