maanantai 4. heinäkuuta 2016

Pokemon Anime: XY108 & XY109

XY108 - A Watershed Moment

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Jaksokuvat/152_zpswwm0x5nh.jpg

Jälleen kerran yksi supertylsä filler-jakso. Hassua miten tässä XYZ-kaudessa tuntuu menevän niin, että aina välillä tulee tosi kivoja ja mielenkiintoisia jaksoja, mutta sitten niiden välissä on taas ihan hirveän tylsiä. Tässä jaksossa Ash porukoineen on jollain kuivalla seudulla, jossa he kohtaavat omituisen vanhan robotin, sekä sitä suojelevan Chesnaughtin. Sankarimme saavat pian selville, että robotti koittaa suorittaa edesmenneen rakentajansa antamaa tehtävää - virkistää kuiva alue takaisin vehreäksi metsäksi jollainen se ennen oli. Ash ystävineen tietty auttavat robottia etsien ensin vettä, jonka jälkeen he voivat istuttaa maan täyteen puuntaimia.

Tooooodella tylsä ja pitkäveteinen jakso. Mun mielestä useimmat filler-jaksot ovat Pokemonissa ihan kivoja, varsinkin jos niissä esitellään jokin uusi Pokemon. Mutta Chesnaught-parka sai ihan surkean jakson ensiesiintymiselleen. Ihan kivaa että Clemont sai pitkästä aikaa vähän enemmän huomiota, mutta siitä huolimatta en suosittele tämän jakson katsomista kenellekään. Tosi tylsä, mieleenpainumaton ja turha tapaus. Oli siinä ihan hyvä sanoma tosin. :P

Arvosana: ★

XY109 - Master Class Choises

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Jaksokuvat/489_zpsfbo0bgex.jpg

Voi Serena... Olet niin tylsä ja sun jaksosi ovat tylsiä.. Serenan viimeinen tavallinen esiintymisjakso, jossa hän ansaitsee viimein kolmannen prinsessa-avaimensa ja pääsee näin kilpailuidensa Master Classiin. Miten musta tuntuu että nämä Serenan esiintymisjaksot ovat aina ihan tasan samanlaisia? Jos joku olisi näyttänyt mulle ensin tämän jakson ja sitten Serenan edellisen esiintymisen, en olisi varmaan huomannut että ne ovat väärässä järjestyksessä. Äääähhh miksi Serena on niin tylsä!?

Aluksi en pitänyt hänen hahmostaan yhtään, mutta sen kehittyessä aloin tykätä Serenasta huomattavasti enemmän. Nyt kuitenkin mun mielestä Serena on palannut taas tosi tylsäksi, koska hän ei ole muuttunut/kehittynyt tarpeeksi sarjan aikana. Toivottavasti mä en suututa ketään Serenan suurta fania :D mutta tämmöinen mun mielipide vaan sattuu olemaan. Tämä jakso oli mielestäni myös tosi tylsä, koska Serenan esitykset eivät jaksa kiinnostaa mua tässä vaiheessa enää yhtään. Ainoa kiva asia tässä jaksossa oli se, että siinä esiintyi shiny Dragonair. Kaikki muu oli ihan kaameaa ja tylsää... Montakohan kertaa mä sanoin sanan "tylsä" tässä postauksessa??

Arvosana: ★

4 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Retorinen kysymys, mutta kiva kun laskit :D

   Poista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Kiva kuulla että tykkäät lukea mun mielipiteitä! :) Jatkan kyllä niiden kirjoittamista jatkossa, joten älä siitä huoli. ;)

   Poista