perjantai 18. lokakuuta 2013

Pokemon White 2: Kamala pelikerta!

Uskokaa tai älkää, mutta olen taas vähän kipeä. Tämä loputon nuha ja yskä saivat aikaan poskiontelontulehduksen, jonka kanssa nyt sitten tässä taistellaan. No mutta, toivottavasti Pokemonin pelailu taas piristäisi...

...mutta tällä kertaa se ei oikeasti tosiaankaan piristänyt!

Ensiksi kun aloitin pelaamisen, mut pakotettiin sinne ihmeen Pokestar Studioon. Siellä sitten katsoin jonkun maailman tylsimmän elokuvan, ja mut pakotettiin tekemään sellainen itsekin! Se kaikki vei jotekin tosi paljon aikaa, eikä pelaamisintoni ollut sen jälkeen enää niin korkealla.

Sen jälkeen olin jo vauhdilla menossa eteenpäin, kun pitikin lähteä Taavin kanssa etsimään Team Plasmaa jostain Routelta. Onneksi ne löytyivät nopeasti, ja pääsin sen jälkeen vihdoin Castelia Cityyn. En muuten pidä siitä kaupungista yhtään. Ärsyttävän iso paikka, jossa on kuitenkin ihan hirveän vähän tutkimista!

Sitten olin menossa innoissani gymille, kun huomasin pahaksi onnekseni Team Plasman sotkevan taas mun suunnitelmani. Lähdin sitten etsimään niitä Taavin kanssa sieltä Castelia Cityn viemäreistä, josta ne onneksi löytyivät taas tosi nopeasti. Sen jälkeen olin vihdoin valmis menemään gymille, mutta mulle tuli yhtäkkiä joku hirveä pakkomielle saada Drilbur mun tiimiini ennen sitä. :) En kuitenkaan tajunnut heti, miten kamalaa sen myyrän nappaaminen oli!

Voitte vaan kuvitella mut juoksentelemassa ja etsimässä niitä "hiekkakohoumia", joita tulee muuten todella harvoin. Lisäksi tuhlasin kaikki rahani Repeleihin, jotka eivät sitten auttaneetkaan kun Pokemonini olivat liian pienilevelisiä. Koulutin sitten niitä ensin, ja jatkoin tämän jälkeen etsimistä, mutta sain niistä hiekkakohoumista ainoastaan jotai turhanpäiväisiä itemejä, tai sitten sieltä tuli väärä pokemon vastaan. :S

Mähän pyydystän tämän vaikka mikä olisi!
Lisäksi jos luitte edellisen läpipeluuni, niin tiedätte että mun tiimissä on oltava aina kolme poikaa, sekä kolme tyttöä. Halusin välttämättä, että tuleva Drilburini olisi tyttö, joten mun mahdollisuudet saada haluavani valui toooosi matalalle! Niistä hiekkakohoumista vain joku puolet tai alle on pokemoneja, ja näistä pokemoneista vain tyyliin joka kolmas tai neljäs on Drilbur, ja mulla on 50 prosentin mahdollisuus että tämä kyseinen myyrä olisi sitten vielä tyttö! Tämän tajuttuani, en tosiaankaan jaksanut enää jatkaa mun metästystä. Köyhänä ja Zubattien myrkyttämänä mä sitten palasin Pokemon Centeriin, ja lopetin pelaamisen sinne.

Päätin pyydystää myöhemmin Drilburin jostain muualta, mistä se on huomattavasti helpompi löytää. Esimerkiksi Chargestone Cavessa ainoa pokemon joka sellaisesta hiekkakohoumasta voi tulla, on juuri tämä Drilbur, ja silloin mulla on rahaa ostaa parempia Repeleitäkin. Yritän sitten uudestaan!

Tämä pelikerta ei siis todellakaan tehnyt hyvää mun stressilleni, saati sitten toipilaana olemiselle, kuten voitte varmasti arvatakin. Toivottavasti ei nyt mennyt ihan valittamiseksi tämä teksti, koska koitan aina olla tosi positiivinen ihminen! :P

4 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ne elokuvat oli mustakin ihan tylsiä. :D

   Poista
 2. Ne elokuvat oli ihan outoja. En tykännyt!
  Toivotaan että paranet pian! Drilbur on muuten ihana pokemon.
  Mulla oli se joskus tiimissäni! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään tykännyt niistä. :D
   Kiitos, ja kiva tietää. Vielä mä sen jotenkin tiimiini hankin! ;)

   Poista