torstai 18. huhtikuuta 2013

Awakened Mewtwo

Jos nyt jotain asiaa tästä Newtwosta pitäisi sanoa, niin se on tämä:


Eli tulevasta Pokemon-leffasta on saatu taas uusi traileri, joka näyttää ensimmäistä kertaa Anime-versiona tämän uuden Mewtwon formin. Lisäksi on paljastettu, että formia kutsutaan nimellä Awakened Mewtwo. Elokuvan juontakin on tarkennettu, ja kyseessä tuntuu olevan hyvin perinteinen juoni pokeleffoille, eli legendaariset pokemonit tappelevat keskenään.

Tietenkin juoneen liittyy paljon muutakin, mutta perusidea on jälleen sama. :) Trailerissa näkyy lisäksi pieni pätkä uudesta Pikachu-lyhäristä, josta silmiini osui eräs yksityiskohta koskien Sylveonia.


Jokainen Eeveen muodoista näyttäisi olevan tuollaisen kuvion sisällä, joka kuvaa niiden tyyppiä. Mutta mikä tuo voisi sitten olla, missä Sylveon nököttää? Pääsiäismuna? :D

Alan kyllä vahvasti epäilemään että kuudennen sukupolven myötä saadaan jokin uusi tyyppi. Tätähän on spekuloitu jo todella pitkään, ja kaikkein suosituimmat tyyppi-ideat tuntuvat olevan Light, Sound ja Love. Pitää varmaan odotella vielä kauan, ennen kuin Sylveonin tyyppi paljastuu. Mutta odotan kyllä innolla tietoa siitä, että mikä se tulee olemaan.

Tuosta Love-tyypistä vielä sen verran, että tuossa Eeveen reunassa on kyllä sydämen kuva... 
Mutta saa nähdä miten käy!

2 kommenttia:

 1. Hei, tosi kiva että saatiin uusi traileri! :) Odotan kyllä tuota leffaa innolla, kun siinä on tuo Mewtwo ja kaikki!

  Ja tosi mielenkiintoinen huomio tuo "pääsiäismuna". :D Itse oon just epäillyt että tulisi myös uusi tyyppi, ja se olisi joku tollanen Love-juttu tai jotain. Tuossa Eeveen reunassa on tosiaan sydän, ja itse tuo kuvio jonka sisällä Eevee on, on sydämen muotonen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tosi hyvä veto Nintendolta laittaa vanha kunnon Mewtwo taas tulevaan elokuvaan! :) Ja tuo Sylveonin pääsiäismuna on kyllä mysteeri. Eevee on selvästi laitettu tuollaisten sydänkuvioiden keskelle, mutta ei voi tietää tarkoittaako se lopulta yhtään mitään. Toivotaan vain että pian selviäisi tuo Sylveonin tyyppi, ja saataisiin tietää lisää uusia pokemoneja. :D

   Poista