perjantai 22. heinäkuuta 2016

Neljä uutta Pokemonia ja Detective Pikachu-elokuva!?

Miten musta tuntuu että näitä Alola-Pokemoneja paljastetaan paljon tiheämpään tahtiin kuin kuudennen sukupolven Pokemoneja silloin vuosia sitten? Tai ainakin mulla on ihan sellainen fiilis että näitä uusia ilmestyksiä tipahtaa esiin ihan koko ajan, kun taas Kaloksen Pokemoneja paljasteltiin harvemmin? Joka tapauksessa meille tosiaan julkaistiin uudessa trailerissa neljä uutta taskuhirmua, sekä näytettiin ensimmäistä kunnollista gameplayta jo aiemmin paljastetuista halinallesta ja Pikachu-haamusta, joiden englanninkieliset nimet ovat Bewear ja Mimikyu. Rakastan tota kummituksen japaninkielistä nimeä - onneksi ne pitivät sen! :3 Mutta asiaan:

WIMPOD

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/SunMoon/bug_zps2wpw5rdp.png

Wimpod on Bug/Water-tyyppinen Turn Tail Pokemon, jonka värityksestä ja silmistä mulle tulee jostain syystä tosi vahvasti mieleen Noibat. Wimpodilla on uusi Ability joka pistää Pokemonin pakenemaan matsista sen kunnon laskiessa keltaisen puolelle, tai jos se on sulla tiimissä, se vaihtaa toisen Pokemonin kentälle. Ihan kiva Ability, varsinkin jos haluaa vaihtaa Pokemonin tuhlaamatta siihen vuoroa. Wimpodeista sanotaan että ne ovat tosi arkoja, mutta samalla hyvin uteliaita Pokemoneja. Joutuessaan vaaraan, ne suihkuttavat suustaan myrkkyä vastustajan päälle.

Wimpod on musta ihan hauska ja veikeä otus, mutten mitenkään erityisesti sitä rakasta. Sillä on kiva design ja idea, joten toivotan sen iloisesti tervetulleeksi muiden Pokemonien joukkoon. Aluksi kun katsoin Wimpodia, luulin sitä hetken Alolan fossiiliksi, mutta ei se taidakaan olla sellainen. Kuvauksensa perusteella Wimpodista voisi ehkä kehittyä myrkkytyyppinen Pokemon, mutta samalla olisi outoa että se kadottaisi Bugin tai Waterin kokonaan. Ehkä Wimpod ei kehity ollenkaan, tai jos kehittyy, se saakin jonkun tosi massiivisen eikä yhtään pelokkaan badassin kehitysmudon. :D Kaikenkaikkiaan ihan söpö ja hauska Pokemon.

BOUNSWEET

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/SunMoon/berry_zpsxhyxj8bo.png

Bounseet on Grass-tyyppinen punamangostaniin perustuva Fruit Pokemon. Aluksi kun näin tämän Pokemonin, en tykännyt siitä oikeastaan yhtään. Siitä tuli liikaa mieleen Hoppip tai Cherrim ja sen design oli jotenkin kauhean tylsä. Kuitenkin luettuani miten tätä Pokemonia kuvataan, huomasin yhtäkkiä tykästyväni siihen paljon enemmän. Varmaan siksi että Bounsweetin elämä on samantapainen mun kanssa. :D Se on todella hilpeä ja iloinen Pokemon, jolla on aina hymy huulessa. Se levittää itsestään hyvää tuoksua, jota niin muut Pokemonit kuin ihmisetkin rakastavat. Tästä syystä raukka joutuu usein ihmisten koteihin ilmanraikastimeksi. Joskus suuremmat Pokemonit nielaisevat sen vahingossa, koska Bounsweetin hyvä tuoksu houkuttaa niitä. Bounsweet näyttä aina niin iloiselta, etteivät ihmiset ikinä huomaa sen olevan vaarassa. Niinpä se saa hyvin harvoin apua ollessaan pulassa.

