tiistai 29. lokakuuta 2013

Mielipiteitä Kalos-pokemoneista

Heippa kaikki!


Mulla on viime aikoina ollut tosi kiireistä koulun kanssa, niin en ole ehtinyt kauheasti päivitellä tätä blogia. Pahoittelen tätä! Ajattelin nyt kuitenkin kirjottaa teille hiukan mun yleistä mielipidettä näistä uusista Kalos-pokemoneista. Jos joku haluaa edelleen pysyä täysin pimennossa spoilereilta, eikä siis tahdo tietää uusista pokemoneista mitään, niin jättäkää suosiolla tämä postaus lukematta. :)

Laitan tähän vielä tämmöisen ison kuvan, ettei kukaan
vaan vahingossa näe noita ylimpiä pokemon-kuvia tuossa alempana! :D


Ensin voisin vaikka kirjoitella kaikki ei-niin-hienot pokemonit alta pois, joita ei onneksi ole kauheasti. Ensimmäisenä nyt voisin vielä päivittää sen, ettei mun mielipiteeni näitä startterien kolmansia muotoja kohtaan ole muuttunut yhtään. En edelleenkään voi sietää niitä, ja ne voitaisiin mun puolesta poistaa tästä maailmankaikkeudesta kokonaan! En jäisi kaipaamaan yhtään... :S Chesnaught on kammottavan ruma tuollainen ihme robotti, josta tulee mulle ainakin mieleen Super Mariosta tuttu Bowser. Sitten tuo Delphox on aivan järkyttävän ruma ja kammottava tekele, joka näyttää joltain ihmeen kukkamekko-mummelilta! Fennekinissä olisi ollut niin paljon potentiaalia kehittyä vaikka kuinka upeaksi Ninetalesin tapaiseksi badass-ketuksi, mutta ehei! Sen sijaan siitä muuttui tuollainen mummeli. Greninja on näistä kolmesta ehkä se joka miellyttää mun silmääni eniten, mutta en kyllä tykkää siitäkään yhtään. Kammottava rumilus!
Löysin muuten hienon kuvan, jossa näkyy millainen Greninja olisi voinut olla, jotta se olisi ollut täydellinen muoto Froakielle. Pois tuo limainen kieli, ja nuo söpö kuplat tilalle. Näin vähällä muutoksella olisin pitänyt Greninjasta paljon enemmän:


Mutta ei noista kolmesta sen enempää. Sen sijaan jos nyt joitain hieman rumempia ja epäonnistuneita poksuja pitäisi mainita, niin sanoisin ainakin Diggersbyn! Miksi ihanasta ja suloisesta Bunnelbysta piti kehittyä tuollainen ruma kummajainen? Kaipa mä voin nähdä sentään jotain herttaista sen naamassa, mutta muuten koko pupu on aika kammottava. Toinen pokemon joka ei miellytä mua on tuo Flabébén viimeinen muoto Florges. Se on jotenkin vaan liian kummallinen. Mulla tulee tosta sen ulkonäöstä, olomuodosta ja värityksestä vaan mieleen Pieni Merenneito aka Ariel. Sitten vielä tuo Fletchinder on musta todella söpö, mutta hieman turha. Mun puolesta Fletchling olisi voinut jäädä kaksimuotoiseksikin, kuten Taillow aikoinaan.


Sitten näihin hyviin uutisiin! Ja niitä onkin tosi paljon! :) Mainitsen nyt tällälailla nopeasti, että ainakin Heliolisk, Hawlucha, Goomy muotoineen, Klefki, Phantump, Pumpkaboo ja Bergmite muotoineen, sekä uusi legendaarinen poke Zygarde ovat mun mielestä aivan ihania!!

Vielä tarkemmin sanottuna aaaaah!! Tämä Heliolisk! Se on niin supersöpö että huh-huh sentään! Tiedättehän mun rakkauteni liskoihin, niin tämä on tietty mun mielestä tosi upea! Harkitsen vahvasti tiimiini. Lisäksi Helioptilekin on mun yksi lemppari-pokemoneista nykyään! :3 Tahdon sen tiimiin tosi kovasti!
Sitten se Hawlucha on jotenkin veikeä tapaus. Onhan se jotenkin vähän tylsä ja kummallinenkin, mutta pidän siitä silti. Jotenkin tuo sen outo ulkonäkö kerrankin miellyttää mua. :) Myös tämän vanhan tutun puupokemon Trevenantin ensimmäinen muoto, Phantump, on musta tosi suloinen, vaikken siitä muuta mieltä sitten oikein olekaan! :P

Ja voi että sentään, Goomy! Ihana tuollainen limakasa aaaah! Aivan supersöpö tapaus! Pidän sen muodoistakin tosi paljon, vaikka ne ovatkin vähän kummallisia. Musta on jostain syystä vähän omituista että nämä ovat Dragon-tyyppisiä, koska ne näyttävät mun mielestä enemmän joltain Grass/Poison-otuksilta. Mutta ihania ovat! :)

Sitten tämä Klefki; toinen esine-pokemon jota kaikki sen takia tietty inhoavat. Mutta mä taas rakastan tätä tosi paljon! Hauska idea ja kerrassaan suloinen pokemon! Ja ihana tuo Steel/Fairy-tyypitys. Harkitsen vakavasti tätäkin tiimiin.

Pumpkaboo oli mun mielestä ensin vähän outo, mutta yhtäkkiä mä ihastuin siihen täysin. Sen toinen muoto on mun mielestä ehkä hiukan ruma, mutta tämä Pumpkaboo itse on tosi ihana! :3 Ja hauska idea, että sitä voi löytää erikokoisena. Itse haluaisin varmaan mahdollisimman pienikokoisen, koska silloin se olisi mun söpö pikku kurpitsani! Hahah! :D Pumpkaboo sopii hyvin tähän tämänhetkiseen Halloween-fiilistelyyn.
Toinen pieni söpöläinen on tämä jäätyypin pokemon Bergmite! Se on musta vaan jotenkin tosi hurmaava otus, ja sen toinen muotokin on tosi upea. Ensin Bergmite ja Avalugg näyttivät musta molemmat vähän oudoilta, mutta hienojahan ne ovat!

Tämmöistä käärme-legendaaristahan monet odottelivatkin, mutta jukra sentään kuinka paljon upeampi otus sieltä tulikaan mitä olisin ikinä arvannut! Zygarde on ihana tuollainen myrkynvihreä kummallisuus, jolla on mun mielestä kuitenkin hieman outo tyypitys. Se ei näytä musta yhtään Ground-pokemonilta, mutta toisaalta ymmärrän valinnan hyvin, koska käärmeethän kaivelevat koloja maahan. Zygarden Z-kirjaimella alkava nimi saattaa hieman paljastaa, että se spekuloitu Pokemon Z on tulossa...

No mutta, tuossa nyt olivat ne kaikkein positiivisimmat yllätykset, vaikka listasta löytyy kyllä lisääkin pokemoneja joista tykkään. Nämä ovat kuitenkin ne kaikkein kivoimmat, kun taas kaikki loput ovat aika neutraaleja. Toivotaan että mä saan pian sen 3DS-laitteen hankittua, niin pääsen joskus kouluttelemaankin näitä ihanuuksia!


Kaikki tässä postauksessa käytetyt kuvat kuuluvat alkuperäisille tekijöilleen! En vaan löytänyt tietoa siitä, ketkä kaikki näitä kuvia ovat tehneet, niin en voinut antaa crediittiä kenellekään.

11 kommenttia:

  1. Hahahahaha! En olekaan ennen huomannut miten paljon toi kukka muistuttaa Arielia! xD Hyvin huomattu!

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kamera, kaverilistat, internet, äänitysmahdollisuus... Ja eshop, josta voi ladata mm. ilmasia pelidemoja :DD

      Poista
    2. Mäki olen tottumassa Greninjaan, mutta Chesnaughtia ja Delphoxia mä en voi vaan sietää! Kiva kuulla että pistit sen tilaukseen! Itsellä ei ole vielä rahkeita ostaa 3DS:sää kun se on niin kallis. Oon vähän tämmösellä säästölinjalla tällä hetkellä. ;)

      Niin, ihan totta. Tykkään myös Nintendon uusimmasta konsolista, Wii U:sta tuon ominaisuuden takia. Se on niin paljon enemmän kuin pelkkä pelaamiseen kätettävä pelikonsoli!

      Poista
    3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    5. Aaah, oon kyllä kade! :D Kallishan se on, mutta varmasti sen arvoinen! Kerro ihmeessä mielipiteitä ja pelikokemuksia sitten kun saat pelin käteesi. ;)
      Talousmatematiikka... Ei ole ikinä ollut mulla hallussa. xD

      Poista
    6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    7. Oijoijoiii, nyt oon kateellinen! :D Toivotaan että mäki saisin sen piakkoin!
      No ajattelin lähinnä, että sitten kun olet vähän matkaa pelaillut sitä eteenpäin ja osaat sanoa miltä peli vaikuttaa, niin voit vaikka kertoa mielipiteesi jos haluat. ;)
      Ooh, onnea kokeeseen! Talousmatematiikka ei ole ainakaan meikäläisen vahvuus! xD Ei sitten todellakaan!

      Poista
    8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista