lauantai 16. heinäkuuta 2016

Pokemon Anime: XY110 & XY111

Voihan Rattatan viiksikarvat sentään kun harmittaa! Pokemon GO julkaistiin tänään viimein Suomessa, joten mä riensin tietysti intoa täynnä Play-kauppaan sitä etsimään. Ei mennyt kuin hetki, kun tajusin ettei peli olekaan yhteensopiva mun puhelimen kanssa!! Android-versioni on 4.2 ja peli vaatii vähintään version 4.4. Hassua miten paljon tämä oikeasti musersi mun mielialaani. Olen kyllä suunnitellut viime aikoina uuden paremman puhelimen hankintaa, mutta tällä hetkellä en tiedä miten pitkään menee että oikeasti saan hommatua sellaisen... Voi itku miten tämä jäi ärsyttämään... Mutta ei mahda mitään! Koitin piristää itseäni katselemalla lisää Pokemon-animea, joten postaus siitä:

XY110 - An Electrifying Rage!

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/496_zpsfn8jtqok.jpg

Tämä jakso muistuttaa mua hieman siitä episodista, missä Ashin Fletchinder otteli Moltresia vastaan ja kehittyi. Tällä kertaa kyseessä on vaan Zapdos ja Noibat. Ash ystävineen ovat matkalla pieneen kylään, mutta rajuilma ja Rakettiryhmä pysäyttävät heidät. Ryhmä on saanut lähellä lentelevän Zapdoksen raivostumaan koittamalla tietysti pyydystää sen, jonka vuoksi se hyökkää nyt kaikkien ihmisten kimppuun. Päästäkseen metsän halki kylään, Ash joutuu lopulta tappelemaan lintua vastaan Noibatillaan, joka kehittyy Noiverniksi ja voittaa.

Tämä olisi muuten ollut tosi hieno jakso, mutta mua ärsyttää hirveästi miten Noibattia ollaan kohdeltu animessa. Olen sanonut tämä jo aiemminkin, mutta mua tosiaan häiritsee miten vähän se on saanut ruutuaikaa. Ash ei ole edes tainnut otella Noibatilla missään virallisessa pokemonottelussakaan? Ja nyt lähes kokematon ja vastakuoriutunut pokemon-vauva kehittyi jo supervoimakkaaksi Noiverniksi! En tykkää tästä yhtään... Noibat olisi ansainnut paljon enemmän siihen keskittyviä jaksoja ja ottelukokemusta. Tosi outoa ja epäloogista että se kehittyi tässä vaiheessa. Oli liian selvää että se tehtiin vain animen juonen takia. Muuten jakso oli ihan ok, vaikka siinä olikin turhan vähän sisältöä.

Arvosana: ★★

XY111 - Unlocking Some Respect

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/277_zpsjapcr4ug.jpg

Tämä jakso oli taas kerran tosi tylsä ja outo. Sankarimme törmäävät Binaclen toiseen puoleen, jota tämän kouluttaja kutsuu Rightyksi. Kouluttaja on vanha lukkoseppä, joka kertoo Rightyn etsivän toista puoltaan Leftyä. Lefty kuului sepän entiselle avustajalle, joka on nyt häipynyt omille teilleen. Kaksikolle oli tullut riitaa, koska lukkoseppä Ed ei uskonut avustajansa Locken kykyihin tarpeeksi. Niinpä raivostunut Locke ryhtyi murtovarkaaksi, todistaen että hän saa aukaistua minkä lukon tahansa. Voi herranjestas, kuka tämän jakson juonen oikein keksi? :D

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/407_zpswfcsftfg.jpghttp://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/584_zpsno3jijic.jpg

Rakettiryhmä huijaa Locken puolelleen ryöstämään Pokemonkeskuksen, jossa kuitenkin syttyy tulipalo. Ed ja sankarimme ovat tietysti juuri sopivasti paikalla todistamassa ja sammuttamassa paloa. Locke jää jumiin keskuksen sisään keskelle kuumia lieskoja. Ed kuitenkin neuvoo oven läpi Lockea aukaisemaan keskuksen lukon, jotta hän pääsee ulos palavasta talosta ajoissa. Näin tietysti käy ja kaikki on hyvin. Tämän jälkeen Ed pyytää Lockelta anteeksi ja tämä palaa hänen avustajakseen lukkofirmaan.

Siis ihan oikeasti tässä jakossa on ehkä yksi tyhmimmistä juonista pitkään aikaan. :D Lukon avaamisesta oltiin yritetty saada jotenkin eeppistä, mutta se ei harmi kyllä tehonnut muhun yhtään. Eikö Binaclelle keksitty mitään muuta esiintymisjaksoa kuin tämä? Tosi tylsä filler-jakso josta en ole oikein mitään mieltä. Tosin tykästyin ehkä hieman enemmän Binacleen, jota olen tähän mennessä pitänyt tosi tylsänä ja rumana pokena. Mutta muuten todella huono ja mieleenpainumaton jakso.

Arvosana: ★

3 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vähän sama linja etten hanki uutta puhelinta vain yhden pelin takia, mutta onneksi olen harkinnut uuden puhelimen hankkimista muutenkin. Joten nyt olisi hyvä hetki ostaa sellainen. :)

   Poista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista