tiistai 20. lokakuuta 2015

Top 10 Dark-Pokemonit: Sija 8

08. YVELTAL

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Top%2010/717Yveltal_Dream_zps7cgc0bim.png

Hieman hävettää että ensin valitan etten keksi mistä kirjoittaa, ja sitten kun keksin hyvän aiheen, blogi hiljeneekin aika lailla. :D Tänään puhun kuitenkin upeasta Yveltalista, joka on päässyt Kawan suosikkilistalle. Olen tainnut viime aikoina mainita usemmankin kerran, kuinka paljon rakastan Kaloksen legendaarisia Pokemoneja. Varsinkin Yveltal ja Xerneas ovat molemmat hyvin onnistuneita, mutta valitsin Pokemon Y:n ihan syystä: Yveltal on mahtava!

Parasta Yveltalissa on sen design. Rakastan sen punaista väriä, Y-muotoa, ja noita mustia juovia sen kehossa. Koko Pokemon vaan hehkuu tyylikkyyttä. :D Ehkä rakkauteni Yveltalin designiin juontuu vähän Lugiaan, joka on yksi suosikkilegendaarisiani. Näillä kahdella on kuitenkin aika samantyylinen muoto ja design, mutta kuka tietää. :D

Myös Yveltalin tyypitys on kiva, ja tykkäsin siitä Pokemon Y:ssäkin, vaikka Pokemonin rooli jäi tosi pieneksi. Lisäksi ärsyttää että Yveltal oli pakko pyydystää, mutta se nyt ei ole mitenkään itse Pokemonin vika. Myös Yveltalin rooli Diancie-leffassa oli ihan surkea, mutta sekin on enemmän leffan syytä. Yveltal on silti todella onnistunut legendaarinen Pokemon, ja varmasti yksi lempparisellaisistani. :) Ehkä mun pitää tehdä jossain vaiheessa top 10-lista lempilegendaarisistani... Yveltal pääsisi sille ihan varmasti!

8 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muistanutkaan että myös Reshiram ja Zekrom pitää pyydystää Blackissa/Whitessa. Sekin oli musta vähän ärsyttävää, mutta eipä siitä nyt haittaakaan ollut.

   Poista
 2. Yveltal ja Xerneas ovat mustakin molemmat kivoja, mutta tykkään myös enemmän Yveltalista ja valitsin siksi myös Pokemon Y:n. Yveltal on jotenkin mielenkiintoisempi kun se on ns. "paha" Pokemon, kun taas Xerneas on hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahikset tuntuvat aina olevan hyviksiä mielenkiintoisempia. :D Pidän myös Xerneasista, mutta kyllä Yveltalissa on vaan jotain paljon siistimpää ja hienompaa.

   Poista
 3. Minusta Xerneas on näistä kahdesta kivempi.Kaverini lemppari legu on Yveltal

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että sellaisiakin joka pitää Xerneasista enemmän. Molemmat ovat mielestäni ihan kivoja Pokemoneja. :)

   Poista
 4. Löysin blogisi vasta tässä pari päivää sitten. Ahkerasti olet kyllä tätä ylläpitänyt, ja toivottavasti jatkat samalla linjalla myös jatkossa! :) Kirjoituksia on tosi mukava lukea. Pidät selkeästi omien mielipiteiden jakamisesta kaikkia Poké-juttuja koskien, ja hyvä niin, ne ovat oikein viihdyttäviä :D Olisi kuitenkin mun mielestä kiva lukea myös lisää faktapohjaisia juttuja, mielenkiintoista triviaa, ja vaikkapa Pokémoniin liittyviä huhuja, teorioita ja spekulaatioita. Jos vain inspiroidut jostain sentyyppisestä, niin anna palaa! :D Englannin kielellähän sellaisia tekstejä löytyy takuulla pilvin pimein, mutta suomeksi vastaavaa settiä ei netissä ole mitenkään kovin paljoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Tosi kiva kuulla että tykkäät lukea mun juttujani. :) Olen itse asiassa itsekin monesti miettinyt että haluaisin kirjoittaa enemmän Pokemonista yleisesti, kuin vain omia mielipiteitäni eri asioista. Mulla tuntuu olevan kasoittain aiheita joista kerron mielelläni henkilökohtaisen mielipiteeni, mutta huomaan itsekin että sellaisia postauksia saattaa olla jopa vähän liikaa. :D

   Harmi kyllä, olen loppujen lopuksi Pokemon-tietojen/faktojen kohdalla aikamoinen amatööri, jonka vuoksi en usein oikein keksi mitään tarpeeksi mielenkiintoisia aiheita joista kirjoittaa, koska tiedän sellaisista niin vähän. Lisäksi musta nimenomaan tuntuu että kaikesta ollaan jo puhuttu joka puolella sata kertaa, enkä halua hokea samoja aiheita muiden ihmisten kanssa. Mutten ole kyllä tullut ajatelleeksi, että useimmiten tekstiä löytyy vain englanniksi eikä suomeksi. Kiitos siis vinkistä! ;) Koitan tulevaisuudessa kirjoittaa enemmän muustakin kuin vain omista mielipiteistäni - onneksi mulla on muutamia aiheita jo valmiina mielessä, joista on tarkoitus kirjoitella joskus lähiaikoina.

   Kiitos paljon kommentistasi!

   Poista