lauantai 11. kesäkuuta 2016

Uusia Alola-Pokemoneja!

Tulin juuri koneelle kirjoittamaan uuden postauksen Alolasta, kun huomasin että meille ollaankin paljastettu kaksi uutta Pokemonia! Siispä kirjoitan niistä nyt ensin, joten saatte toisen Alola-postauksen vasta hieman myöhemmin. Joka tapauksessa CoroCoro tosiaan paljasti meille Alolan ensimmäiset kaksi Pokemonia, jotka eivät ole starttereita tai legendaarisia sellaisia. Toinen näistä uusista ilmestyksistä on se mystinen otus, joka vilahti yhdessä hieman vanhemmassa Sun ja Moon trailerissa. Eiköhän käydä nämä läpi:

KOALA


Yritän ignoorata rumasti näiden Pokemonien japaninkieliset nimet, koska haluan oppia tuntemaan ne mielummin englanninkielisillä nimillä. Jos kutsun näitä monta kertaa niiden japskinimillä, menen jossain vaiheessa vain ihan sekaisin enkä tiedä enää kuka on mikä. :D Anyways, musta tuntuu että monet ovat halunneet kunnon koala-pokemonia jo pitkään. Sen vuoksi tämä uusi poksu oli mun mielestä iloinen yllätys, koska olen itsekin kuulunut kyseiseen joukkoon. Harmikseni en kuitenkaan ainakaan näin ensivaikutelmana hirveästi välitä tämän koalan designista. En tiedä mikä siinä on, mutta jotenkin sen naamassa on jotain tosi häiritsevää. Ehkä se johtuu noista sen vähän oudosti lerpattavasti korvista, sekä noista valkoisista tupsuista sen poskissa. Mulle tulee vaan Roope-ankka mieleen. :D Muuten tämä Pokemon on kyllä oikein veikeä, tosin tuo sen kädessä oleva puupalikka tuo mulle liikaa mieleen Timburrin. Onkohan tämä koala se yleinen normaalityyppinen alkureittien surkimuspokemon, josta tehdään HM-orja?

KOIRA


Tämä koira sen sijaan näyttää musta tosi suloiselta! Siitä tuli aika erinäköinen mitä porukat koittivat päätellä sen nopean traileri-vilahduksen perusteella. Siinähän ei kuitenkaan näkynyt poksun naamaa ollenkaan. Mä olin ihan varma että tämä koira tulisi olemaan seitsemännen sukupolven HM-orja, mutta se onkin normaalin sijaan Rock-tyyppiä. Hassua miten paljon mulle tulee tämän Pokemonin värityksestä, olemuksesta, ja jopa yhdessä kuvassa hieman asennosta mieleen mun itse keksimäni fossiili-Pokemon Saberly, jonka lähetin joulukuussa Living in the Moving Forest-blogin joulukalenteriin. Molemmat ovat vielä Rock-tyyppiäkin. :D Mutta joo, pidän tämän koiran designista kovasti - se näyttää kivalta ja sillä on suloinen ilme. :3 Lisäksi tuo pörröinen häntä on ihana! x3

Ihan kuin en olisi tarpeeksi innoissani Sunista ja Moonista jo muutenkin, niin näiden kahden otuksen ilmaantuminen nosti hypeä vain vielä entisestään. :D Odotan innolla milloin me nähdään lisää uusia Pokemoneja! Toivottavasti ensi viikolla tulevilla E3-messuilla, joilla ilmeisesti tullaan näkemään jonkinsortin gameplayta Sunista ja Moonista. Mahtavaa! *w* Kirjoitan teille uuden postauksen Alola-regionista piakkoin, joko huomenna tai ensi viikolla. Työkiireideni takia ehdin kirjoittaa blogiin enemmän viikonloppuisin, mutta katsotaan miten käy.

4 kommenttia:

 1. Nää on musta molemmat tosi kivoja. Oikein söpöjä ja veikeitä tyyppejä. :3 Toivottavasti ne saa molemmat myös hienot muodot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä - toivottavasti nämä saavat kivat kehitysmuodot!

   Poista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on muutamia Pokemoneja joiden nimet muistan japaniksi. Haluan oppia ne aina mielummin englanniksi etten mene sekaisin, joten vältän käyttämästä niiden japaninkielisiä nimiä.

   Poista