sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Pokemon Y: Jäinen matka Anistar Cityyn

Törmäsin Dendemille Townissa Trevoriin, joka lähti pohjoiseen tutkimaan siellä olevaa Frost Cavernia. Seurasin häntä tietty sinne, jolloin saavuin tosi kivannäköiselle alueelle. Siellä satoi lunta ja oli siksi tosi kaunista. :3 Trevorin ja mun matkaani tuli kuitenkin pieni stoppi, kun törmäsimme Mamoswineen (joka näyttää ihan hitsin söpöltä tässä pelissä), sekä johonkin random traineriin. Hän kertoi Mamoswinen olevan huolissaan jostakin Cavernissa, jonka vuoksi Demdemille Townista ei pääse jatkamaan matkaa eteenpäin. Normaalisti mammutti kuljettaa ihmiset paksun lumen halki, mutta nyt sellainen ei tietenkään onnistu, koska Mamoswinella on muuta ajateltavaa. Siispä lähdin tietenkin luolaan selvittämään asiaa, Trevor kannoillani. Kivaa että näin häntä vähän yksinäänkin, koska yleensä hän on aina vain Tiernon seurassa. Tässä pelissä kaikki mun Rivalit ollaan toteutettu todella hyvin! Kivaa että heitä oikeasti näkee koko ajan, eikä käy niin kuten mulle yleensä, etten edes muista kuka/keitä Rivalini on. :D

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Walkthrough/frost-cavern-mamoswine_zpsqhyucgqv.png

No mutta, Frost Cavern oli ihan kiva paikka. Se oli mukavan lyhyt, eikä sen jääpuzzlet olleet liian vaikeita mulle. xD Löysin nopeasti tieni luolan perälle, jossa oli kolme Tream Flaren jäsentä. He olivat parhaillaan sieppaamassa luolassa elävää Abomasnowta, joka sattui olemaan sen Mamoswinen ystävä. Mammutti oli huolissaan kamustaan, joten se ei suostunut lähtemään pois luolalta. Aww... Onneksi minä ja Trevor ajettiin Gruntit pois, jonka ansiosta Abomasnow pelastui. :3 Nyt kun Pokemon oli taas turvassa, pääsin jatkamaan matkaani Mamoswinella ratsastaen eteenpäin Route 17:ta pitkin. Mamoswinella ratsastaminen oli ihan kivaa. Se puski paksussa lumessa ja tuhosi kivenlohkareita tieltäni. Harmi vain että Route oli kovin lyhyt. Se olisi saanut olla vähän pidempi, ja Mamoswine olisi voinut mennä vielä vähän lujempaa. Se oli aikamoinen löntystelijä.

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Walkthrough/frost-cavern-team-flare_zps7qq4kiar.pnghttp://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Walkthrough/r17_zpsogneb1y5.png

Seuraavaksi astuin Anistar City-nimiseen kaupunkiin, jossa mua odotti seuraava saliottelu. Anistar City oli ihan kivannäköinen, vaikkakin vähän pieni ja tylsä. Siellä oli joku jättikokoinen pinkki timantti, mutta en ainakaan vielä tiennyt mikä se oli tai mitä sillä tehdään. Ennen kuin pääsin Olympian Psychic-salille, Calem halusi taas haastaa mut otteluun. Kun peli alkoi, vihasin Calemia ihan hirveästi. Se oli tosi ärsyttävä, mutta nyt olen alkanut pitää siitä enemmän. Suorastaan ilahdun kun tapaan hänet pelissä, varsinkin jos hän haluaa otella. Musta on myös tosi kivaa että hänen kanssaan otellaan tosi usein. Tämä on ensimmäinen Rivali, jonka tiimin mä muistan ihan helposti, toisin kuin muissa Pokemon-peleissä. Tässäkin vaiheessa huomasin heti, että Calem oli pyydystänyt vihdoinkin uuden Pokemonin, Vaporeonin. Mä veikkaan että hän pyydystää eri Eeveelutionin sen mukaan minkä startterin mä valitsin?

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Walkthrough/anistar_zpsx8snqhw2.png

Voitettuani Calemin taas ihan helposti, menin salille. Se oli aika jännä paikka. Tosi mystinen ainakin. :D Löysin salijohtajan nopeasti ja voitin hänet hetkessä. Se taisi olla Charizard joka teki suurimman työn tällä salilla. Astuessani ulos Gymiltä, tapahtui jotain vähän outoa. Lysandre soitti mulle ja kertoi tuhoavansa maailman? Ihan chillisti vaan päätti yhtäkkiä ilmoittaa tuollaisen pikkujutun. Jaahas. Calem oli paikalla ja sanoi Lysandren varmaan olevan Lumiose Cityssä, jossa näimme hänet viimeksi. Eli nyt mun pitikin yhtäkkiä lähteä sinne, eikä eteenpäin. Hömm... Okei. Tämä tuli jotenkin tosi yllättäen ja nopeasti. :D Tietty mä arvelin että Team Flaren kanssa tapahtuisi jotain pian, mutta että ihan näin pian! No mikäs siinä. Ei muuta kuin Lumiose Cityyn!

Seuraavaksi teen sen postauksen, jossa kerron tiimistäni vähän tarkemmin.

5 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin noin mä vähän arvelinkin noiden Eeveelutioneiden menevän. En mainitse ikinä ihan kaikkea pelissä, varsinkaan jos en muista kuten nyt. :D Mulle on kertynyt noita Pokemonien Mega-kiviä vaikka kuinka paljon, joten en ehkä pitänyt tuota Abomasitea mitenkään mainitsemisen arvoisena muutenkaan.

   Poista
 2. Vau! Kiva postaus. T:Delabro

  VastaaPoista
 3. Mikä on teidän lempi Pokemoninne? Minun on Chandelure.

  VastaaPoista