lauantai 3. lokakuuta 2015

Pokemon Y: Loppu lähenee...


Lupaan että tämän postauksen jälkeen Y:n kanssa tulee vähän taukoa. Sen jälkeen tämä spämmäys vähän vähenee... Mutta hei, mä astuin viimeksi uudelle hienolle Routelle, jossa oli paljon trainereita ja kivoja riippusiltoja. Kohtasin pian Sky Battle-trainerin, josta tuli mieleen etten ole tainnut mainita Sky Battleista mitään. Olen kohdannut muutamia sellaisia, mutta ne ovat oikeastaan aika tylsiä ja turhia. Ainoa Pokemon jota voin käyttää niissä on Charizard. Yleensä muutan sen Megaksi, ja sen jälkeen tuhoan kaikki vastustajan Pokemonit yksi kerrallaan. >:D Tosin tälle kouluttajalle mä hävisin... Mokoma Aerodactyl...Mutta eipä siinä mitään - eteenpäin vain puskien ja kukkasten läpi. En tiedä miksi repesin tuolle lauseelle jonka tuo pikkutyttö sanoo tuossa ylhäällä. Jotenkin vain huvittavaa että tuollainen pieni lapsi seisoskelee jossain metsikössä uhoamassa vastaantulijoille. :D Astuin pian pitkälle sillalle, jonka rakentamisessa Pokemonit olivat kuulemma ihmisiä aikoinaan auttaneet. Aww... Siellä mä törmäsin pitkästä aikaa Shaunaan, joka yllättäen halusi otella mun kanssa!


Olin yllättynyt koska luulin ettei hänen kanssaan otella enää ollenkaan. Oli kuitenkin kivaa päästä tuhoamaan hänen Pokemoninsa, koska Shauna on aika rasittava. Voi että.... olenpas mä tänään julma. :D Shaunan jälkeen myös Tierno ja Trevor ilmaantuvat paikalle ja haluavat otella mun kanssa. Olipa mukava yllätys päästä ottelemaan heidän kaikkien kanssa. Olenko mä edes otellut Trevorin kanssa vielä kertaakaan?


Ottelut olivat jälleen ihan helppoja, mikä oli vähän pettymys. Olisi kivaa jos näissä Rivaleissa olisi enemmän haastetta. Edes Calem ei ole haastava vastus. :S En myöskään tajua miksei Sycamoren Squirtlea ja Bulbasauria voitu antaa mun kavereille? Jos mulla kerran on Greninja, Shaunalla Delphox ja Calemilla Chesnaught, niin Sycamore olisi voinut antaa vaikkapa Tiernolle Squirtlen ja Trevorille Bulbasaurin. Silloin kaikilla olisi joku aloituspokemon, missä olisi mun mielestä ollut erittäin paljon järkeä. Ja koska mä olen pelin pelaaja ja päähenkilö, niin sekin sopisi että mä sain poikkeuksellisesti kaksi startteria, Froakien ja Charmanderin, samalla kun muut saivat vain yhden. Mutta eipä niin käynyt. Vähän tylsää.


Rivalieni jatkettua matkaa, päätin tehdä samoin. Ihmettelin kuitenkin ettei alueen riippusiltojen alla olevaan paikkaan päässyt Routea pitkin. Pohdin että miten sinne oikein mennään. En myöskään tajunnut sinne laskeutuvien portaiden ideaa, koska ne vain johtivat syvään veteen jossa ei pystynyt kävelemään. Hetken päästä mulla välähti, ja tunsin itseni valtavaksi idiootiksi. Tietysti siinä vedessä voi liikkua Surfilla!! :DD


