torstai 30. kesäkuuta 2016

Pokemon Anime: XY106 & XY107

Moikkamoi pitkästä aikaa! Pahoittelen jälleen hiljaiseloa, mutta mulla on tällä hetkellä tosi kiireinen vaihe elämässäni. Työt vievät kauheasti aikaa ja suunnittelen muuttoa toiseen kaupunkiin opintojen perässä, joten en ole ehtinyt istuskella hirveästi taaskaan koneella. Sen lisäksi nyt kun mulla alkoi viimein kesäloma, sairastuin heti kesäflunssaan mikä hidasti kirjoittamista taas... Mutta mä koitan tehdä parhaani että saan nyt kirjoiteltua taas vähän enemmän postauksia! Tänään kirjoitan teille pitkästä aikaa animesta, ja ihan pian uusista paljastetuista Pokemoneista! *w*

XY106 - A Meeting of Two Journeys

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/618_zpshl4hgnhr.jpg

Viimein jakso jossa Ash ja Alan kohtaavat. Alan sattuu huomaamaan Ashin ottelemassa Sawyerin kanssa, jolloin hänen Greninjansa muuttaa taas muotoa Ash-Greninjaksi. Alan kiinnostuu tästä ja haastaa Ashin myöhemmin otteluun Mega-Charizardillaan, koska hänhän ottelee kaikkia tapaamiaan Mega-Pokemoneja vastaan. Kukaan ei ole varma onko Ash-Greninja oikeasti Mega-muoto, mutta Alan haluaa joka tapauksessa otella sitä vastaan. Charizard on todella voimakas ja voittaa matsin.

Tämä jakso oli ihan kiva. Oli mukavaa nähdä Alania viimein Mega-evoluutio-spesiaalin ulkopuolella, sekä myös hänen upeaa Charizardiaan. Jaksossa ei kuitenkaan tapahtunut mitään erityisen mielenkiintoista, joten multa ei löydy siitä kauheasti mitään sanottavaa. Kivaa nähdä että Ash-Greninjan juoni viimein etenee - se on kuitenkin mielestäni tällä hetkellä ehkä koko kauden mielenkiintoisin asia.

Arvosana: ★★★

XY107 - An Explosive Operation

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/551_zpsocv0bcfd.jpg

Tämä oli tosi hyvä jakso! Se keskittyi lähinnä Rakettiryhmään ja Team Flareen, mikä sopi mulle paremmin kuin hyvin! Rakettiryhmä törmää toiseen Zygarde-coreen, Z2:teen, ja päättävät toimittaa sen Giovannille tämän pyynnöstä. Team Flare jahtaa kuitenkin samaa Pokemonia, jolloin siitä alkaa kova tappelu. Musta oli suloista miten huolella Rakettiryhmä suojeli Zygardea. Melkein tuntui siltä etteivät he halunneet missään nimessä satuttaa sitä, vaikka halusivatkin pyydystää sen itselleen. Team Flarea sen sijaan ei kiinnostanut pätkääkään että Pokemon joutui kärsimään heidän aseistaan.

Z2 suuttuu lopulta loputtomaan riehumiseen ja muuttaa animessa ensimmäistä kertaa kunnolla muotoaan 50% Formeensa, eli valtavaksi käärmeeksi. Se alkaa luonnollisesti tuhota paikkoja ympärillään, kunnes Alan ilmaantuu yhtäkkiä Charizardinsa kanssa paikalle taistelemaan sitä vastaan. Z2 ei pärjää Mega-Charizardille ja Team Flaren aseille ponnisteluistaan huolimatta, vaan palautuu Coreksi ja jää siten tiimin vangiksi.

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/374_zpsle2bdw2h.jpghttp://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/452_zpsjrmmyxsu.jpg

Kuten jo sanoin, tämä oli musta tosi kiva jakso ja pidin siitä todella paljon! Ihanaa nähdä Rakettiryhmää pitkästä aikaa valokeilassa, varsinkin näin hyvässä asiassa. He eivät olleet mitään mokaavia tolloja, vaan oikeasti ottelivat kunnolla ja puolustivat Zygardea. Eivät kuitenkaan liian tosissaan, joten heidän käytöksensä oli silti eh.. uskottavaa! Ash-Greninjan rinnalla tämä Team Flare ja Zygarde-juoni on myös tosi hyvä ja mielenkiintoinen, jonka ansiosta XYZ-kausi on tällä hetkellä ihan mahtava! Mulle tulee oikeasti sellainen tunne, etten malta odottaa mitä seuraavaksi tapahtuu. En ole tuntenut näin Pokemon-animesta tosi pitkään aikaan, joten tämä on tietty tosi positiivinen asia.

Arvosana: ★★★★★

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti