lauantai 11. toukokuuta 2013

Uusia pokemoneja!

Vihdoinkin!

Saatiin muutama uusi pokemon tietoomme, ja vähän muutakin! :) Eli siis Pokemon X ja Y tulee sijoittumaan toden totta Ranskaan. Näimmehän me jo sen Eiffel-torninkin trailerissa. Alueen nimi on Karos Region. Lisäksi saatiin se mitä monet epäilivätkin, eli tällä kertaa pelettavaa hahmoa voi jonkin verran muokata. Ihan mukava lisä minusta.

Sitten nämä pokemonit! Mitäs mieltä nyt näistä voisikaan olla... Ihan hienoilta kyllä näyttävät. Yksikään ei ole ainakaan mitenkään super-ruma! :D

Tämä vihreä pokemon on nimeltään Gogoat. Ja kuten ulkonäöstäkin voi päätellä, kyseessä on ruohopokemon. Minusta se on todella söpö! :D Pidän kovasti! Ehdottomasti näistä neljästä paras ja hienoin tapaus! Ja lisäksi sillä voi ratsastaa pelissä...vau!

Sitten tämä keltamusta otus on nimeltään Elikiteru. Ja se on Electric/Normal pokemon. Aika mielenkiintoinen yhdistelmä tavallaan. Tätä sanotaan liskoksi, mutta pakko myöntää että se näyttää minusta kyllä enemmän koiralta. Ehkä se on nuo korvat. :P Tämäkin on ihan ok, vaikkei olekaan mikään superilo silmälle. Jollain lailla se on minusta tosi epä-pokemonmainen, ja sen naamassa on jotain tosi häiritsevää. Sillä on vaan jotenkin tuollainen kauhea hullun hymy. Hienot sanavalinnat minulla taas kerran! :D


Sitten tämä on mitä ilmeisimmin alueen peruslintu, joka on nimeltään Yayakoma. Helppo päätellä että kyseessä on Normal/Flying pokemon. Ihan mukavan näköinen pikkulintu. Minun on jotenkin tosi vaikea kuvitella tämä Animeen heilumaan - se ei vaan jotenkin näytä siltä että se sopisi vaikkapa Ashin olkapäälle. En osaa selittää... Se on vaan jotenkin sen tyylinen, ettei se sovi Animen piirustustyyliin. :P

Kuitenkin lintu on ihan söppänä, vaikka sen silmissä onkin jotenkin tosi tyhjä katse. Mistä näkee mihin suuntaan tuo oikein katsoo? No joo, odotan innolla miltä sen mahdolliset muut muodot näyttävät.

Ja sitten vielä viimeisenä, muttei vähäisimpänä tuo panda. Se on Fighting-tyyppiä, ja nimeltään Yancham. Se on minusta myös todella söpö! Toivottavasti siitä ei kehittyisi mitään supermuskelibadasspandaa, vaan kerrankin jotain herttaista. Ei aina tappelupokemonien tarvitse näyttää niin karskeilta. :S Vaikka se kai kuuluu asiaan. Ei mikään ruipelo tappeluringissä kauaa selviä.

Mutta joo, söpö panda ja hauska idea tuo lehti sen suussa, Mahtaakohan olla bambua? :)

Yleisesti olen näihin uutuuksiin tosi tyytyväinen. Pelkäsin että nähdessäni nämä järkyttyisin suuresti, mutta ainoa järkytys tapahtui tuon koiraliskon kohdalla, ja sekin vain siksi ettei otus näyttänyt minusta yhtään pokemonilta. :D Kivoja nämä ovat kaikki, ja odotan tosi innoissani lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti