keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Mewtwon uusi formi?

Okei, ei ole vielä varmaa että onko tämä totta, mutta jos on niin plöäääääh!!.......

Eli tulevan 16. Pokemon-leffan trailerissa sanotaan, ettemme ole nähneet vielä "todellista Mewtwota", joten aika paljon alettiin epäilemään että pokemonille olisi tulossa jokin uusi formi. Ja näinhän siinä näyttäisi tapahtuvan.Tätä uutta rumilusta ei olla kuitenkaan julkaistu vielä missään virallisesti, kuten CoroCoro-lehdessä, mutta tuommoisia paperiläpysköitä mikä tuossa kuvassakin näkyy, on alkanut pyöriä esillä Japanissa. Eli on täysin mahdollista, että tuo uusi formi tulee olemaan totta, mikä saa meikäläisen melkeinpä itkemään.

Olenko ainoa joka inhoaa sitä, kun pokemoneille pitää vääntää tuommoisia erilaisia formeja? Olen jotenkin vaan aina inhonnut niitä, ja nyt vielä yksi lapsuuteni merkittävimmistä pokemoneista saa uuden formin! Eikääää! Why Nintendo whyyyy?

Mewtwo on ihan hyvä sellaisenaan, miksi sekin piti mennä muuttamaan tuommoiseksi kummajaiseksi? Oikeasti, en kestä että nykyään kaikilla legendaarisilla pokeilla tuntuu olevan noita formeja, mutta nähtävästi se ei enää riitäkään. Sen sijaan pitää alkaa antaa formeja myös entisille pokemoneille, mikä saa ainakin meikäläisen raivon partaalle!

Aina on tietty se mahdollisuus, ettei tämä ole edes totta, mutta melko varmasti se on. Voi Mewtwo-raukkaa! Mitä mieltä te olette tästä? Hypittekö riemusta kattoon vai liityttekö itkemään minun kanssani?

2 kommenttia:

 1. Moi! Hieno blogi, kommentoin jo kerran sinne sun edellisille sivuille! :D Näyttää todella hienolta, ja tykkään itsekin Wooperista!!

  Mitä ihmettä? En ole tainnut olla yhtään ajan tasalla, kun en ole kuullut mitään huhuja Mewtwon uudesta formista! Mutta tuo näyttää aika siistiltä. Toki muakin ärsyttää välillä noi formit, enkä olisi kyllä halunnut että Mewtwo saa sellaista, mutta...

  Näyttää pahasti siltä, että niin vaan käy! Ei kiva... En oikein tykkää ajatuksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :D Hienoa että täältä löytyy lukijoita blogiini! Wooper on kyllä suloinen!

   Joo, tästä Mewtwon uudesta formista on huhuttu jo jonkin aikaa. Itseäni vaan ärsyttää aivan mahdottomasti, jos tämä on totta. En vaan pidä siitä yhtään! Ei tarvitse lisäillä näihin vanhoihin, parhaisiin, alkuperäisiin pokeihin mitään uutta, KIITOS!

   Poista