lauantai 2. heinäkuuta 2016

Lisää uusia Alola-Pokemoneja!

Sun ja Moon-uutiset vain jatkuvat jatkumistaan - tällä kertaa meille paljastettiin uusi traileri, jossa esitellään yhteensä seitsemän uutta Pokemonia. Lisäksi trailerissa kuului taustalla ilmeisesti Sunin ja Moonin ottelumusiikki, mikä oli ainakin musta oikein kivankuuloinen kipale. Pokemonin viralliset nettisivut ovat julkaisseet tietoa kaikista uusista paljastetuista Pokemoneista, ja sen myötä kertoneet viimein jo aiemmin CoroCorossa paljastetun unisen koalapokemonin ja kivikoiran englanninkieliset nimet, jotka ovat Komala ja Rockruff. Mutta nyt pidemmittä puheitta höpinää uutuuksista:

TAPU KOKO


Tapu Koko on Electric- ja Fairy-tyyppinen Pokemon, jolla näyttäisi olevan ehkä jonkinlainen rooli pelin juonessa. Tapu Koko on pelin ensimmäisen saaren, Melemelen, suojelija. Monet ovat spekuloineet, että Alolan jokaisella saarella on oma suojelijapokemoninsa, mikä olisi mun mielestä tosi kiva idea. Tapu Koko on musta ihan kivannäköinen, vaikkakin hieman outo. Sen ulkomuoto kuitenkin sopii Havaijille perustuvaan regioniin paremmin kuin hyvin. Olisi kivaa jos kaikilla Alolan saarilla olisi tämmöinen hyvin samannäköinen Pokemon, joilla olisi myös samantapainen kaksiosainen nimi. Tosin jostain syystä toivon kovasti että nämä Pokemonit olisivat legendaarisia. En ole varma miksi. Kuulin jostain että saaren nimi "Melemele" tarkoittaa jollain tavalla keltaista väriä, joten sähkötyyppinen keltainen suojelijapokemon sopii sinne siksi erinomaisesti. Ihmiset ovat alkaneet epäilemään tämän takia, että Alolan saaret tarkoittavat kaikki jotain väriä, ja saavat siihen sopivan suojelijapokemonin. Kuten sanoin jo monta kertaa, tämä on musta oikein hauska idea, ja toivon että se kävisi toteen. :)

BRUXISH

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/SunMoon/bruxish_zpsrzxb0xvg.png

Bruxish on tällä hetkellä näistä uusista Pokemoneista selvästi vihatuin. Kaikki inhoavat sen rumaa ulkonäköä, enkä voi kyllä moittia heitä siitä. Bruxish on mustakin aika kaameannäköinen, mutta jostain syystä se ei oikeastaan haittaa mua. Olen mä nyt sata kertaa rumempiakin Pokemoneja nähnyt, joten Bruxishin rumuus on musta ihan ok. :D Toivotaan että Bruxish tekee Magikarpit, ja saa jonkun oikein kauniin ja hienon kehitysmuodon. Tosin jos totta puhutaan, musta olisi myös ihan ok että Bruxish pysyisi rumana kehittyessäänkin (jos se nyt edes kehittyy.)

Bruxish on Water/Psychic-tyyppinen kala, joka perustuu mitä ilmeisimmin Havaijin viralliseen tunnuskalaan, kiilasäppikalaan. Niilläkin on tunnetusti terävät hampaat, joilla ne purevat usein ja kovaa. Bruxishista kerrotaan hauskasti Pokemonin virallisilla sivuilla: ne käyttävät psyykkisiä voimiaan hyödyksi siten, että ne aiheuttavat lähelle tuleville Pokemoneille hirveää päänsärkyä lähettämillään psyykeaalloilla, joka voi jopa saada muut taskuhirmut pyörtymään tiedottomaan tilaan. Tämän takia lähes kaikki vesipokemonit pysyttelevät kaukana Bruxishista. Alolan uimavalvojat käyttävät Bruxishia tämän ominaisuuden takia hyödyksi pitäen niitä rannoillaan, jotta kaikki vaaralliset vesipokemonit pysyttelisivät kaukana uimareista. :D Hahah, ihan mahtaava kun Pokemoneille annetaan tämmöisiä "taustatarinoita".

