maanantai 9. joulukuuta 2013

Hyvästi Unova!

Vine Five!! BW-kausi on vihdoinkin ohi! Ja se tekee mut hyvin iloiseksi.


Kun aloitin BW-kauden katsomisen vuosia sitten, pidin sitä tosi upeana kautena. Se johtui kuitenkin lähinnä siitä, että Pokemon koki suuren tyylinvaihdoksen, ja lisäksi Cilan ja Iris vaikuttivat kivoilta hahmoilta. Ei kuitenkaan kestänyt kauan, kun tajusin millaiseksi kuraksi BW-kausi alkoi muuttua.

Olihan siinä paljon hyviäkin puolia, ja oikeasti tykkäsin esimerkiksi Cilanista hahmona tosi paljon. Silti jokin tässä kaudessa alkoi vaan ottaa päähän pahemman kerran, mikä johti mulla totaaliseen kyllästymiseen. :P Olen viimeisen vuoden vain odottanut kauden loppumista, koska XY-kausi näyttää sata kertaa paremmalta!

BW-kausi oli mun mielestä surkuhupaisa, koska en tiedä pitäisikö sille nauraa vai itkeä. Eniten inhosin kauden otteluita, joiden katsominen teki välillä ihan kipeää. Varsinkin Pokemon-liiga oli valtava pettymys. Se oli surkein liiga koskaan koko Animessa!
Samoin se ettei muita kuin Unova-pokemoneja näytetty kauden alkupäässä, sai mut todella ahdistuneeksi. Kaikkialla pyörii vaan ne samat pokemonit, enkä lopulta kestänyt niitä enää ollenkaan! Siksi vanhempien poksujen näkeminen BW-kauden loppupäässä oli ihanan virkistävää. Samoin tietenkin jättipisteet Charizardin palauttamisesta, mutta sekin jäi vähän tylsäksi kun surkeiden otteluiden vuoksi Charizard ei päässyt hehkumaan tavanomaisessa loistossaan.


Ja oikeasti Iriksen ja Cilanin pokemonit olivat kyllä pettymys. Tarkoitan sillä sitä, että mua ärsytti ettei niitä näkynyt koskaan! Cilanin Stunfisk esiintyi alle 20 jaksossa! Ja Ashinkaan Palpitoadia ei nähty ikinä muualla kuin otteluissa. Ja Iriksen ongelmat sen pokemonien kanssa olivat vaan ärsyttäviä. Emolga oli Dawnin Pachirisun korvike, koska näiden luonteetkin olivat lähellä toisiaan. Dragonite oli ihan mukava yllätys Iriksen tiimin jäsenenä, mutta sen luonne jaksoi ärsyttää mua suuresti. Lisäksi saatuaan tämän tiimiinsä, Iris ei melkein ikinä käyttänyt enää muita pokemonejaan.

Mutta nyt loputon odottelu on vihdoin ohi, ja pääsen katsomaan tuota ihanalta näyttävää XY-kautta! Kausi näyttää kivalta varmaan senkin takia, koska BW-kausi oli musta niin tylsä ja kamala. :P Harmi vaan että tässä tulee pieni tauko ennen kuin uudet jaksot alkavat. Toistaiseksi tiedetään vain se, että XY-kausi on tulossa vuonna 2014.

Hyvästi Unova! Tervetuloa Kalos!

Näin sitä juostaan Kalokseen!

4 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä päätös, koska BW-kausi oli tylsä kuin mikä. :P Monella tuntuu olevan sellainen fiilis, että tykkäsivät nähdä pelkkiä niitä Unova-pokemoneja. Mun mielestä se taas oli ärsyttävää. Sinnoh-liiga oli musta mahtava!

      Tykkään itsekin näistä viidennen Genen peleistä. BW oli kiva, ja BW2 vaikuttaa mukavalta myöskin. :)

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    3. Joo, niin mä ajattelinkin. Puhuin siitä Animen liigasta itsekin. :)

      Poista