Ihmettelin jo kaukana Laverre Cityn läheisillä rämeiköillä, että miten siellä olevassa syvässä vedessä on oikein tarkoitus liikkua. Voi että... Joskus mulla ei vaan leikkaa. :D Mulle aukesi siis uusi paikka johon menin ottelemaan parin siellä olevan kouluttajan kanssa. Ihmettelin, että miksi sellaisesta likavedestä löytyi uimari, mutta hän selitti ongelmansa näköjään ihan itse:Välillä Pokemonissa kouluttajien jutut ovat kyllä varsin huvittavia. :D Tutkittuani paikat viimein kunnolla, jatkoin matkaani seuraavaan kaupunkiin. Astuin lumiseen Snowbelle Cityyn, jossa viimeinen sali odotti mua. Huuuuu! *w* Aika outoa muuten että yhtäkkiä keskeltä metsää löytyykin tällainen superluminen paikka. Olisivat edes laittaneet jonkun pikkuruisen luolan alueiden väliin, niin tuntuisi että olisin mennyt vuoren ali tai jotain. Se olisi selittänyt lumista maisemaa edes vähän.

No mutta, käväisin ensimmäisenä Snowbelle Cityn vaatekaupassa ja rakastuin sen tuotteisiin!! Kivaa että olen koko pelin kulkenut tylsissä default-vaatteissa, koska en ole löytänyt mitään kivaa uutta puettavaa, ja nyt kun peli on melkein ohi, löydän niin kivoja vaatteita että ostan koko kaupan tyhjäksi. Noh, parempi myöhään kuin ei milloinkaan, vai mitä? :3 Tässä kuva uusista vaatteistani:


Vihaan kyllä noita kenkiä ja aion vaihtaa nekin jossain vaiheessa. Sellaisia ei kuitenkaan löytynyt edes Snowbellen ihme-kaupasta. Ei tuo hahmo nyt mikään supernätti ole, mutta iiiiihan sama. :D Seuraavaksi suuntasin salille, mutta salijohtaha Wulfric ei ollutkaan paikalla. Tyypillistä Gym Leadereille. :D Lähdin etelään johtavalle Routelle etsimään häntä, jolloin astuin tiheään ja nättiin Winding Woods-metsään. Tykkään muuten kuinka tässä pelissä Routeilla on omat nimet. Se on jotenkin aitoa ja muutenkin hauska yksityiskohta. :)Ravasin sokkeloisessa metsikössä sinne tänne otellen kouluttajien kanssa, kunnes löysin tieni pieneen söpöön Pokemon Villageen. Wulfric oli siellä hengailemassa villien Pokemonien kanssa, jotka olivat hänen mukaansa tulleet alueelle piileskelemään, niiden kouluttajien hylättyä ne. Aww... :( Wulfric palasi salilleen, mutta mä jäin tutkimaan paikkoja. Löysin tosi söpön nukkuvan Snorlaxin keskeltä kukkaniittyä. :3Paikan reunassa oli myös luola, mutta taaskaan mua ei päästetty sinne, koska en ollut voittanut vielä Championia ja päässyt Hall of Fameen. :( Kaloksen pukeutumisstandardit ovat näköjään muuttuneet eh... korkeiksi otteluidentasostandardeiksi? Mutta samapa se. Meikäläinen häipyi ja palasi Snowbelleen haastamaan Wulfricin salin. Hänen salinsa oli ihan kiva. Tai ainakaan sen puzzle ei ollut liian vaikea. xDMyös itse ottelu Wulfricin kanssa oli ihan helppo. Sherri sai ensin hoidella Abomasnown, jonka jälkeen Charlie hoiteli loput. Saamani Iceberg Badge oli kaunis. Tykkään Kaloksen salimerkeistä. Ne ovat nättejä. :) Salin ulkopuolella mulle kerrotiin, että olen valmis haastamaan seuraavaksi Elite Fourin! Jeee! Tosin mua harmittaa hirveästi että peli on jo näin lopussa. :( En halua että se loppuu...

4 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasin että joku legendaarinen Pokemon lymyilee siellä.
   Hahah, joo sinä olisit varmaan tosi hyvä Rivali mulle! :D Suostun kyllä sellaiseen!
   Onneksi olet oikeassa - kyllä pelissä vielä tekemistä riittää. Mutta on se silti ikävää ettei tule enää paljon uusia paikkoja joita tutkia tai saleja joita läpäistä.

   Poista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Tiedän kyllä, mutta en harrasta niitä. Tosin ei kai haittaisi kokeilla. Olen kokeillut kyllä Super Trainingia mutten pidä siitä.

   Poista