Voi kamala sentään onko surullisempaa kuultu? Bounsweetin optimistinen mieli ja kärsimystä tuottava elämä kuulostavat sellaiselta johon mä voin hyvin samaistua. :DD Toivottavasti hedelmä saa jonkun oikein kivan ja hienon kehitysmuodon, sellaisen jonka se todella ansaitsee. Harmi että Bounsweet on varmaan aika heikko Pokemon, koska muuten voisin harkita sitä tiimiehdokkaaksi. Se näyttää tosi paljon sellaiselta pelin alkupäästä löytyvältä heikolta ruohopokemonilta harmi kyllä. Bounsweetin design on musta edelleen vähän tylsä, mutta muuten olen tykästynyt tähän Pokemoniin kovasti. Ainakin se on söpö jos ei muuta. :3

COMFEY

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/SunMoon/flower_zps2p77vtmo.png

Comfey on Fairy-tyyppinen Posy Picker Pokemon, joka näyttää musta huonolta Flabébé-kopiolta. Comfey taitaa olla ensimmäinen Alola-Pokemon josta en ihan tosissani tykkää yhtään. Sillä on ruma design ja siinä on vaan jotain muutakin tosi häiritsevää. Mulle tulee Comfeysta kovasti Flabébé mieleen, josta en myöskään pitänyt yhtään kun näin sen ensimmäisen kerran. Mutta nykyään Flabébé on musta kuitenkin tosi suloinen, joten kuka tietää jos mä lämpenen Comfeyllekin. Tällä hetkellä se on kuitenkin musta tosi tylsä, enkä pidä siitä ollenkaan. Sen design näyttää tosi oudolta ja epäkäytännölliseltä, ja koko Pokemon on mulle vaan tosi ehh... Ymmärrän sen idean, mutta musta se ei jostain syystä toimi. Ruma ja tylsä otus.

MUDSDALE

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/SunMoon/horse_zpsycq01z6a.png

Mudsdale on hevosennäköinen Ground-tyyppinen Draft Horse Pokemon, joka saattaa hyvinkin kuulua Alolan rastastettaviin Pokemoneihin? Mudsdalesta sanotaan että se on todella voimakas ja kestävä Pokemon. Sellaisella kulkeminen Alolan asfaltoiduilla teillä on jopa kiellettyä, koska Pokemonin raskas paino rikkoisi tien nopeasti käyttökelvottomaksi. Mudsdale on musta ihan ok Pokemon, mutta olen tosi neutraali sen kanssa. Se ei ole erityisen upea, muttei mitenkään huonokaan otus. Kiva että se on Ground-tyyppiä, ilman että sen tyypitys varsinaisesti loistaa siitä.

Kaikkien näiden uusien Pokemonien paljastuksen rinnalla, meille kerrottiin lisäksi juuri että Legendary Pictures-niminen elokuvastudio on saanut oikeudet tehdä live-action-elokuvan Pokemonista! Eikä mistä tahansa Pokemoniin liittyvästä, vaan hiljattain julkaistusta Detective Pikachusta! Voi jukra - en tiedä mitä tästä pitäisi sanoa. :D Olen aina tavallaan halunnut että Pokemonista tehtäisiin oikeasti näytelty elokuva, mutta nyt kun se todella tapahtuu, mua vähän pelottaa millainen siitä mahtaa tulla. Ihan hauskaa kuitenkin että elokuva päätettiin nimenomaan tehdä Detective Pikachusta, joka on jo muutenkin vähän epäperinteisempi ilmiö Pokemonissa. Tosin jos tämä filmi onnistuu hyvin, haluan nähdä myös "tavallisemman" Pokemon-elokuvan, jossa Pokemonit eivät puhu tai juo kahvia. :D


Elokuvan teko aloitetaan vissiin vuonna 2017, jonka jälkeen jään kyllä innolla odottamaan ensimmäistä traileria. Detective Pikachu-pelin trailerissahan oli itse asiassa käytetty oikeita ihmisiä, joka toimi mun mielestä yllättävän hyvin. Jos leffa tulee näyttämään vähänkään samalta kuin pelitraileri, mulle nousee siitä positiiviset odotukset. Kaikenkaikkiaan Detective Pikachu-elokuva on musta hauska idea, ja jään innolla odottamaan millainen siitä tulee! (Ja olen muuten myös ihan täysillä edelleen hankkimassa Detective Pikachu-pelin jos se ikinä rantautuu Eurooppaan!)

6 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Bounsweet on ehkä paras ruoho-pokemon ikinä! Se on siisti!!! Comfey on mustakin aika tylsä. Mudsdale taas sitäkin tylsempi. Detective Pikachu-leffa kuullostaa ihan sika siistiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bounsweet on kyllä tosi suloinen! Olen jo ihan tykästynyt siihen. :D Comfey ja Mudsdale ovat harmillisen tylsiä. En malta odottaa uutta infoa tuosta Pikachu-leffasta!

   Poista
 3. Wimpod on hauska ja tykkään myös Comfeysta tosi paljon. Muut ei oikein kiinnosta. Jännä nähdä mitä tosta Detective Pikachu-leffasta mahtaa seurata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wimpod on söpö :3 Itsekin odotan innolla millainen tuo leffa mahtaa olla!

   Poista