torstai 1. lokakuuta 2015

Pokemon Y: Lysandren loppu

Viimeksi jäätiin siihen, että Team Flare oli kaivanut Ultimate Weaponin esiin ja mun tehtäväkseni jäi luonnollisesti pelastaa tilanne. Pahoittelen muuten näitä kauheita Y-postaus spämmäyksiä, mutta kun Pokemonfiilis on ihan katossa niin tulee koko ajan pelattua lisää! :D Joka tapauksessa astuin sitten sisään Team Flaren salaiseen tukikohtaan, johon myös Calem seurasi mua. En muista sanoinko tätä jo aiemmin, mutta pidin Calemia aluksia todella ärsyttävänä ja typeränä hahmona. Nyt olen kuitenkin alkanut lämmetä hänelle, ja pidinkin kovasti siitä että hän oli mukanani tässä kohtauksessa. :)


Vanha kunnon leijonahius-Lysandre seisoskeli tukikohdassa ja kertoi meille tarkemmin kauheista suunnitelmistaan. Hän halusi luoda täydellisen maailman jossa ei olisi sotaa, jonka vuoksi myös ihmisten väärinkäyttämät Pokemonit piti tuhota lopullisesti sillä Ultimate Weaponilla. Ööh, okei. :D Tykkään kyllä tosi paljon sellaisesta ideasta, että joku pahisjengi Pokemonissa haluaa päästä eroon Pokemoneista kaiken sen White- ja White 2-pelien Pokemonsuojelun jälkeen, mutta se olisi pitänyt toteuttaa vähän paremmin. Team Flare on aika kökkö. :D En tykkää heistä kauheasti, koska musta tuntuu kuin heillä ei oikeasti olisi mitään kunnon suunnitelmaa. Lysandre nyt tekee vähän sitä ja tätä, ja tämä Team Flaren kanssa sekoilukin tuli ihan oudon yllättäen. Eikä kukaan muu tunnu olevan kauhean järkyttynyt maailmanlopusta paitsi minä ja mun kaverit!



Mutta joo, Lysandre haastaa mut sitten otteluun pitkän puheensa jälkeen. Voitin hänet jälleen helposti, vaikka hänen Mienfoonsa ja Murkrowinsa olivatkin kehittyneet. Ottelun jälkeen Lysandre haluaa katsoa mihin musta ja Calemista on, ja haluaa meidän yrittävän pysäyttää hänet tai jotain vastaavaa. En muista enää ihan tarkalleen. :D Lysandren takana näkyy suuri pimeä huone, jonka keskellä seisoo Ultimate Weaponin energianlähde: nukkuvan Pokemonin kotelo. Kyseessä on tottakai Yveltal. Lähdemme Calemin kanssa etsimään tietämme sinne huoneeseen, mutta matkan varrella meitä vastaan tulee paljon ennenkin tapaamiamme Gruntteja. Hauska tuo Rattata-kommentti.


Musta oli tosi kivaa että Calem seurasi mua tässä kohdassa ja kaikki ottelut olivat tuplasellaisia. Se tuntuu niin paljon aidommalta että teen tätä ystävän kanssa kuin yksin. Siitähän Pokemonissa on myös kyse - ystävyydestä! :D Tosin monet tuntuvat nimenomaan vihaavan tätä nykypokemoneissa. Mutta musta se on vain aitoa ja kivaa! Varsinkin kun Rivalit ovat niin hyvintoteutettuja kuin tässä pelissä. Calem on mun varsinainen kilpailijani, Trevor haluaa koota Pokedexin täyteen, Tierno on enemmän Contest-ihminen kuin ottelija, ja Shauna tekee tätä huvin vuoksi. Ihan mahtavaa.



No mutta, kylläpäs mä nyt jaarittelen kaikkea turhaa. Tässä on kuitenkin yksi pelin huippukohdista meneillään. Kesken matkamme myös Shauna ilmaantuu paikalle, koska hän on huolissaan musta ja Calemista, ja haluaa auttaa. Mikäs siinä. The More the Merrier. :D Löydämme sitten tiemme suurelle ovelle, jonka takana se Yveltalin kotelo uinuu. Joudun ottelemaan vielä parin Team Flaren Gruntin kanssa, jonka jälkeen Yveltal päättää sopivasti herätä nokosilta. Sen herääminen oli hienosti toteutettu. Rakastin kohtauksen tunnelmaa! :) Päädyin sitten ottelemaan Yveltalin kanssa, jonka mä tuhosin Helioliskin yhdellä Thunderboltilla. Hups. Se mikä tässä kohdassa oli vähän typerää, oli se mitä kävi seuraavaksi. Nimittäin Yveltal hyökkäsi mun kimppuun uudestaan, koska se oli pakko pyydystää. En ole varma tykkäänkö tästä vai en. Vähän tylsää että mut pakotetaan sieppaamaan se. Yveltal päätyi sitten Master Balliin ja sitä kautta PC:lle. Sieltä Lysandre ei ainakaan voi enää hyödyntää sitä. :D


Vaan Lysandrella onkin varasuunnitelma. Hän tulee paikalle todella merkillisesti pukeutuneena. Hän oli jopa vähän pelottava. :S Pappa haastaa mut jälleen otteluun ja haluaa näyttää että myös hän kykenee Mega-evoluutioon. Miten vaan, ei se mua mitenkään hurmaa tai tee vaikuttuneeksi koska en tykkää Mega-Pokemoneista, hahaha. Hänen Mega-Gyaradoksensa oli äkkiä poissa pelistä Helioliskin avulla. Ei ollut siis mikään pitkä ottelu. :D



Vihaisena ja hävinneenä Lysandre kuitenkin paljastaa, että Ultimate Weaponissa on tarpeeki energiaa yhteen laukaisuun. Minä ja kaverini todettiin että tässä vaiheessa on viisasta häippästä, joten pakenimme ulos Lysandren käynnistäessä aseen. Mitään muuta ei onneksi tapahtunut, kuin että Team Flaren tukikohta räjähti ja romahti aseen vuoksi. Ilmeisesti Lysandre jäi alle ja uhrasi itsensä, mikä on aika rajua Pokemoniin. Tämän jälkeen kaikki oli taas hyvin, eikä kukaan näyttänyt kauhean huolestuneelta vieläkään siitä mitä tapahtui. Tapasin kaikki kaverini Geosenge Townissa, josta pääsemme tyynen rauhallisesti taas jatkamaan ensi kerralla Pokemon-matkaamme. :D

4 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmittaa vähän, että tajusin vasta myöhemmin Yveltalin Catch Raten olevan paljon korkeampi kuin legendaarisilla Pokemoneilla yleensä. Varmaan juuri sen takia että pelaaja pakotetaan pyydystämään se. Jos olisin tiennyt tämän pelatessa, olisin kokeillut ensin ihan tavallisia pokepalloja.

      Harmi kyllä aion pitää Yveltalin itselläni. Se on yksi suosikkilegendaarisistani, joten en halua luopua siitä. :3

      Poista
  2. Hyvit oot taas edennyt. Naurattaa kyllä miten vähän ihmisiä kiinnosti toi että maailma melkein tuhoutu. Edes Geosengen asukkaat ei näytä mitenkään hirveen pelokkailta vaikka ne oli ihan tossa vieressä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, itseänikin nauratti ihmisten reaktiot. Professori Sycamorekaan ei tunnu pitävän koko juttua kauhean suurena asiana. :D Kylläpäs Pokemonmaailman väki on rentoa ja huoletonta porukkaa, hahah.

      Poista