perjantai 22. huhtikuuta 2016

Alpha Sapphire Osa 5: Leppoisaa matkantekoa


Tällä pelikerralla tein ihan ensimmäiseksi jotain mitä mä en ole vielä ikinä tehnyt: hankin pari legendaarista Pokemonia Mystery Gift-taktiikalla. Musta tuntuu että mä olen kauhea amatööri joissain Pokemon-asioissa. :D Tai kun Pokemont on ollut osa elämääni lähes aina, mutta silti olen vieläkin jotenkin kauhean kokematon sen parissa. En ole ikinä esimerkiksi välittänyt Event-Pokemoneista tai juuri Game Freakin luovuttamista lahjoista. Olen vasta viime aikoina alkanut tehdä enemmän kaikenlaista uutta Pokemoniin liittyvää, mitä en ole ennen kokeillut. Siispä kävin eilen illalla hankkimassa itselleni ilmaisen Jirachin ja Hoopan, jotka nököttävät nyt mun tietokoneellani. En ole varma mitä tarkalleen aion tehdä niillä, mutta on hauskaa omistaa ne. Oli vähän outoa että näin alussa peliä mun tiimiini tuli yhtäkkiä 100-levelinen Jirachi. :D En tietenkään aio pitää näitä kahta tiimissäni, vaan jätin ne tosiaan Pokemonkeskuksen tietokoneelle.


Mutta ei siitä sen enempää! Viime kerralla tutkin Mauville Cityn läpi, voitin Wattsonin salin ja hankin polkupyörän. Niinpä suuntasin uudella upealla pyörälläni heti Route 110:llä sijaitsevalle pyörätielle, jossa ottelin kaikkien trainereiden kanssa. Kehitin tässä vaiheessa lähinnä Azumarilliani, joka on pahasti muista leveleissä jäljessä. Olen tähän asti tykännyt käyttää sitä tiimissäni, mutta mua ärsyttää että unohdan koko ajan että se on nykyään puoliksi Fairy-tyyppiä. :D Onneksi se ei ole kuitenkaankin aiheuttanut mitään hirveitä ongelmia.


Koluttuani koko Routen läpi, palasin Mauvilleen ja suuntasin tällä kertaa sieltä oikealle, jossa oli pieni Routenpätkä muutamalla kouluttajalla. Siellä tuli pian vastaan meri, joten en päässyt kulkemaan siihen suuntaan eteenpäin. Sen sijaan lähdin viimein sinne minne pitikin tässä vaiheessa, eli pohjoiseen kohti Mt. Chimneytä. Näin pari Team Aquan jäsentä, jotka höpisivät taas ääneen suunnitelmistaan mennä kyseiselle vuorelle. Mun tehtäväkseni jäi tietysti seurata heitä sinne.


Jatkoin siis matkaani Mauville Citystä ylöspäin ja tulin nätille Routelle numero 111. Se kulki suoraan ylöspäin kallioiden läpi, jotka näyttävät tosi kivoilta tässä peleissä. Odotan innolla nähdä miltä Mt. Chimney ja sen ympäristö näyttävät. Tai se lähistöllä oleva aavikko. Olen edelleen ihan innoissani tästä Pokemonin uudesta kolmiulotteisesta maailmasta. Jaksan yhä ihmetellä miten kivalta ja upealta se näyttää! :) Routella mua vastaan tuli muutamia kouluttajia, sekä sama kameraryhmä ja toimittaja jonka tapasin kerran aiemminkin. Ottelin heidän kanssaan hienon tuplaottelun, jonka jälkeen mun piti kuvailla matsia lyhyesti ja ytimekkäästi. Yritin alun perin kirjoittaa "Easy, because you were bad." mutta se ei mitenkään mahtunut annetulle riville. Niinpä jouduin lyhentämään tekstiä niinkin paljon, että lauseekseni jäi "Easy, u bad." :D Musta on hauskaa pysähtyä välillä katsomaan Hoennin uutisia Pokenavistani, vaikka siellä hoetaankin välillä tylsästi samoja juttuja. Silloin tällöin siellä sanotaan kuiteskin ihan huvittaviakin asioita.


