maanantai 2. joulukuuta 2013

Top 10 Jääpokemonit - Osa 2

09. DELIBIRD


Delibird on hauska ja omaperäinen pokemon. Se on tosi söpö tuollainen pörröinen lintu, mutta lisäksi ihana pieni Joulupukin apulainen, hehe. :D Mun pikkuveljellä kesti vuosia tajuta, että Delibird perustuu Joulupukkiin, ja että tuo sen häntä on ikään kuin se pukin lahjasäkki. Delibirdiä jouluisempaa pokemonia ei ole kyllä olemassakaan! Hehee! :P

Lisäksi Delibird on tosi kiltti pokemon, koska se kerää ruokaa säkki-häntäänsä, ja jakelee sitä kylmettyneille ja eksyneille pokemoneille. Aww. :3 Joskus se jakaa ruokaa myös ihmisille, ja saattaa pelastaa näiden hengen lahjoillaan. Jonkun tarinan mukaan erään tunnetun tutkimusmatkailijankin onnistui kiivetä Mt. Everestin huipulle vain Delibirdin ansiosta. Näin ainakin moni Pokedex kertoo. :)


Rakastan Delibirdiä aina Animessa. Varsinkin se Rakettiryhmän Delibird oli ihana, kun se seurasi näitä monen jakson ajan, ja antoi heille jopa vahingossa voimakkaita pokemoneja. :D Se Delibird oli vaan tosi söötti ja hauska sivuhahmo. Tykkään usein näistä pokemoneista, jotka seuraavat Ashia tai jotakuta muuta Animessa. Joskus mietin, että mahtaakohan se tussia käyttävä ihana Jigglypuff palata enää koskaan. xD Se olisi kyllä mahtavaa.

Yleisesti voisin sanoa, että Delibird on todella söpö ja veikeä pokemon, jonka ideasta tykkään ihan pirusti. Joulupukki-pokemon on vaan paras idea koskaan! :D En oikeastaan tiedä miksen laittanut Delibirdiä ylemmäs tässä listassa. Olisi ehkä pitänyt.

5 kommenttia:

  1. Delibird on kyllä hauska pokemon! :)

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei ole koskaan ollut myöskään Delibirdiä tiimissä. Ehkä se pitäisi joskus ottaa. En vaan tykkää pokemoneista jotka ei kehity. :P

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista