keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Pokemon Anime: XY093-XY095

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/maxresdefault_zpstfa4qbn4.jpg

Muistatte varmaan monet että kirjoittelin joskus aika kauan sitten Pokemon Animesta ja sen jaksoista, sitä mukaan kun niitä katselin. Kiireeni ja silloisen innottomuuteni Pokemonia kohtaan kuitenkin pistivät mut lopettamaan niiden postausten tekemisen. Tässä kevään aikana blogini on ollut aika hiljainen, joten ajattelin jatkaa Animen jaksoista kirjoittamista, jotta saisin vähän jotain säännöllistä postattavaa tänne. En kuitenkaan aio tällä kertaa kirjoittaa jokaisesta jaksosta pitkää kuvausta yksi kerrallaan, vaan sen sijaan käyn yhdessä postauksessa aina pari jaksoa kerralla läpi, ja mainitsen niistä mielipiteeni ja ajatukseni muutamalla lauseella. Toivottavasti tämä kuulostaa hyvältä. Ei sitten muuta kuin aloitetaan:

XY093 - From A to Z

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/564_zpswpmykvsc.jpg

Niin ja alan tosiaan kirjoittamaan siitä kohtaa mistä XY&Z-kausi lähti käyntiin. Koska herranen aika miten lupaava tämä ensimmäinen jakso oli! Jaksossa lähinnä esiteltiin Team Flare, joka toisin kuin peleissä, on edes vähän mielenkiintoisempi Animessa. He jahtasivat labrastaan karannutta pikkuista Zygarde Corea, joka tietysti päätyy Ashin ja kumppaneiden luokse, sekä suoraan Bonnien hoiviin. Onko Dedenne-parka niin helposti korvattavissa? :( Pokedex ei tunnista Zygardea, joten se nimetään väliaikaisesti Squishyksi. Japaninkielisessä versiossa sen nimeksi annetaan Puni-chan. Aww. :3 Squishy on aluksi epävarma haluaako se pysytellä Bonnien laukussa, mutta kohdattuaan Team Flaren muutamaan kertaan, se päättää pysytellä sankariemme matkassa. Ash ja kaverit eivät saa vielä tietää mikä Team Flaren suunnitelma on, tai miksi he jahtaavat pientä Squishy-parkaa. Eikä se tunnu heitä pitkään aikaan pahemmin kiinnostavankaan. :D

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/252_zpsgk4nhjfm.jpghttp://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/525_zpsjh6ovrjv.jpg

Tykkäsin tästä jaksosta tosi paljon. Tätä ennen musta tuntui että XY-kauden taso oli hieman lässähtänyt, mutta tämä uusi XY&Z-kausi nosti Animen tason taas huomattavasti korkeammalle. Mikä on luonnollisesti hyvä asia. :D Tämä oli mielestäni hyvä avausjakso uudelle luvulle Ashin Kalos-seikkailussa, ja jään odottamaan innolla tulevaisuudessa nähtävää Ash-Greninjaa, Alania, sekä tottakai lisää Squishya ja Team Flarea!

Arvosana: ★★★★
___________________________________________________________________________________

XY094 - Love Strikes! Eevee, Yikes!

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/575_zpswp26dkvn.jpg

Vähän ärsyttävää että niin hyvän aloituken jälkeen, saadaan heti pitkä liuta tylsempiä filler-jaksoja. Tämä kyseinen jakso oli sellainen pahimmasta päästä. En tiedä mikä siinä on, mutta mun mielestä filler-jaksot olivat vanhoilla kausilla jotenkin mielenkiintoisempia. Tai niiden tarkoitus oli selvästi usein esitellä joku uusi Animessa vielä näkemätön Pokemon, mitä toki vieläkin tehdään, mutta jotenkin niissä vanhemmissa episodeissa tämä oltiin tehty paremmin. Mulla ei ollut ennen mikään filler-jaksoja vastaan, eikä oikeastaan vieläkään ole, mutta välillä ne ovat nykyään vaan tosi tylsiä.

Tämä jakso kertoo villistä Quilladinista, joka näkee Eeveen harjoittelemassa tanssimista ja ihastuu siihen oikein kunnolla. Quilladin koittaa tehdä vaikutuksen Eeveehen, mutta tämä ei ole missään nimessä kiinnostunut. Myöhemmin muuten säälittävä ja epätoivoinen Quilladin pääsee loistamaan, kun se pelastaa sankariemme Pokemonit Rakettiryhmältä. Ei tämä jakso musta nyt mitenkään huono ollut, mutta jollain lailla turhan tylsä. Musta tuntuu kuin ennen uudet Pokemonit oltaisiin aina esitelty vähän paremmin, niin että ne todella pääsevät oikeuksiinsa. Kun taas tässä jakossa Quilladinta ei varsinaisesti mitenkään esitelty, vaan se nyt vain oli mukana jaksossa. Ymmärrättekö te yhtään mitä mä tarkotan? :D No mutta, ihan hauska ja söpö jakso, mutta muuten kovin turha.

Arvosana: ★★★
___________________________________________________________________________________

XY095 - A Giga Battle with Mega Results

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/499_zpspw02doqa.jpg

Turhasta ja tylsästä puheenollen... Päästään tähän jaksoon. Tämä oli vielä huonompi kuin tuo edellinen. Ash ja kaverukset saapuvat Pokemonkeskukseen, jossa Wigglytuffin sijaan hoitaja Joyta avustaa äksy ja kiukkuinen Audino. Joy on saanut käsiinsä Audinolle tarkoitetun Mega-kiven, mutta hän ei voi käyttää sitä koska Pokemon ja hoitaja vain riitelevät koko ajan. Lopulta Rakettiryhmä kuitenkin (tietysti) hyökkää keskukseen ja saa Audinon viimein muuttumaan Megaksi, sekä sopimaan riitansa Joyn kanssa.

Tällaisia jaksoja ollaan nähty liikaa. Ja niitä tullaan näkemään jatkossakin. Mikä on mulle kuitenkin ihan okei. Koska vaikka ne ovat joskus tylsiä ja huonoja, ne voivat myös olla ihan hauskoja. Harmi kyllä tällä kertaa tämä Audino-jakso joutui negatiivisella puolelle. Tosin tässä jaksossa Audino ja sen Mega-muoto oltiin esitelty paremmin, kuin edellisessä jaksossa Quilladin. Pisteitä siis siitä. Mutta muuten tämä jakso oli tosi mitäänsanomaton ja mieleenpainumaton.

Arvosana: ★★

2 kommenttia:

  1. Tässä uudessa kaudessa on ihan paras alkutunnari! *W* Siis se alkuperäinen japaninkielinen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen äärimmäisen samaa mieltä! Kyseinen kipale on varmaan suosikkini kaikista Pokemon-tunnareista! Se on niin upea! Kiva kuulla että joku muukin tykkää siitä. :)

      Poista