maanantai 27. toukokuuta 2013

Johto: 153 Bayleef

Ja taas seuraa tekstiä ruohopokemonista. Tällä kertaa vuorossa luonnollisesti:

153 BAYLEEF


Bayleefin nimi jaksaa ärsyttää, koska kirjoitan sen melkein aina vahingossa Bayleaf. Pitää tarkistaa varmaan tästäkin tekstistä lopuksi, etten ole kirjoittanut sitä missään väärin! Kyseessä on kuitenkin ihana pokemon, joka on myös yksi lempipokeistani.

Bayleef on ruohotyyppiä edustava lehtipokemon, aivan kuten Chikoritakin. Sen nimi itse asiassa kirjoitetaan Japanissa Bayleaf, joten ei se periaatteessa ole väärin noin kirjoitettuna. No mutta, Bayleef on siis ruohopokemon, joten se viihtyy tietysti parheiten metsissä. Bayleefia voi nähdä kuitenkin myös tasaisilla pelloilla ja tasangoilla.

Bayleef on luonteeltaan usein riidanhaluista Chikoritaa rauhallisempi. Niiden päässä kasvavasta lehdestä kuitenkin tulee pokemoneja innostuttavaa tuoksua, joka voi saada ne innostuksissaan jopa ottelemaan. Eli Bayleef tavallaan saattaa aiheuttaa vahingossa riitoja, vaikka onkin itse hyvin rauhallinen kasvi. Eläin. Pokemon. *Kröhöm*

Bayleefin kaulaa koristavat myös suuret lehdet. Niissä on hyvin terävä ja erottuva tuoksu, joka voi saada muut pokemonit aggressiivisiksi. Eli tämä rauhaa rakastava pokemon itse asiassa ei muuta teekään kuin aiheuttaa ympärillä oleville pokemoneille riitoja ja tappeluita. Voi raukkaa... :D

Sauropodi
Bayleefin nimi tulee yksinkertaisesti sanasta “bay leaf”, joka tarkoittaa laakerinlehteä. Bayleefin lehdet sen kaulan ympärillä muistuttavatkin jonkin verran laakerinlehteä. Siitä huolimatta laakerinlehdet tuoksuvat usein vahvalta ja yrttimäiseltä, kuten esim. timjami, kun taas Bayleefin lehdissä on hyvin erilainen tuoksu.

Laakerinlehti
Bayleefin eläimellinen puoli taas muistuttaa dinosaurusta, tai muuta liskoa. Tuossa yläpuolella on kuva Sauropodi-nimisestä dinosta, jota Bayleef ehkä eniten muistuttaa. Kyseessä on kasvinsyöjä ja hyvin rauhallinen dinosaurus, aivan kuten Bayleefkin on. Värityskin osuu joissain tapauksissa kohdalleen.

Jostain syystä en keksi nyt Bayleefista oikein mitään sanottavaa. Se on yksi lempipokemoneistani ja pidän siitä todella kovasti, mutta minulla ei ole oikein mitään henkilökohtaisia kokemuksia siitä, tai mitään muutakaan. Siksi jäi teksti Bayleefista vähän lyhyeksi, mutta ei voi mitään. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti