perjantai 8. heinäkuuta 2016

Upea tulilisko Salandit!

Internet on räjähtänyt tänään täyteen Pokemon GO-videoita, joiden katsominen on saanut mut yllättäen taas innostumaan siitä. Viime aikoina mulla on ollut sellainen olo ettei GO kiinnosta, mutta nyt kun mä olen nähnyt siitä gameplayta, haluan ehdottomasti ainakin kokeilla sitä! Kunhan se tulee Suomeen... Ihan mahtavaa nähdä että ihmiset oikeasti kuvaavat itseään juoksemassa ympäri kaupunkia etsimässä taskuhirmuja. Yksikin Youtubettaja murtautui oikeasti johonkin varastoon koska halusi niin kovasti napata Pokemonin. :DD

Mutta ei siitä sen enempää. Uusien Pokemon GO-videoiden ja memejen seassa meille paljastettiin myös ihan uusi Pokemon, jonka designista mä pidän ihan hirveästi!! Salandit on Poison/Fire-tyyppinen liskopokemon, joka pystyy myrkyttämään minkä tahansa Pokemonin, myös sellaiset jotka ovat normaalisti myrkylle täysin immuuneja. Ihan kiva uusi ability - voin kuvitella että Salandit on todella ärsyttävä vastus tämän takia. Pokemonin virallisilla sivuilla kuitenkin kerrotaan, että Salandit on yleisesti melko heikko, tasapainottaakseen näin myrkyllisiä kykyjään.

Mun mielestä Salandit on ihan hirmuisen upea! Rakastan sen tyypitystä ja designia ihan hirveästi! Jotenkin tuo sen musta väritys, violetit viirusilmät, sekä tuo kaunis oranssi kuvio sen selässä saavat Pokemonin näyttämään toooosi upealta!! Lisko näyttää myös kivalta itse peleissä. Toivon kovasti että Salandit saisi myös jonkun yhtä upeannäköisen evoluution! Salandit on varmaan tällä hetkellä uusi lempipokemonini kaikista paljastetuista seitsemännen sukupolven taskuhirmuista, vaikka Cutiefly on edelleen myös tosi korkealla tässä listassa. :3 Voin harkita todella vahvasti molempia tiimiini - tai ainakin tällä hetkellä on sellainen fiilis!

7 kommenttia:

 1. Ei aikaakaan niin GO vedetään veks tai pistetään kunnon päivityksiä tulille jos tuollaisia murtautumistapauksia alkaa tulemaan. Kuinka ihmiset voivat olla niin tyhmiä...

  Mutta Salandit on tosi veikeän näköinen otus! Alkaa pelottamaan tiiminrakennuksen puolesta kun jokaisessa uudessa Poksussa on tiimiainesta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, harmi että ihmiset ovat sellasia. Peli ei ehtinyt olla edes 24:ää tuntia ulkona kun joku jäi jo auto-onnettomuuteen pelin takia. Onneksi siinä videossa sentään näkyi että sen varaston omistaja ja Youtubettaja sopivat jutun.

   Salandit on kyllä hieno! Itseäkin alkaa jo mietityttää kovasti että ketkä kaikki oikein mahtavat päästä tiimiin. :D

   Poista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, kesälomalla ei mahda mitään jos ilta vähän venyy. :D

   Poista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 3. Salandit ja Popplio on mun lempparit kaikist Alola-pokemoneist. Pokemon go on tosi kivan kuulonen. Sen pitäis myös tulla täs kuussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että joku pitää Poppliosta - se raukka kun saa niin vähän rakkautta. Pokemon GO:n pitäisi tulla joo meille joskus tässä heinäkuussa. Toivottavasti pian!

   Poista