torstai 23. toukokuuta 2013

Inside a Poké Ball

Blablabla ei mitään järkevää sanottavaa tällä kertaa. :D Haluan tässä vaan huomauttaa esimerkiksi sitä, että tykkään todella näistä Pokemon X ja Y-pelien kansista, jotka paljastettiin tuossa jonkin aikaa sitten uusien pokemonien mukana.


Tykkään tosi paljon siitä kuinka Xerneas kuvastaa ehkä vähän niinkuin maata ja Yveltal sitten taivasta. Tai ainakin peuran takana näkyy metsää ja kasveja, ja linnun takana pilviä ja taivasta! :) Muutenkin pidän näiden legendaaristen poksujen ulkomuodosta huomattavasti enemmän, kuin esimerkiksi Zekromin, Reshiramin tai Kyuremin. Yöh, en tykkää niistä kolmestä YHTÄÄN! o.o

Toivon todella ettei kuudennessa genessä tulisi sellaista valtavaa läjää näitä leguja, koska pidän huomattavasti enemmän siitä, että niitä on vain muutama. Ensimmäisessä sukupolvessa riittivät hyvin Articuno, Zapdos, Moltres, Mew ja Mewtwo. Ei niitä oikeasti tarvita 13 kappaletta, mitä viidennessä sukupolvessa on. Se on ihan liikaa goddammit! Sori jos kuulostan kauhean negatiiviselta tässä, mutta olen tosiaankin sitä mieltä.

Asiasta toiseen pidin uusimmasta Yhdysvalloissa ilmestyneestä Pokemonjaksosta paljon, ja varsinkin siinä olevasta pienestä yksityiskohdasta. Nimittäin siinä näytetään Iriksen Dragonite pokepallossaan! :D


Eikö näytäkin mahtavalta? Tuoltako pokemoneista tuntuu, kun ne kököttävät palloissaan? Ovatkohan ne oikeasti tuommoisissa pienissä pyöreissä tiloissa, mikä olisi tietty täysin loogista? Todella hauska ja mielenkiintoinen yksityiskohta! ;)

2 kommenttia:

 1. Mä tykkään "kuolleesta Kyuremista". Se on niin hieno idea <3.

  Anygay, haluan tuon Yveltalin. Aluks tykkäsin enemmän Xerneasista, mutta Yveltal vie nykyään voiton. Pokémon Y mulle kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Kyurem on ideana periaatteessa musta ihan ok, mutta jotenkin pokemonina tosi tylsä. En myöskään pidä yhtään sen ulkonäöstä. Se on vaan jotenkin liian sekava! En tiedä mikä siinä on, mutta Kyurem ei vaan ole musta kiva..

   Itsekin pidin aluksi paljon enemmän Xerneasista, mutta pikkuhiljaa käännyinkin Yveltalin puolelle. Joten Y mulle kanssa! :)

   Poista