maanantai 20. toukokuuta 2013

Butterfree palaa!

Pohdin jo jonkin aikaa sitten tässä kirjoituksessa, että voiko tosiaan olla niin, että Ashin Butterfree palaa vihdoinkin. Ja nyt innostukseni senkun kasvaa, kun huomasin tulevan Pokemonjakson nimen:

"Ash and Butterfree! Until the Day We Meet Again!!"Joitakin tämä ei ehkä kiinnosta yhtään, vaan tuntuu enemmän siltä, että BW-kausi koittaa nostaa suosiotaan palauttamalla näitä vanhoja poksuja. Taidan olla ainoa joka oikeasti pitää siitä, että näitä vanhoja pokemoneja tuodaan takaisin. :) Ihan oikeesti, poskiin sattuu tämä loputon hymyily!

"As

4 kommenttia:

 1. et taida sittenkää olla ainut jota nää vanhat kiinostaa nimittäin meitä on kaksi kammottavaksi. :D oon jo pitkää toivonu esim. squirtlea ja bulbasauria takas ja päätin et se on turhaa mutta en taidakkaa tän jälkee vielä luopua toivosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, voi jee! Hienoa! Hahah! :D Kiva kuulla että joku ainakin on samaa mieltä mun kanssa! Olisihan se kyllä tosi huippua, jos Ashin Squirtle ja Bulbasaurkin vielä palaisivat. Eiköhän niitä ainakin joskus tulla vielä näkemään, mutta mitä pikemmin sen parempi! ;)

   Poista
  2. se kaksikko oli oikeesti paras ikinä. :D ne toi naurua ja kommelluksia toho sarjaan. pysyvä paluu ois kyl hyvä juttu :).

   Poista
  3. Totta! Olen ihan samaa mieltä! :) Harmi ettei niitä varmaankaan tulla saamaan pysyvästi takaisin..

   Poista