lauantai 10. lokakuuta 2015

Top 10 Dark-Pokemonit: Sija 10

Mun on tehnyt mieli koko viikon kirjoittaa jotain tänne blogiin, mutten oikein ole keksinyt mitä. Pidän vähän taukoa Y:ssä, jonka vuoksi huomaan etten keksi enää mitään muuta mistä kirjoittaa. :D Kirjoitin kuitenkin noin vuosi sitten viime Halloweenin aikaan parista Ghost-tyypin Pokemonista joista pidän, josta sain idean tehdä taas uuden Top 10-Pokemonlistan. Tällä kertaa valitsin tyypiksi Halloweenin ja pimenevän syksyn takia Darkin.

Dark-Pokemoneja ei ole kauheasti, ja vielä vähemmän sellaisia joista mä pidän, mutta koitin silti saada edes jonkinmoisen listan aikaiseksi. Katsotaan mitä tästä tulee:

10. HONCHKROW

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Top%2010/430Honchkrow_zpselo5xfwl.png

Tämä viimeisin sija oli kaikkein vaikein valinta, mutta päädyin lopulta Honchkrowiin. Meinasin laittaa tähän myös Inkayn, mutta se jäi tällä kertaa ulos listasta. En ole ikinä pitänyt kauheasti neljännestä sukupolvesta, joista yksi syy on siihen, että silloin todella moni vanha Pokemon sai uusia muotoja. Joidenkin Pokemonieni kohdalla tämä oli toki hyvä asia, mutta monien kohdalla taas ei todellakaan (hyvä esimerkki tästä on Rhydon-parka josta tehtiin hirveä rumilus).

Honchkrow on taas esimerkki onnistuneesta uudesta muodosta. Murkrow on aika tylsä sellaisenaan, mutta se sai upeannäköisen ja tyylikkään uuden muodon, joka teki siitä heti paremman ja kivemman Pokemonin. Olen halunnut joskus ottaa Honchkrowin tiimiin, mutten ole ainakaan vielä saanut kokeiltua sitä. Rakastan linnun designia tosi paljon. Se näyttää tosi coolilta ja tykkään sen värityksestä. :D Täydellinen Dark/Flying-Pokemon!

Multa ei löydy hirveästi siis kokemuksia Honchkrowin kanssa, mutta olen aina pitänyt siitä. Ei se todellakaan ole mikään mun lempipokemon, mutta lintu on sen verran tyylikäs, voimakas ja onnistunut, että se ansaitsee paikan tässä listassa. ;) Ei multa löydy oikeastaan muuta sanottavaa Honchkrowista. Hieno Pokemon!

4 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan sama, Rhyperior on ruma kuin mikä ja mielestäni täysin turha. :D Mutta Honchkrow on kiva!

      Poista
  2. Mulla on ollut Honchkrow tiimissä ja tykkäsin siitä kyllä paljonkin. :) Murkrow on söpö ja kuten sanoit Honchkrow on aika tyylikäs. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva juttu! On hyvä kuulla että joku on tykännyt käyttää tätä koreaa lintua. :D

      Poista