perjantai 6. joulukuuta 2013

Top 10 Jääpokemonit - Osa 3

Iloista Itsenäisyyspäivää kaikille! Sen kunniaksi jatketaan jääpokemon-listaa:

08. VANILLISH


Miksi juuri Vanillish? Miksei Vanillite tai Vanilluxe? No koska tykkään tästä keskimuodosta kaikkein eniten. Se on tuollainen perusjäätelö, mikä tekee siitä tosi söpön ja veikeän tyypin. :3 Mua ärsyttää se, kuinka monet pitävät näitä jäätelöitä surkeimpina pokemoneina koskaan. Ja ainoastaan sen takia, että niiden design on muka kamala. Kaikenlaisia esine-pokemoneja inhotaan aina, mutta Vanillish ja sen muodot ovat kyllä saaneet valtavat vihat niskaansa vain ollessaan jäätelöitä.

En tajua miksi jätski-pokeneja inhotaan niin paljon. Mun mielestä jäätyyppinen pokemon joka näyttää jäätelöltä on ihan loistava idea. :D Vähän tietty karmaisee se, että ne ovat ruokaa. Ettei kukaan vaan vahingossa menisi haukkaamaan Vanillish-paran päästä maistiaista. :P Näitä jaksetaan inhota, mutta itse en yhdy siihen ollenkaan, ehen! Sen sijaan tykkään näiden designista tosi paljon, ja varsinkin tämä keskimuoto, Vanillish, on tosi suloinen pokemon.


Vanillish sitä paitsi näyttää myös vähän jääpuikolta. Ei se pelkkä jäätelötuutti ole! No mutta asiasta toiseen. Itsellä ei koskaan ole ollut tätä pokemonia tiimissä, mutta haluaisin kyllä kokeilla sitä mielelläni. Mulla on jotenkin tosi harvoin jääpokemoneja tiimissä, joten Vanillish ansaitsisi kyllä paikkansa sieltä jossakin pelissä. Olisin toivonut myös Ashin pyydystävän Vanilliten BW-kaudella, joka olisi sitten kehittynyt Vanillishiksi. Mua nimittäin harmittaa kuinka vähän Ashilta löytyy jääpokemoneja. Onko Glalie ainoa?

Toivoisin että näitä jäätelöitä nähtäisiin enemmän Animessa, ja haluan kyllä ehdottomasti joskus pyydystää sellaisen tiimiini. Ehkä jättäisin sen kokonaan kehittymättä Vanilluxeksi, koska Vanillish on vaan niin söpö ja herttainen pieni vanilja-pehmis. Hahah! :P En ehkä raaskisi kehittää sitä.

4 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on. Arvelinkin että Vanilliten saa Pokemon X ja Y-versioissa, ja saatankin ehkä pyydystää sen niissä. :)

      Poista
  2. Mun mielestä Vanillish on aika tylsä pokemon. :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eiii. No mutta, kaikista ei tarvitsekaan pitää. :)

      Poista