tiistai 15. syyskuuta 2015

Pokemon XY & Z

Pokemon Anime näyttäisi olevan menossa oikeaan suuntaan. XY-kausi on pitänyt mukavasti laatuaan yllä, ja se näyttäisi jatkuvan kun Anime siirtyyy uuteen XY & Z-kauteensa. Siinä tullaan näkemään viimein mm. Team Flare, sekä Ash pääsee tapaamaan Mega Evolution-spesiaaleista tutun Alanin. Mutta jotta kaikki ei olisi niin hienoa ja onnistunutta, tarvitaan tietysti mukaan jotain todella kummallistakin (ja ehkei ihan niin onnistunutta) - tässä tapauksessa Ash Greninja.


Mikä hitto tämä on olevinaan? Tästä kummallisesta Ash Greninjasta ei tiedetä vielä oikein mitään, paitsi että se on muodostunut jotenkin Ashin ja hänen Greninjansa vahvan suhteen ansiosta. Ja tällaista ei tietenkään ole tapahtunut Kaloksessa vuosisatoihin, mutta Ashille niin käy heti koska hän on niin helskutin spesiaali. Kyseessä ei siis ole Mega-Greninja, mikä on musta aika outoa. Miksei Ashille olisi vain voitu antaa tavallista Mega-Greninjaa, eikä mitään superharvinaista fuusio-sammakkoa? Varsinkin kun mielestäni Ashin ja Greninjan (tai tässä tapauksessa vielä Frogadierin) suhde ei ole ollut mitenkään erityisen vahva. Ash Pikachu olisi paljon ymmärrettävämpi tapaus, mutta Greninja? Hömm... Musta tuntuu välillä että Ashilla on jopa parempi suhde Fletchinderiinsä kuin Frogadieriin, mutta en tiedä. En oikein osaa sanoa vielä tästä Ash Greninjasta paljon mitään, koska siitä tiedetään vielä niin vähän. Mun on helpompi kommentoida sitä sitten, kun se oikeasti esiintyy Animessa. Toistaiseksi en kuitenkaan ole mitenkään erityisen innoissani. Ärsyttää lähinnä että Ash saa kaikkea tuollaista tosi spesiaalia ja erikoista, ihan kuin hän olisi jotenkin muita ihmeellisempi.

Monet ovat halunneet että Ash saisi Mega-Charizard Y:n, koska Alanilla on Mega-Charizard X, josta olen ihan samaa mieltä! Musta olisi todella hienoa jos Ash ja Alan ottelisivat kunnon matsin Charizardeillaan, niin että molemmilla olisi Charizardien eri Mega-muoto. Haluaisin muutenkin nähdä Charizard Y:tä enemmän (tai oikeastaan ylipäätään) Animessa, koska pidän siitä paljon enemmän kuin X:stä, ja sarjan tekijät ovat unohtaneet sen olemassaolon kokonaan. :( Mutta saa nähdä miten käy. Ehkä Ash ei ansaitse yhtäkään Mega-Pokemonia, kun hänelle kerran annetaan Ash Greninjakin tavallisen Mega-muodon sijaan. We'll see...

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Pokemon%20XY/Ash2BVS2BAlan_zpssk25jo5x.png

6 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin ihan samaa, että mahtaako Ash Greninjaa olla ollenkaan peleissä, vai onko se ainoastaan Animessa.

      Poista
  2. Toi Ash Greninja on kyllä mysteeri... Saa nähä miten se toimii. Olisin kyllä itekin mielelläni nähnyt Mega-Greninjan, mutta toisaalta taas ihan sama. Olisi silti kivaa jos Kaloksen alotuspokemonit saisivat kaikki Megamuodon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen edelleen tosi negatiivinen Mega-muotoja kohtaan, mutta samalla taas mulle on ihan sama vaikka joka Pokemonilla olisi sellainen. Eihän mun kuitenkaan tarvitse käyttää niitä. :D Olisin kuitenkin halunnut Ashille mielummin Mega-Greninjan, mutta saa nähdä... Haluan ensin tietää miten tämä Ash Greninja oikein toimii.

      Poista
  3. Jos se Charizard Y on tarkoituksella jätetty vähälle huomiolle.. Ehkä sitä on "säästelty" Ashille. Aika näyttää. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kuulostaisi kyllä ihan järkeenkäypältä. Saa nähdä miten käy. :)

      Poista