tiistai 16. huhtikuuta 2013

Sylveon Vs Umbreon

Heippa vaan kaikille!

Teki hirveästi mieli kirjoittaa tänne jotain tästä uudesta ns. Newtwosta, mutta en sitten jaksanutkaan alkaa spekuloimaan siitä mitään. Sen verran voin sanoa, että CoroCoro-lehti varmisti että tämä uutuus on totta, ja se on mitä luultavammin Mewtwon uusi formi. Eikä esim. kokonaan uusi pokemon.

En tykkää tästä edelleenkään yhtään, mutta ei sille mitään mahda. En vaan haluaisi että näille vanhoille originaali-pokeille lisäillään enää mitään uusia muotoja tai formeja. Voi Mewtwo-parkaa. :(

No mutta, tutkiskelin myös kaikenlaisia kirjoituksia ja spekulaatioita Eeveen uudesta muodosta Sylveonista, ja törmäsin tämmöiseen videoon. Se oli minusta vaan niin hieno, että halusin julkaista sen täällä. :)


Mitäs pidätte? Youtube-käyttäjä alypkm teki sen, joten kaikki oikeudet videosta hänelle. :) Ja niin tosiaan - piti vielä mainita että tällä hetkellä Suomessa tosiaan menee Meloetta-lataus, joten jos haluatte kyseisen pokemonin tiimiinne, niin kipin kapin hankkimaan!

2 kommenttia:

 1. Wooooooh mikäs blogi se tällainen on ♥.

  Wooper ♥.

  Alan taatusti seurata, tervetuloa Pokémon-blogien joukkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! Tervetuloa vastaperustettuun Pokemon-blogiin! :D Ja kyllä, maskottina toimii Wooper! ♥

   Oon itse asiassa lueskellut sun Living in the Moving Forest-blogia silloin tällöin, mutta nyt viime aikoina olen oikein aktiivisesti alkanut lueskelemaan sun tekstejä.

   En ole vaan vielä kommentoinut muuta kuin ihan pari kertaa anonyymina, mutta siihen on tehtävä muutos! :D Sun blogisi on niin hieno! :)

   Anyway, kiitos paljon, tosi kiva että alat seurata mun blogia! ;)

   Poista