keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Pokemonien nimeämistä

Olen aina miettinyt että kuinkakohan monen Pokemonin nimen mä muistan ulkoa. Tiedän varmasti suurimman osan, mutta on sellaisia poksuja joiden nimeä en muista vaikka kuinka katsoisin niiden kuvia. Joskus peleissäkin ärsyttää kun ottelussa kysytään haluanko vaihtaa Pokemonini toiseen vastustajan heittäessä esiin uuden, jos en tiedä nimestä minkä Pokemonin hän itse asiassa aikoo loihtia esiin. :D

Löysin tähän liittyvän hauskan testin Internetin syövereistä, jossa pitää osata nimetä kaikki 151 ensimmäistä Pokemonia alle 12:ssa minuutissa (teistä varmaan kaikki ovat pelanneet tätä jo sata kertaa joskus aikoja sitten). Otin haasteen vastaan ja pakko myöntää että kyseessä oli varsin ahdistava peli. :D Aika kului ja yritin vain keksiä päästäni uusia Pokemoneja. Lopulta aika loppui ja ehdin nimetä 134 lajia. Ääähh niin lähellä! Tässä näkyy mun tulokseni:


Klikatkaa kuvaa niin näette sen suurempana.

Siniset ovat siis niitä jotka sain nimettyä, ja nuo punaiset ovat ne joita en millään muistanut. Kannattaa mennä kokeilemaan tuota peliä. Se oli hauskaa. :D Täältä se löytyy. Kirjoittelen varmaan huomenna taas lisää Y:stä. Sitä ennen teki vain mieli tehdä tällainen vähän random-postaus. Nyt mä haluan kokeilla tuollaista testiä niin että mukana ovat kaikki olemassaolevat Pokemonit! Se olisi varmaan ihan kauheaa! xD

14 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistatko kaikkien Pokemonien nimet ulkoa?

   Poista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Vau! Multa jää väkisin ainakin yksi nimi aina muistamatta. :D

   Poista
  4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  5. Esim. tuossa pelissähän pitää vain yksinkertaisesti kirjoittaa ulkomuistista kaikki ensimmäisen sukupolven Pokemonit jotka tulevat mieleen. Apuna ei ole kuvia tai mitään muutakaan, vaan joudut todella muistamaan ne kaikki. Voit kokeilla sitä jos haluat. :)

   Poista
 2. 134 on aika hyvin! Kokeilin tota peliä ja sain ite 117... Vähän hävettää varsinkin kun väitän olevani ihan mestari kaikessa pokemoniin liittyvässä. :D Pakko kyllä myöntää että mullakin unohtuu helposti monien pokemonien nimet. Varsinkin sellaisten joita en ole ikinä käyttänyt tai en muuten vaan välitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Et sinäkään kaukana ollut voitosta. :D Mulla on vähän sama juttu, eli unohdan juuri sellaisten Pokemonien nimet joita en juurikaan käytä. En ole tarpeeksi tekemisissä niiden kanssa, joten en muista sitten niiden nimiäkään.

   Poista
 3. Mä sain pisteiksi 146. Oisin ehkä muistanut kaikki mut aika loppu kesken. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei... Minäkin olisin varmaan muistanut vielä pari lisää jos aikaa olisi ollut vähän enemmän.

   Poista
 4. Puhelimella kokeiltuani sain vain 112. Nää nakkisormet + aika loppu. :D muistan kyllä varmaan kaikki mutta en noin nopeasti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin varmaan muistaisin kaikki jos aikaa olisi enemmän. :D Kyllä ne kaikki jossain vaiheessa kuitenkin ilmestyy päähän.

   Poista
 5. Mä sain 137! Niin lähellä mutta niin kaukana! :_; Pitää yrittää uudestaan jossain vaiheessa. Mullakin aika loppu kesken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eiiihhh... Ärsyttävä peli. xD Kerro jos saat täydet pisteet uusintakierroksella!

   Poista