tiistai 29. syyskuuta 2015

Pokemon Y: Team Flare!

Tällä kertaa saatte vähän erilaisen postauksen - minä nimittäin innostuin vähän räpsimään kuvia pelistäni, sen jälkeen kun otin Pokemoneistani kuvat siihen edelliseen tiimipostaukseen. Se valokuvaus jäi jotenkin päälle, jonka vuoksi innostuin ottamaan kuvia oikein urakalla. :D Katsotaan mitä tästä tulee:

Ei mikään paras laatu mutta samapa se :D

Olin siis juuri kuullut yllättäen, että Lysandre onkin pahis joka haluaa tuhota maailman! Lähdin äkkiä Lumiose Cityyn, jossa tiesin kerrankin heti mihin mennä. :D Onneksi muistin missä se professori Sycamoren typerä kahvila oli, koska arvasin ihan oikein - Lysandre piileskeli siellä. Kahvilan hyllyn takana oli salaovi, joka johti Team Flaren piilopaikkaan. Lysandre pakeni hissillä kellariin ja kertoi odottavansa mua siellä. Ensin mun piti kuitenkin luonnollisesti etsiä Elevator Key, jotta pääsen käyttämään hissiä itse. Tämä on aika nähty juttu Pokemonissa... Mutta ei se mitään! Ottelin vähän Grunttien kanssa ja kärsin parin teleportti-puzzlen kanssa, kunnes löysin huoneen jossa seisoi kaksi aiemmin tapaamaani Team Flaren jäsentä. He olivat olleet siellä Frost Cavernissa kiusaamassa Abomasnowta.


Oteltuani heidän kanssaan, he paljastivat jotain kauheaa! Nimittäin ne kaukaisella Route kympillä olevat kivet lähellä Cyllage Cityä, ovatkin todellisuudessa sodassa kuolleiden Pokemonien hautoja! Vauuu! Pokemon Y:n juoni muuttui hetkessä mielenkiintoisemmaksi. :O Tuntuu ihan kauhealta että mäkin vain rullaluistelin siellä huoletta päin niitä kiviä, tajuamatta yhtään mistä on kyse... Voi Pokemon-raukkoja. :( Näillä Grunteilla ei kuitenkaan ollut haluamaani hissinavainta, joten jatkoin matkaani seuraavaan huoneeseen. Siellä oli taas yksi Team Flaren jäsen, jonka olin tavannut jossain jo aiemmin. Häneltä mä sitten sain ottelun voitettuani sen Elevator Keyn, jonka ansiosta pääsin viimein seuraamaan Lysandrea paikan kellariin.Ja voi kauhia mitä sieltä löytyi! Katsokaa nyt miten karmivalta tuo valtava ukko näyttää tuolla häkissä! Miksi hän on noin suuri? O_O Saan kuulla Lysandrelta surullisen (mutta tosi hienosti tehdyn ja kuvitetun) tarinan miehestä, jolla oli aikoinaan ystävänä pieni Pokemon. Raukka kuoli sodassa, jonka vuoksi mies rakensi laitteen, jolla Pokemonin pystyi herättämään takaisin eloon. Vihaisena sodasta, mies muutti laitteen aseeksi ja tuhosi valtavan määrän Pokemoneja, pysäyttäen näin sodan. Vau... Rajua tavaraa. Siitä ne Route 10:n hautakivet syntyivät. :S Pieni henkiinherätetty Floette ei kuitenkaan pitänyt siitä, että niin moni Pokemon menetti henkensä sen vuoksi. Niinpä se hylkäsi miehen ja jätti hänet vaeltamaan yksinäisyyteen...


Lysandre oli luonnollisesti päässyt käsiksi siihen aseeseen, ja haluaa nyt käyttää sitä pahuuteen! Hän johdatti mut tarinan jälkeen vielä syvemmälle hissillä, jossa mä törmäsin johonkin kaljuun mieheen. Tyyppi haastoi mut otteluun, jonka mä voitin helposti. Sen jälkeen hän pakotti mut painamaan jompaakumpaa nappia huoneessa, sinistä tai punaista. Toinen ei tee mitään, kun taas toinen tuo sen kaamean jättiaseen esiin! Mitä hittoa!? Kylläpä tämän pelin iloinen ja huoleton meininki muuttui äkkiä tosi synkäksi. Mikä tosin on hyvä juttu! :D Matrixin tavoin, mun piti siis valita sinisen ja punaisen väliltä. No mä valitsin luonnollisesti sinisen, koska se on Xerneasin väri. Ja Xerneas on varmasti parempi vaihtoehto kuin Yveltal. :DValitsin ihan oikein, mutta tästä huolimatta mokoma mies loihti sen aseen esiin. Törkeää! Se kasvoi esiin kaukaisessa Geosenge Townissa, jossa se tuhosi aikalailla paikkoja. Seuraavaksi en ollut ihan varma mitä mun piti tehdä. Tai no, arvelin tietysti että mun pitäisi mennä Geosengeen, mutta kun se on niin pirun kaukana eikä yksikään mun poksuista osaa Flyta... Lähdin kuitenkin kävelemään sinne halki Kaloksen, Ambrette Townin ja Cyllage Cityn kautta. Vaan arvatkaa mitä sitten kävi? Team Flaren jäseniä seisoi sillalla tukkimassa mun tieni. Ette arvaakaan miten ärtynyt mä olin. xD Onneksi mä olen kuitenkin varsin huoleton ihminen, joten lähinnä vain nauroin asialle ja rullailin takaisin Lumioseen. En halunnut matkustaa turhaan toistakaan reittiä Geosengeen, joten mietin hetken pitääkö sinne edes mennä. Olin niin epätoivoinen että kävin jopa kysymässä ohjeita Sycamorelta, jota eivät mun jutut kuitenkaan kiinnostaneet. :D

Lähdin sitten kaikesta huolimatta matkustamaan toista reittiä Geosengeen, kulkien tällä kertaa siis mm. Coumarine Cityn ja Reflection Caven kautta. Tottakai sitä reittiä sitten pääsi Geosengeen... Tajusin ettei sinne Route 10:lle varmaan saanut jostain syystä mennä, minkä takia olin aluksi valinnut huonon reitin. Voi voi... :D Geosenge oli ihan tuhoutunut, koska siellä jökötti valtava, mutta mukavan suloisen vaaleanpunertava, Ultimate Weapon odottamassa laukaisuaan! Seurasin yhtä Team Flaren jäsentä Geosengen kulmassa olevaan kivikasaan, johon en ollut ennen päässyt. Oli helppo arvata että siellä oli Team Flaren salainen tukikohta. Seuraavaksi seikkailu jatkuu siellä!

4 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin kyllä opettaa Charizardille Flyn ettei tuollaista ramppaamista enää tapahdu jatkossa. Kiva että tykkäät kuvista! :)

   Tietysti se oli selvää että Lysandre on pahis, mutta sen ei varmaan ole varsinaisesti tarkoitus olla selvää, vaan enemmänkin yllätys. Ehkä joku nuorempi pelaaja ei heti hoksaisi sitä. Mä kirjottelen näitä postauksia aikalailla sellaisella huumorimielellä, joten saatan vähän vitsailla ja nauraa (myös itselleni) enemmän kuin mitä ehkä pitäisi. :D Siksi mä esitin yllättynyttä.

   Poista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Pelaan peliä jonkin matkaa ja yleensä kirjoitan siitä seuraavana päivänä. Välillä etenen niin nopeasti, että joudun jakamaan matkani moneen postaukseen, jolloin pidän aina vähän taukoa pelaamisessa, kunnes saan itseni postauksissa kiinni.

   Poista