tiistai 1. syyskuuta 2015

Pokemon Y: Rauhallista etenemistä

Ei ole tullut pelailtua kauheasti viikonloppuna, koska tulin kipeäksi, mutta nyt matkani Kaloksessa pääsi viimein jatkumaan. Saavuin nättiin pieneen Camphrier Towniin, jonka nimeä inhoan - ihan liian vaikea muistaa tai kirjoittaa. Tykkäsin paikan simppelistä designista, ja varsinkin paikan katukiveykset olivat mielestäni jostain syystä tosi kivannäköisiä. :D Myöskin kaupunkia ympäröivä pieni muuri oli jotenkin hauska. Käväisin kaupungin Shabboneau Castle-nimisessä nähtävyyspaikassa kyselemässä Shaunan kanssa Mega-kehityksestä, mutta siitä ei tiedetty siellä mitään. Aika turha mesta siis loppujen lopuksi.

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Walkthrough/snorlax-ow_zpstewldctz.jpg

Tympääntyneinä päätimme jatkaa matkaamme eteenpäin seuraavalle Routelle, mutta tiellemme osui ongelma (hahah, tiellemme vitsi mä olen hauska). Nimittäin keskellä tietä makasi vanha kunnon Snorlax, joka piti tottakai herättää ja saada pois edestä! Tosi kivaa että Snorlax pääsi tähän peliin. Tuli ihan vanhat hyvät ajat mieleen. :D Lisäksi on aina kivaa että pelissä täytyy ensin vähän tehdä jotain, ennen kuin pääsee jatkamaan matkaa eteenpäin. Muutenhan peli olisi ohi ihan hetkessä. Lähdin siis suuntaamaan Route kutoselle, joka kohti suureen Parfum Palaceen, jossa jonkun tyypin mukaan oli tarvittava Poke Flute. Tässä jossain Charmanderini muuten kehittyi Charmeleoniksi.

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Walkthrough/Parfum_Palace_anime_zpsmadeogka.png

Sen palatsin piha oli kiva paikka! Siellä oli sellainen tosi nätti puiden välissä kulkeva polku kartanon oville, jonka varrella seisoi mukavasti kouluttajia. Lähinnä turisteja jotka olivat ihastelemassa palatsia :D Polun reunoilla oli myös pitkää pensaikkoa, jonka seassa oli trainereita ja piilossa lymyileviä kaikenlaisia hyödyllisiä itemejä (sekä tietenkin pari ärsyttävää Oddishia myrkkyineen). Koluttuani kaikki pihan nurkat huolellisesti, astuin viimein itse palatsiin etsimään sitä pihkuran Poke Flutea. Sain kuitenkin tietää, että paikan omistajalla oli kauhea ongelma! Hänen rakas Furfrounsa oli kadoksissa - jonka etsiminen jäi tietysti meikäläisen hommaksi. Koira löytyi lopulta palatsin takapihalta, jossa se piti pyydystää Shaunan avulla pienellä puzzlella. Kiitokseksi palatsin omistaja järjesti ilotulituksen, ja luonnollisesti antoi minun lainata Poke Fluteaan. Harmitti että pelissäni sattui olemaan päivä, koska se ilotulitus olisi varmaan näyttänyt tosi kivalta yöllä. Mutta samapa se. :3 Shauna veti tunnelman sen tulituksen aikana vähän oudoksi jutuillaan - en tiedä mitä hän musta oikein ajattelee, mutta ainakin hän pitää mua paljon läheisempänä ystävänä kuin mä häntä... Hehheh.

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Walkthrough/battle-chateau_zps1jflyhmj.png

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Walkthrough/connecting-cave_zpsnutxll7q.png

Seuraavaksi herätin Snorlaxin ja pääsin jatkamaan matkaani ...paitsi etten päässytkään koska vastaani tuli Animesta tuttu Battle Chateau. Mä oikeasti rakastan sitä että tässä mun matkallani tuntuu koko ajan tapahtuvan kaikenlaista, enkä vain liiku Routeja nopeasti eteenpäin. Musta tuntuu että olen pelannut jo ihan hirveän pitkään, vaikka olen läpäissyt vasta yhden salin! :D Mahtavaa! Mitä pidempi tämä peli on, sitä parempi. En kuitenkaan hengaillut Battle Chateaussa kauhean pitkään. Ottelin siellä parin trainerin kanssa, mutta päätin sen jälkeen jatkaa matkaani. Rullailin pitkää Route seiskaa eteenpäin, kunnes saavuin pelin ensimmäiselle luolalle. Paikan nimi ei kauheasti houkutellut: Zubat Roost. :D Pelin tekijät nimesivät luolan noin varmaan ihan kiusallaan. En kuitenkaan Repelien ansiosta törmännyt koko luolanpätkässä yhteenkään villiin Pokemoniin. (Luojan kiitos!) Se luola oli muuten tosi nätinnäköinen. Kaloksen luolat näyttävät kivoilta 3D:nä. :)

Astuessani luolasta ulos, ilmaannuin kauniille mutta sateiselle Routelle numero 8. Lähdin vaappumaan kivikkoista tietä pitkin eteenpäin - löysin taas paljon kaikkea kivaa roinaa, sekä ottelin kaikkien kouluttajien kanssa. Tämän alueen pensaissa oli jotenkin tosi kivoja Pokemoneja. :) Löysin lopulta tieni seuraavaan pieneen fossiileja tutkivaan kaupunkiin, Ambrette Towniin. Seuraavalla kerralla suuntaan läheiseen Glittering Caveen, ja pyydystän luultavasti parikin uutta Pokemonia tiimiini. Tällä hetkellä tiimini tilanne on tämä:

6 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huono vastustuskyky varmaan. :P Heti jos joku on sairaana, niin se tarttuu muhunkin. Viikonloppuna mulla oli kuitenkin vaan pieni flunssa, eikä mitään sen ihmeempää.

   En napannut. Snorlax katosi vuorille mistä se oli tullutkin. :D

   Poista
 2. Rupesin kattoo että oliko pelissä oikeesti noin hyvät grafiikat, mutta tuo Perfume Palace -kuva taitaakin olla anime-screenshotti :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, joo se on Animesta. Mutta ymmärrän että se voi nopeasti vilkaistaessa herättää hämmennystä. xD

   Poista
 3. Kivasti oot edennyt! Aika suurilevelisiä noi sun Pokemonit. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka postauksen nimi onkin "Rauhallista etenemistä". :D Joo, molemmat ovat vähän ylilevelisiä, mutta eiköhän ne siitä tasoitu kun tiimiin tulee lisää väkeä.

   Poista