No mutta, mä jatkoin matkaani ja löysin pienen talon, jossa mun piti otella sen neljää asukasta vastaan peräkkäin häviämättä. Se oli harmi kyllä todella helppoa. Azumarillini taisi hoidella lähes jokaisen heidän Pokemoneistaan yksinään, mikä oli tietysti siinä mielessä hyvä, että se sai mukavasti Exp-pointseja ja alkoi saavuttaa Grovylea ja Breloomia leveleissään. Jatkettuani matkaa sen jälkeen yhä eteenpäin, mua vastaan tuli ärsyttävästi kiviä, jotka pystyi tuhota vain Rock Smashilla. Eikä mun Pokemoneilla tietenkään ollut kyseistä iskua...Yksi asia mikä todella saisi muuttua Pokemonissa, on HM-iskut. Please for the love of god poistakaa ne vaikka kokonaan kiitos!! HM-orjien käyttäminen on aina ollut todella rasittavaa ja tylsää. Olen varma etten ole ainoa joka on tätä mieltä. Nytkin mun piti palata takaisin johonkin kaukaiselle Routelle, josta mä pyydystin toisen Marillin Rock Smash-orjaksi tiimiini, jotta mä pääsin yhden kivenmurikan ohi pelissä eteenpäin. Huoh... Kivestä hyökkäsi esiin muuten Geodude, jonka kodin mä taisin murskata. Hups, anteeksi. o_o


Ohitettuani kivenmurikat ja jatkettuani taas matkaani, tulin otelleeksi Sandshrewia vastaan joka näyttää ihan hirmukivalta tässä pelissä! Se oli jotenkin ihanan pyöreä ja muhkea, ihan kuten sen kuuluukin olla. :3 Astuin pien uudelle Routelle 112, jossa mä törmäsin heti Brendaniin. Hän näytti mulle horisontissa jököttävän suuren vuoren, joka oli luonnollisesti se etsimäni Mt. Chimney. Brendan lupasi ensi tapaamisella otella taas kanssani, mitä mä jäin odottamaan yllättävän innoissani. Nimittäin pelatessani tätä peliä eteenpäin, huomaan pitäväni Brendanista koko ajan enemmän ja enemmän. Musta tuntuu että se on nousemassa mun suosikki Rivalikseni. Brendan on ilkeän Garyn ja yli-ystävällisen Shaunan täydellinen välimuoto - Brendan on selvästi mun hyvä ystäväni, mutta samaan aikaan kilpailuhenkinen ottelija. Täydellistä!No mutta, Brendanin poistuttua paikalta, mä jatkoin matkaani Routea pitkin kohti Mt. Chimneytä, otellen taas kaikkien siellä hengailevien kouluttajien kanssa. Mä törmäsin tosi monesti tällä pelikerralla Plusliin ja Minunsiin, jotka olivat kauhean rasittavia vastuksia. Koitin otella niitä vastaan Azumarililla kohottamalla ensin Defenseä Defense Curlilla sähköhyökkäyksiä pelätessäni, mutta sen jälkeen sähköhiiret iskivät aina Encoren, jonka takia mä en voinut hyökätä enää ollenkaan (jos joku ei tiedä, Encore pistää mut iskemään sen iskun mitä mä käytin viimeksi monta kertaa putkeen eli tässä tapauksessa Defense Curlin). Lopetin joka tapauksessa pelaamisen tähän. Ensi kerralla lähden kiipeämään vuorelle ja saatan saada tiimini seuraavan Pokemonin. :) Otin tähän loppuun vielä kuvina mun tiimini tämänhetkisen tilanteen. Klikatkaa niitä suuremmaksi jos on tarve:


 

2 kommenttia:

  1. Noissa alimmissa kuvissa näkyy että sulla on neljä Pokemonia koska siinä on neljä palloa. Kuka se neljäs on? Kiva postaus muuten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on mun HM-orjani joka oli mulla matkassa tuossa vaiheessa.

      Poista