keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Halinalle ja Pikahaamu + pieniä uusia juttuja!

Mun piti kirjoitella blogiin postauksia jo aiemmin tällä viikolla, mutta silloin mun internet päätti ruveta sekoilemaan enkä päässyt kirjautumaan sisään. Höh... Siksi mun oli tarkoitus jatkaa kirjoittamista animesta tänään, mutta sitten meille paljastettiinkin kaksi uutta Pokemonia, Kiteruguma ja Mimikkyu, sekä ihan uusi pelitraileri täynnä uusia pieniä juttuja joista haluan puhua ensin.

NALLE

 
Kun näin tämän nallekarhun ensimmäisen kerran, alkujärkytykseni oli aika suuri. En tiedä miksi, mutta tässä pokessa on jotain ihan hirveän karmivaa. :D Varsinkin kun luin tarkemmin millainen Pokemon on kyseessä - nalle on supervoimakas Normal ja Fighting-tyyppinen otus, josta ollaan jopa jouduttu pystyttämään varoituskylttejä ympäri Alolaa. Karhun kouluttaminen pistää kouluttajan kuulemma hengenvaaraan, koska joskus Pokemon koittaa halata kouluttajaansa, mutta murskaakin tämän vahingossa voimillaan. Voi kauheeta. :D

Mulla on tosi ristiriitainen mielipide tästä nallesta. Tavallaan tykkään siitä - miten se näyttää niin suloiselta ja leppoisalta, mutta on oikeasti hirmupeto. Samalla taas sen design on tosi kammottava, enkä pidä siitä siksi yhtään. Tosi ruma tekele! Jostain syystä tämä Pokemon näyttää musta enemmän jonkun fanin huonosti kyhäämältä fakemonilta. :D Voi olla että tykästyn tähän myöhemmin enemmän, mutta tällä hetkellä en ole karhun suurin ystävä.

HAAMU

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/SunMoon/mimikkyu_zpsruyvrwzu.jpg

Tämä tapaus sen sijaan saa mun sydämeni tykyttämään innosta!! Aivan mahtava Pokemon! *w* Tämä kummitus on Ghost/Fairy-tyyppinen False Colors Pokemon, joka näyttää ihan joltain Pikachun raadolta. Ja siitähän meikäläinen tykkää ihan hirveästi! :D Pokemonista sanotaan että se vihaa auringonvaloa, jonka takia se on piiloutunut Pikachu-kankaan alle. Huhujen mukaan helman alle ei kannata yrittää kurkkia, tai muuten kurkkija saa ylleen jonkun hirveän sairauden. Kuulin myös jostain että tämä haamu on kateellinen Pokemonin maskotin saamasta huomiosta, jonka takia se on koittanut naamioitua nimenomaan Pikachuksi. Ihan mahtavaa! <3

Tämä Pikachuhaamu on ehdottomasti yksi uusia suosikkejani Alola-Pokemoneista. Tykkään sen designista ja ideasta ihan hirveästi, ja sillä on myös mielenkiintoinen tyypitys. Hassua että se on puoliksi Fairy-tyyppiä, koska siitä saa vähän sellaisen kuvan, että Pokemon onkin todellisuudessa pieni ja suloinen. Ties millainen pikku pörröpallero tuolla Pikachu-kankaan alla mahtaa sitten piileä. :D CocoCoron kuvissa näkyy myös miten Pokemon tavallaan "rakentaa" tuota Pikachua, tai ainakin näyttäisi ihan siltä kuin sen häntä olisi pudonnut ja Pokemon nostaa sen nolona äkkiä takaisin, ettei se vaan paljastu. Ihan huippua! Olisi tavallaan hauskaa jos tämä Pokemon kehittyisi Raichuksi naamitoituneeksi haamuksi, mutta vähän epäilen. Joka tapauksessa vahva tiimiehdokas tällä hetkellä!

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/SunMoon/corocoro8162_zpsnamy6t7l.jpg
Katsokaa nyt mikä söppänä!