CHARJABUG & VIKAVOLT


Grubbinin uudet kehitysmuodot ovat Bug/Electric-tyyppisiä, ihan kuten arvelinkin. Musta on tosi kivaa saada uusi sähkö-ötökkä, mutta en ole varma mitä mieltä olen näistä kahdesta. Grubbin kehittyy ensin Charjabugiksi, joka on paksun toukan, pariston ja bussin risteytys? :D Olen aina halunnut auto-pokemonin, mutten ajatellut ihan tällaista. Tavallaan mä pidän Charjabugin ainutlaatuisesta designista, mutta samalla taas se on todella outo. Ehkä jos silllä olisi silmät noiden ihmeen ikkunoiden sijaan, pitäisin siitä enemmän. Trailerissa kuului Charjabugin cry, joka on kuitenkin ihan mahtava. :D

Vikavolt on tavallaan ihan kivannäköinen, mutta samalla jotenkin tosi tylsä. Yleensä mä pidän tosi paljon Bug-Pokemonien designeista, mutta Vikavoltissa on jotain häiritsevää. Näyttää vähän siltä kuin Heracross ja Beedrill oltaisiin läiskätty yhteen. Olenko ainoa joka ajattelee näin? Vikavolt ei kuitenkaan ole missään nimessä mitenkään ruma, mutta se ei vaan sytytä mua niin paljon kuin olisin toivonut. Kaikenkaikkiaan Grubbinin kehityskaaresta tuli tosi outo, mutta se ei välttämättä ole huono asia. Vaatii vain vähän tottumista. :P

DRAMPA

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/SunMoon/drampa_zpst3qjfd1g.png

Drampa on oikein lempeän- ja vekkulinnäköinen lohikäärmepoke. Hassua kuitenkin että se on puoliksi myös Normal-tyyppiä. Vähän outo valinta, mutta toisaalta ihan ymmärrettävä. Ärsyttää vain että Drampalle tehtiin näin Helioliskit, eli se sai turhahkon normaalityypityksen mukana vain yhden heikkouden lisää. Ei siitä ole oikein mitään muuta hyötyä, vai mitä? Jostain syystä Drampasta kiertää tosi yleinen mielipide, että se näyttää ihan Dunsparcen kehitysmuodolta. Mun mielestä niissä kahdessa ei kuitenkaan näy mitään samaa?? Sen sijaan mulle tulee mieleen Drampasta se joku outo valkoinen lohikäärme The Neverending Story-nimisestä leffasta, jonka trailerin näin joskus kauan sitten. :D Nillä on vähän sama kampaus. Yleisesti Drampa on musta kuitenkin ihan kivannäköinen Pokemon, jossa ei ole mitään vikaa.

CUTIEFLY

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/SunMoon/cutiefly_zpsxaj603yz.png

No tässäpä on viimein munlaiseni Pokemon!! Cutiefly on ehkä suloisin nimi Pokemonille ikinä! Varsinkin noin söpölle Pokemonille! :D Mä olen ihan rakastunut tähän pikkupörriäiseen. Cutiefly on Bug/Fairy-tyyppinen Pokemon, joka perustuu bee fly-nimiseen hyönteiseen. Hauskinta tässä on se, että ihmiset halusivat kovasti Game Freakin tekevän bee fly-Pokemonin. Näyttää siltä että he kuuntelivat fanejaan. Vai oliko tämä silkkaa sattuma? Ken tietää... :D Cutiefly on ehdottomasti kaikista näistä uusista Pokemoneista lempparini, ja toivon kovasti että siitä kehittyisi joku tosi kiva ilmestys. Siinä tapauksessa se pääsee lentäen suoraan tiimiini!! Pun definitely intended.

TOGEDEMARU

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/SunMoon/togedemaru_zpsdejh21lx.png

Togedemarulla on ärsyttävän hankala nimi.. Kyseessä on Steel- ja Electric-tyyppinen Pokemon, joka on Alolan Pikachu-klooni. Mulla on tästä pallukasta tosi ristiriitaisia ajatuksia. Tavallaan tykkään sen designista tosi paljon. Sen pyöreä muoto on suloinen ja sen selästä esiin tulevat piikit ovat hauska lisä. Kuitenkin samaan aikaan jokin mättää pahasti, enkä osaa sanoa mikä. Ainakin Togedemarun häntä on vähän oudonnäköinen. Musta tuntuu että Pokemon näyttäisi paremmalta ilman sitä. Pidän Togedemarun tyypityksestä kuitenkin tosi paljon, onhan Steel kuitenkin yksi lempityypeistäni. Mukavaa että näille sähköjyrsijöille uskalletaan antaa Electricin viereen toinenkin tyypitys. Se tekee niistä vähän mielenkiintoisempia ja uniikimpia. En osaa sanoa Togedemarusta oikeastaan mitään muuta. Vähn ehh... mutta kuitenkin ihan söpö. Ei silti yllä läheskään Dedennen tasolle. :3

Yleisesti olen ihan tyytyväinen näihin Pokemoneihin, mutta tässä on aika vähän sellaisia joista oikeasti pidän tosi paljon. Hassua, koska kun näin nämä ensimmäisen kerran, olin ihan rakastunut kaikkiin, mutta nyt myöhemmin intoni niitä kohtaan on laskenut. Ehkä mä olin vain niin innoissani siitä että saatiin uusia Pokemoneja, että unohdin miettiä millaisia ne itse asiassa ovat. Nyt kun olen päässyt alkushokista eroon ja saanut katsella näitä vähän tarkemmin, huomaan etten pidä niistä ihan niin paljon. Voi kuitenkin olla täysin mahdollista että mun mielipiteeni muuttuu vielä vaikka kuinka. Muistan kuitenkin miten vierastin myös Kaloksen ensimmäisiä paljastettuja Pokemoneja, mutta nykyään niistä monet ovat ehdottomia suosikkejani, esim. juuri Dedenne tai Helioptile.

Mitä mieltä te lukijat olette näistä? Mikä on teidän suosikkinne tai inhokkinne? Vastailen uusimpiin kommentteihin vähän myöhemmin!

4 kommenttia:

 1. Vähän harmittaa kun tuntuu että seitsemännen generaation poksuista ei oikein mikään tunnu kolahtavan millään lailla. Olen oikein odottanut että tulisi se ensimmäinen VAU -fiilis, että "tuo on pakko saada tiimiini!" mutta kun ei.. :s Toivon itse että tähän generaatioon tulisi enemmän pokemoneja kun kuudenteen, joka jäi vähän vaisuksi, jotta saisi kasattua kunnon tiimin.

  Eikös tuo joka saaren oma suojelija juttu virallistettukkin jo jossain vaiheessa? :o tässä uskossa itse olen ollut. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon sitten että pian paljastetaan sellainen Pokemon josta sä tykkäisit oikein kovasti. :D Kyllä munkin mielestä esim. juuri silloin kun kuudennen sukupolven poksuja alettiin paljastamaan, pidin niistä enemmän kuin tällä hetkellä paljastetuista seitsemännen sukupolven Pokemoneista. Itse tykkäsin siitä, että kuudennessa sukupolvessa oli tavallista vähemmän Pokemoneja, mutta varmaan siksi että pidin niin monesta.

   Voi hyvinkin olla että on! :D En ole seurannut Pokemon- uutisia tarpeeksi aktiivisesti ollakseni sataprosenttisen varma. Pitäisi ehkä koittaa tarkistaa faktat ennen kuin kirjottelen näitä postauksia. :D

   Poista
 2. Cutifly on niin söpö. Aion ottaa sen tiimiini, hauskaa kun sen perässä on fly koska jostain syystä tykkään beautiflystä tosi paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiva kuulla että joku on mun kanssa samaa mieltä Cutieflysta! Se on suloinen! :3 En olekaan tajunnut tätä ennen että myös Beautiflyn nimessä on tuo sana fly. Aika hauskaa. :D

   Poista