sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Top 10 Jääpokemonit - Osa 4

07. AURORUS


On ehkä hieman aikaista laittaa Kalos-pokemoneja tähän listaan, mutta kun Aurorus on niin mahtava! Yllätyin tosi iloisesti nähdessäni Amauran toisen muodon, koska en odottanut tällaista kaunista dinosaurusta ollenkaan, haha. ;) Pidän kyllä Amaurastakin tosi paljon, mutta jotenkin siinä on liikaa sellaista My Little Pony-näköä. Sen takia pelkäsinkin, että millainen hirvitys siitä kehittyy, mutta upea komistushan siitä kasvoikin.

Auroruksessa mua kiehtoo eniten nuo omituiset lärpäkkeet sen päässä. Niistä tulee mieleen enemmän joku vesipokemon, kun taas muu vartalo muistuttaa paljonkin jäätyyppiä. Siksi musta on tavallaan vähän outoa että tämä on puoliksi Rock-tyyppiä, vaikka toisaalta sen ymmärtää hyvinkin, koska kyseessä on maan alla muhinut fossiili. :3 En usko että hankin tätä mihinkään tiimiini, mutta saa nähdä miten käy. Ehkä mun mieli vielä muuttuu.


Tykkään Auroruksessa paljon tuosta sen majesteellisuudesta. Aurorus on myös yksi harvoista pokemoneista, jota pidän oikeasti kauniina. Yleensä monet pokemonit ovat mun mielestäni söpöjä, omituisia tai monesti rumiakin, mutta Aurorus sen sijaan on kaunis.

Toivon taas että tämä päätyisi jotenkin Ashin tiimiin, koska haluan sille lisää jääpokemoneja! Kukaan ei kuitenkaan ikinä pyydystä fossiili-pokemoneja Animessa, joten tuskinpa kukaan tulee sitä koskaan saamaan. Enempää en tästä nätistä dinosta sitten osaakaan sanoa, koska mulla ei ole siitä oikein mitään kokemuksia.

4 kommenttia:

  1. Aurorus on kyllä kaunis. En ole ennen huomannutkaan! Hyvä valinta listaasi, Kawa! :)

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikea siitä on keksiä sanottavaa, kun se on vielä niin uusi pokemon. Mutta kiitos kommentista. :D

      Poista