Näiden uusien Pokemonien lisäksi haluan mainita vielä pari pientä juttua, jotka näkyivät tuoreimmassa Sunin ja Moonin trailerissa. Ensinäkin näyttää siltä, että Pokemon Amieta ollaan hieman laajennettu, mikä oli tietty ihan arvattavissa. Trailerissa vilahtaa nopeasti kohtaus, jossa pelaaja näyttäisi hoitavan Pikachun turkkia jonkinlaisella hiustenkuivaajalla. Ihan söpöä. :3

Meille julkaistiin jo joskus hieman aiemmin kuva pelistä, jossa pelaaja ratsastaa Stoutlandilla. Ajattelin heti, että se toimii varmaan samalla tavalla kuin X:n ja Y:n ratsastettavat Pokemonit, mutta tämä uusi traileri näytti jotain muuta. Siinä näkyy pelaaja ratsastamassa ensin Tauroksella, ja sitten surffaamassa Lapraksella ja Sharpedolla. Pokemoneilla näyttäisi olevan tällä kertaa jonkinlaiset satulat päällään, joilla pelaaja istuu. Tämä ei todennäköisesti kuitenkaan tarkoita mitään muuta kuin että ratsastusta ollaan haluttu muokata hieman aidommantuntuiseksi kuin X:ssä ja Y:ssä. Olisi hauskaa jos Alolassa voisi kirmata paljon vapaammin Pokemonin kyydissä sinne tänne - pelaaja kuitenkin näyttäisi ratsastavan Tauroksella ihan tavallista Routea pitkin. Mutta näin tuskin tapahtuu...


Lapraksen ja Sharpedon selässä ovat myös samanlaiset satulat, ja pelaajalla näyttäisi olevan normaalien vaatteiden sijaan uima-asu yllään. Mielenkiintoista että X:ssä ja Y:ssä ainoastaan Lapraksella oli tuollainen spesiaali surffaus-sprite - kaikki muut Pokemonit näkyivät sellaisena perinteisenä möykkynä vedessä. Mutta nyt ainakin Sharpedo on myös ihan itsensä näköinen surffatessa. Tosin kun katsoin tuota trailerin kohtaa hieman tarkemmin, huomasin että Sharpedo ui todella kovaa verrattuna Lapraksen vauhtiin. Silloin rupesin miettimään, että mitä jos pelaaja ei siinä kohdassa oikeasta surffaakaan, vaan Sharpedo toimii jonkinlaisena Alolan vesitaksina, joka kuljettaa pelaajaa saarelta toiselle? Se olisi vähän hassua, mutta ei kuitenkaan ihan mahdotonta? Trailerissa näkyy myös kohta, jossa pelaaja sekä rivali Hau ovat veneessä, jolla he varmaan ovat matkaamassa ensimmäiseltä Alolan saarelta seuraavalle.


Lisäksi meitä kiusattiin näyttämällä hieman materiaalia niistä erikoisista rannerenkaista pelaajien käsissä, jossa ovat ne monia kysymyksiä herättäneet pienet timantit. Mutta meille ei kuitenkaan kerrottu mitä ne todella tekevät. Trailerissa näkyi että pelaaja teki jotain outoja liikkeitä kehollaan ottelun aikana - näytti vähän siltä kuin hän tanssisi, jonka jälkeen se ranneke alkaa hohtamaan ja jokin energiapurkaus imeytyy pelaajan Pokemoniin. Sen jälkeen ei kuitenkaan nähdä mitä seuraavaksi tapahtuu... Monet ovat epäilleet että tämä korvaa Mega-kehittymisen, ja että sen voi tehdä kaikkien Pokemonien kanssa - mikä se sitten ikinä onkaan. :D Tässäkin trailerissa pelaaja tekee tempun Rowletille, joka on vielä kehittymätön Pokemon. Pitää varmaan odottaa lisää infoa, jonka jälkeen totuus saadaan vihdoin selville. Mielenkiintoista joka tapauksessa!

6 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Karhu-Pokemonissa on kyllä vähän Fazbear-vibaa. :D Enpä tiennyt että Sharpedolla on oma sprite surffatessa. En ole tainnut pelannut Alpha Sapphirea tarpeeksi tietääkseni tuota... Joten ei tuo taidakaan olla mikään uusi juttu sitten.

   Poista
  3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  4. Sama juttu mulla.
   Minäkin kävin Bulbapediassa kommenttisi jälkeen katsomassa tuon sprite-jutun. Hassua etten tiennyt että muillakin Pokemoneilla kuin Lapraksella on oma sprite surffatessa. Huomasin noiden mainitsemiesi lisäksi että myös Wailmerilla taitaa olla ihan oma sprite. :)

   Poista
  5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista